Arzu ve istek olmadıktan sonra, cinselliği yaşatmak için ne yapılsa boş.. Eğer karşılıklı istek varsa boş bir oda da bile çok fantazi üretilir.. Yemek yenen yer mi çok önemli yoksa yenen yemeğin kalitesi ve nefaseti mi?
Kesinlikle. Arada bir femdom bdsm yani köle efendi, kırbaç, cezalandırma , bondage , foot worship, spitting, trample tarzı oyunlar oynuyoruz. Ben köle oluyorum eşim sahibe ve sonuç olarak 20 senelik cinsel hayatımız resmen tazeleniyor ve ilk günün heyecanını yaşıyoruz.
Filmi izledin mi bilmiyorum ama sakın izleme çünkü Kitabın verdiği hisleri vermiyor. Tatsız tuzsuz. Kitabı okurken kafanda olayları canlandırmak çok daha başka oluyor. Tavsiye ederim güzel seri.
Evet mesela şu hani kiminle olduğunu bilmiyorsun tahta duvarın arkasından tahtaya açılan delikten yapıyorsun çok ilginç geliyor bana kim kime verdiğini kimi becerdigini bilmiyor 😅
kesinlikle evde bir tane fazladan oda olması lazım, en gerekli şeylerden birisi, "dungeon" ,, olurda bir villa tipi veya müstakil bir eve geçersem kesinlikle yaptıracağım ilk iş.
En İyi Cevaplar