İlk bakış, ilk merhaba ve ilk seks.. Cinsel ilişkiyi erkek başlatmalıdır gibi bir cinsel mit, bizim toplumumuzda oldukça yaygındır. Cinsellikte ilk adımı atan kadın erkeklerin gözünde yanlış kadın mıdır?Cinsellik için ilk adımı kadınlar mı atmalı, yoksa erkekler mi?
Tüm erkekler adına konuşuyorum, sayın saygı değer karşı cinslerim, fark ediyorum da bir hayli hemcinslerime karşı negatif yönde bir baskı durumu söz konusu, ben de hemcinslerim için, gönüllü olmaya karar verdim. Erkekleri bu konuda savunma görevini üstleniyorum, Bir şey belirtebilir miyiz. Hani? Kadın erkek eşitliğini savunuyorsunuz ya, ayrıca ben de feminist düşünce de biriyim, hep karşı cinslerinizden öncelik beklermiş gibi bir his uyandırıyorsunuz. Bizler de hemcinslerim olarak, afedersiniz bu hadsiz ifadeyi kullanmak durumundayım, ezik davranmayın lütfen. Mustafa Kemal’in bir sözünü hatırlatayım isterseniz ‘’ Kadın İsterse Dünya Çok Daha Güzel Olur’’ Mustafa Kemal’in askerleriyiz biz unutmayınız!
Önemli olan duygularımızı bastırmamak. Kadınlar konu cinsellik olunca kendini hemen korumaya alıyor. Bunun sebebi toplum, aile ve din baskısı. Haliyle kolay kolay konuyu cinselliğe getiremiyorsunuz. Önemli olan dürüst olmak. Kadınları başka vaatlerle kandırıp yatağa atmaya çalışmamak. Nadir de olsa kadınlardan teklif aldığım oldu ve bu beni her zaman mutlu etmiştir.
İlişki bir ciddiyet kazanmışsa kadın ilk adımı çekinmeden atmalı, cinsel davetin tarafı hep erkek olunca bir süre sonra ben istemesem yaklaşmayacak duygusu yaratır! Kadınlar, genelde erkegin istediği zamanı bekliyor.. buna mecbur değiller arzunuza beklenti sınırı koymayın , istediğiniz zaman doya doya yaşayın
İlk adım derken eğer yeni bir partnerle ilk cinsellik deneyimi olacaksa evet kesinlikle erkek atmalı. İlerleyen zamanlarda ilk adımı kadın da atabilir hatta ilişkiyi canlandırır diri tutar.
İlişkide genelde zorlukları kadınlar çeker. Kadın burada tüm kararları kendisi almalıdır. Hiç istemediği halde erkek arkadaşının ısrarı ile ilişkiye giren ve sonra terkedilen kişiler tanıdım. Bu sebeple herşeyin kararı en çok zarar gören kişide yani kadında olmalıdır.
Cinsel ilişkiye ilk erkek başlamalı... Kadının kötü bir gözle görünmemesi için... Ama kadının erkeğe ilk adımı atmasına imkan vermesi ve imkan yaratması gerekir... Sürekli yalnız kalmaktan kaçınan ve kendini geri çeken bir kadına karşı da ilk adımı atmak zor olur..
Hep erkek hep erkek bir kerede kadin atsın ya cikma teklifini erkek eder ilişki ilerler evlenme teklifini erkek eder tamam buraları geçtim bare ara sıra siz başlatın. Zaten baslatsanizda ön sevişme yapmamız lazim sizin hazır hale gelmeniz için
Kadının hazır olduğunu ve arzu ile karşılık vereceğini görerek erkek atmalı ilk adımı.. Ancak kadında ilk adımı atarsa erkek bunu hiç bir zaman evet hiç bir şekilde geri çevirmemelidir.
Tabi ki kadın atmalı. Ben tv izlerken mini etegiyle karşıma geçmeli sonra etegini hafifçe yukarı sıyırıp ata biner gibi kucağıma çıkıp dudaklarıma yapışmalı
En İyi Cevaplar