Arkadaşlar, son zamanlarda sevgilim daha doğrusu nişanlım sayılır az kaldı, saçma sapan sorular soruyor ve bu benim canımı sıkmaya başladı. Benim bakire olmadığımı biliyor ve bunu böyle kabul etti. Bu konuda bir sıkıntı yok ancak cinsel ilişkimiz esnasında bana eskiyle alakalı sorular soruyor bazen sevişirken de soruyor. En son bakireliğini kaybederken zevk almış mıydın diye sordu bana, analda zevk alıyor muydun diye sordu. Bu bence hiç normal değil. Tamam merak edebilir ama bunu sorması bence hoş değil ve aklımı kurcalıyor. Sizce ben mi çok abartıyorum? Bunu bana neden soruyor olabilir?
Cevabın nedir?
+1 yılBenim aklıma başka şeyler geliyor, burada belirtmek istemiyorum ama aklıma sevgilin ile ilgili hiç iyi şeyler gelmiyor hayatım. Şöyle söyleyeyim istersen, erkek adam hiç bir zaman sevgilisinin geçmişi kurcalamaz. Tekrar söylüyorum, erkek adam hiç bir zaman sevgilisinin veya eşinin geçmişinde yaşadığı ilişki ve ilişkileri ona sormaz. Sorarsa ben onu erkekliğinden şüphe ederim. Ben bir erkek olarak asla sormam. Sanırım benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır hayatım.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ancak kıyaslama yapıyo olamaz mı ya
- +1 yıl
Hayır bu mümkün değil. Ben bir erkek olarak böyle şey asla sormam. Asla ve asla geçmişi ile ilgili hiç soru sormam. Şöyle söyleyeyim, böyle bir şeyi soruyor olabilmem mümkün değil de, diyelim ki sordum, nasıldı falan, nasıl ilişkiye giriyordunuz, bunu yazarken bile ellerim titriyor, sevdiğim kadın da anlatmaya başlasa, şöyleydi böyleydi diye, iyi ve kötü her ne sonuç olursa olsun, insan beyninden vurulmuş olmalı, böyle bir soru sorması için, hayır hayır hayır böylé bir soru erkek adam asla sormaz. Sevgilim, olan kadın bakire olmaya bilir, bunu kabul ederim. Erkek olarak, tek şartla kabul ederim. Geçmişine sünger çekmeli, geçmişi bırakıp, geleceği ikimiz inşa etmeliyiz, hayatım dersim ona. Ne benim geçmişimi sor bana, ne de geçmişinden bahsetme bana. Eğer gerçekten mutu bir aile olmak istiyorsak, lütfen geleceğimize bakalım hayatım. Seni seviyorum canımın içi. ♥️♥️♥️♥️♥️
Derdim.
Herşey olabilir bikere kıyaslama yapmak istiyordur buda onun özgüvensiz olduğunu gösterir bana göre kendi nr güvense böyle kıyaslamalar aklına bile gelmez diğer bir seçenekte bu işten keyif alıyordur bir çok erkek hayalde fantezide sevgilisinin ateşli ve çekici olmasını başka erkeklerle ilişki yaşamasını ister ama hayalfe reel e döken çok az vardır ayrı bir haz bu arayışta olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdam ilerde sana grup teklif eder birşeyleri kabul eden kişi onun üstünü örter bir daha açmaz bu adam onları duydukça zevk alıyor önceden deneyimi de olabilir
40 Yorumla
+1 yılAğzını arıyor.
Bu işin sonu büyük bir tartışma gibi geliyor00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
+1 yılSekste fantaziye yer veriyor. Sana sorduğu sorulardan alacağı cevaplar hırs yaptırıp libidosunu arttırıyor. Seks esnasında ona zevk aldığını hissettirerek tahrik edecek şeyler söylemeye özen göster. Argo konuşmalara yer ver. Göreceksin sorun çözülecek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBakın size hemen hemen psikolojik açıklamasını yapayım adam coculd erkeği senin başka erkeklerle yaptıklarını duymak istiyor bu ona haz veriyor ve seni alistirmaya çalışıyor ilerde başka erkekle sevisirken de görmek isteyecek ama zamanla baştan seni urkutmek istemiyor
015 Yorumla
Soran+1 yılBu ne iğrenç bişey ya. Öyle birisi olamaz. Dediğiniz tam ne bilmiyorumm ama görünen o ki iğrenç bişey. Nişanlım öyle biri olamaz
- +1 yıl
Pekii ilerde bu yazdıklarımı hatırlarsınız
Soran+1 yılOlamaz böyle bişey sadece meraktan soruyordur
- +1 yıl
Denemesi bedava sevisirken eski sevgilini anlat neler yaptığını anlat zevkten nasıl dört köşe oluyor gorursun
Soran+1 yılNeden anlatayım bunları ya. İğrenç. Hem bence sadece merak ve kıyaslama için
- +1 yıl
Pekii susuyorum ama kendinizi kandiriyorsunuz
Soran+1 yılNeden? Kıyaslama için soruyor olamaz mı
- +1 yıl
Ben ne dersem deyim siz kendinizi inandirmissiniz degismeyecek
Soran+1 yılAma illa sen haklı olacaksın diye bişey yok. Objektif yorum istiyorm ve gerçekten sebebini merak ediyorum
- +1 yıl
Arkadaşım uzun bir süre swinger ortamlarda bulundum ve birçok coculd erkek tanıdım hepsinin partnerine söyleme aşamaları anlattığınız gibi başlıyor çünkü direk söylerse seni kaçırmaktan korkar sürekli sevisirken ufak ufak dile getirir sindirerek.
