Birçok insan, düzenli ve aktif bir cinsellik yaşamasına rağmen yine de mastürbasyon yapmayı tamamen bırakmıyor. Peki gerçekten cinselliğin tadını alan kişi mastürbasyondan zevk alabilir mi?
Aktif cinsel hayatı olan kişi, mastürbasyondan zevk alabilir mi?
Masturbasyonla hayal ediyorsun. Ve hayallerin sınırları, kusurları yoktur. Cinsellik yaşarken bile amacın hayaline ulaşmaktır. Bu nedenle mast yapmak her zaman olacaktır. İster evli ister bekar.
Cıks ikilisinin de zevki farklı birisi kebap diğeri bol su katılmış dandik bir çorba.. Aktif seks hayatı olan mastürbasyon yapıyorsa onun için kocalık becerisi zayıftır denebilir. *.
Ayrı konular ayrı zevk diye düşünüyorum. Biriyle paylaşımda bulunmak ayrı zevk, kişinin kendisini en iyi anlayabilecek kişi olması gerçeği ayrı zevk. Birbirinin ikamesi olmaması gereken iki eylem bence. 😉😈
Cinsellik evli bile olsam arzu edildiği her an her dakika yasanabilen bir olgu değil... Bu sebepten dolayı eşimin uzak durduğu zamanlarda eşim kadar olmasa da zevk verir...
Niye normal bence düzenli cinsel hayati oldugu halde masturbasyon yapmasi, hatta kadin erkeyinin karşisinda fantasi ve zevk olsun diye masturbasyon bile yapabilir
40. Günün sonrasın da kişi eğer hala cinsellik yaşamamışsa ve önündeki zamanlarda da imkanı yoksa mastürbasyon ufak bir doz olabiliyor bazen seks kadar zevk vermesede :p
masturbasyon farklıdır uzun sure ılıskıye gıremedıgın zamanlarda rahatlamanı saglar ama duzenlı aktıf bır cınsel yasamda ben masturbasyonu tercıh etmem ılıskının yerını asla tutamaz
demekkir erkekten tam doyum alamıyınca mecburen mast yonelıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Mast ile de orgazm olunduğu için zevk alırsın evet. Eşimin özel günlerinde mast yaparak orgazm oluyorum sonuçta. Ama seks gibi olmaz tabi ki. Seks çok farklı.
En İyi Cevaplar