Bu onun yapısı suclayamayiz ama sen doğru partner olmayabilirsin sorun bu bunu anlamanın en kolay yolu dediğim gibi sevisirken başka bir erkekten bahset tepkisini gör kendinden geçecek
Soran+1 yılNasıl yapicam bunu
- +1 yıl
Dedim ya sevisirken mesela konuş onunla eski sevgilinden bahset onun sana neler yaptığını şuh bir sesle bahset emin ol karşı cikmayacak
Soran+1 yılYapamam ki bunu ya nasıl diycem.
- +1 yıl
Buradan bu kadar anlatabiliyorum aslında zor değil
Soran+1 yılMesaja bak
+1 yılBana göre iki sebebi var biri hala eskiyi düşünüyor mu sevgi arzulama var mı merak ediyor olabilir ikincisi biraz iğrenç gelebilir ama ilişki yaşadığın diğer kişileri düşünüp zevk alıyor ve bunun temelini atıyor olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence normal değil.. kesin kafasında bununla alakalı bir fantezi vardır.. neden böyle sorular sorduğunu sordun mu ona?
00 Yorumlaadam eğer evlenirse seni fena edecek anlaşılan biraz hırpalanacaksın görünen. Almazsa o meraklarını giderip bırakacak...
02 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl bir yorum ya malzeme miyim ben almazsa diyosun. Hem seviyoruz birbirimizi. Kesin evlenicez
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal falan değil. Benimde aynı bu şekilde konuştuğum biri vardı sürekli anlattırıyordu benle yatmak için konuşmuş sadece
20 YorumlaBana bunlar fantezi maksatlı soruluyormuş gibi geldi.
00 Yorumla
+1 yılAbartmıyorsun... bir sonraki adımda ya anlatmanı ister ya da izlemek... dikkat etmelisin...
00 YorumlaEvet haklısın hiç normal değil ne zamandır sevgilisiniz ve daha önce ki ilişkini nasıl anlattın nasıl kabıl etti kavgada ya da başka sorunda suratına vurmuyor mu
00 YorumlaSenden vazgeçecek galiba adini zevkli kadin koyacak
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir adamla evlenilmez
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Erkekler kuruntuludur bu konularda sorması normal
03 Yorumla
Soran+1 yılAma benim canımı sıkmaya başladı
Soran+1 yılDedim bunları niye soruyosun diye. Merak ettim ne var bunda dedi
Heyecan duyuyor olabilir😉😉
00 YorumlaBen bırak sormayı duymak bile istemem
One öylee00 YorumlaTahrik olmaya çalışıyor
011 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi peki
Soran+1 yılSevgisinden şüphem yok
Soran+1 yılKıyaskama yapıyo olamaz mı
Soran+1 yılKesin konuşmana kızdım
Soran+1 yılOna da kızıyorum ama sizin dediğiniz daha çok kızdırdığı. Kesin konuşmak istemiyorum belki sadece kıyaslama için
+1 yılNeden kabul etti seni o zaman?
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun etmedi bekareti.
- +1 yıl
Böyle yapacaksa neden kabul etti o zaman?
+1 yılGeçmişinle kabul etmişse sormaması gerekir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılHala sindirememis belli
00 Yorumla
+1 yıldemek ki arkadan girecek sana
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden bunu çıkardın
Salakmi neeeee
11 YorumlaBoş ver takılmak isterse özele
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoruyo merak edıyorsur öyle yaklaşacaktır
00 Yorumla
+1 yılAnlatiyor musun?
00 Yorumla
+1 yılDeğişik fantezi
018 Yorumla
Soran+1 yılKıyaslama yapıyor olabilir mi
- +1 yıl
O anki ruh hali ve mimikleri nasıl?
Soran+1 yılNormal yani. Ruh halini bilemem ama mimikleri normal bazen görmüyorum da zaten :D
- +1 yıl
Çok şey derim de bana kalsın 😂 iyi çözümleme yap
Soran+1 yılSöyler misin
- +1 yıl
Yok ya adamın günahını almıyım
Soran+1 yılYa söyle çözüm bulmam lazım
- +1 yıl
Senin başka bir erkekle beraber olmandan zevk alma ihtimali
Soran+1 yılDüşünmek bile istemiyorum böyle şeyi. Kıyaslamadır ya
- +1 yıl
İnşallah
Soran+1 yılHem bir erkek neden böyle bişeyden zevk alır ki