Cinsellik dedik mi herkes bir profesör zira herkesin kendi tecrübesi muazzam. Peki bir başkasına göre nasıldır bu cinsellik? Cinsellik te şu olursa doyuma ulaşırım denilen şeyler nelerdir? Herkesin kendi muazzamına göre cinsel doyum nasıl olur? #masalınsoruları
Önce arzu etmek gerekiyor ve armudun sapı üzümün çöpü olduğunu kabul etmek. İğrenmek ve tiksinmek gibi her şeye set çeke bilen duygular olmamalı. Kadına saygı ve nezaket göstermek sureti ile onun gururunu okşamak. Kadının tüm dişilik kokusunu ve lezzetini doyasıya tadarak kadını zevklendirmek. Kendinden önce kadının zevkini düşünerek onu tatmin etmek Tüm fantazileri uygulayarak uzun bir ön sevişme yapmak.. Birlikte orgazm olarak bulutlara uçmak. Kadını göğüse yatırarak ona teşekkür ederek saçlarını öpüp koklamak. İşte doyurucu seks bu.
bencil olmayacak birbirini taniyip en iyi sekilde doyuma ulasmasi icin yardimci olcaksin totoyu devirip yatmakla olmaz ölü taklidi yapmakla hic olmaz bir kazaya kurban gitmemek icin ilk sira benim olmali doyuma ulasirsam doyuma ulastiririm nokta
İlk önce benim açımdan olmazsa olmaz dediğim tek nokta, oral sexs dir. Oral sexs yapmaya bir erkek olarak gerçekten bayılıyorum. Oral sexs yapan kadın benim gözümde, başımın tacıdır. Cinsel ilişkiye girmişsem, mutlaka oral sexs yapmadan doyuma ulaşamam. Oral sexs 'den sonra birde doggy pozisyonunda sexs yapmak gerçekten mükemmel bir zevk. Tarifi bile olamaz. Şunu itiraf etmek istiyorum, olgun bir kadın ile sexs yapmak gerçekten inanılmaz muhteşem bir şey. Oldukça fazla tecrübeli olduğu için olgun bir kadın, ayaklarımı yerden kesiyor. Olgun bir kadın ile sexs yaptığım kendimi çok daha mutlu hissediyorum.
bana göre ön sevişme uzun olacak, burda oral çok önemli karşilikli yalaşip boşalmak ve sonra dinlenmeden ilişkiye girmek defalarca yorulana kadar ilişkiye girmek tercihim , istenilen bütün şeyler sinir ve yasak olmadan yapilmasi gerek, benim için önemli olan anal ve bana çok güzel oral yapildigi zaman ben ilişkiye girmenin ardindan doymuşumdur kesin, bilmiyorum doyuruculuk hakkinda birşeyler anlatabildimmi
Bence orgazm sayısıyla, seks süresiyle hesaplanacak bir şey değil bu. Yeri gelir 20 dakikalık seksi unutamazsın yeri gelir tüm gece doymazsın. Ama illa bir ölçüt söyleyecek olsam ne kadar sertse o kadar doyurucu derdim. 😈
Uzun bir ön sevişme, olayın sadece girip çıkmak olmadığını bilen bir adam, nerede ne yapması gerektiğini bilen kadın ve birbirini sevip arzulayan iki aşık.
Partnerinize bağlı tamamem. Seninle olmak isteyen ten uyumu olan bir eşiniz varsa her türlü doyuma ulaşırsınız. Zamanla birbirinizi tanıyıp tecrübenizi geliştirerek daha zevkli ilişkiler yaşayabilirsiniz. sekste de kendinizi geliştirmeyi bilmelisiniz...
Ruhsal ve bedensel tatminlik ikiye ayrılır. Kadın ikisini birlikte yaşayabiliyorsa (yaşatılıyorsa) doyurucu bir seks olur. Tek gecelik bir ilişkide bunu bekleyemezsin. Fuckbodynde bunu bekleyemezsin. Aşık olduğun insanla yaşarsın bence.
Diğer hesabım da zaten yazmıştım, Dediğim gibi benim için olmazsa olmazdır. Oral sexs ve doggy pozisyonunda sexs yapmak, birde olgun olan kadınlar bir başka oluyor, 30 ve 30 yaş üstü kadınlar daha tecrübeliler, @Dogyy_sen_ve_ben Olan hesap ta benim hesabım. İki hesap kullanıyorum çünkü bazen oluyor hesabım incelenmeye alınıyor, 36 saat boyunca , bende iki hesap takılıyorum.
Doyuma ulaşmaktan kastedilen şey boşalmaktır. Ama öyle sonradan bir boşalma değil zirveye ulaşarak keyifli ve zevk veren bir ön sevişmeden sonra gelen boşalmadır. Ve bir kez değil birden fazla boşalmakla mümkün olabilir doyuma ulaşmak. Bunun için de kişinin zevk noktalarının bilinmesi gerekir ki bu zevk noktaları kişiye göre farklılık gösterir. Herkese keyifli bir seks hayatı dilerim. ☺️🙈
Benim için içeri girmek değildir özel iç çamaşırları giyip yarı şoför bir şekilde sevişmeye başlamak. Sonrasında bütün vücudda dilini gezdirmek ama bütün vücutta karşılıklı bir şekilde. Sonrasında en az 45 dklık bir birleşme ve kadın peni sin üstünden kalktığında kesinlikle bir iki damla akmalı.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ter içinde kalıcaksın sevişirken böyle bittiğinde bacak aran aciycak
Hahahahaha arkadaşlar çok komik yorumlar gelmiş ama şöyle diyim ten uyumu ve bunu yaşadığım kişiye aşıktım 1 kez yaşadım 1 kez yattık inanın tekrarını o kişiyle çok yaşamak isterdim
Kadınına göre değişir kimi hantaldır kimi hızlı kimi ateşli kimi soğuk kimi duyguyu sever kimi canının yanmasını sertliği hepsine tek tek yorum yapmak zor olur kadını anlamak lazım ten rengi bile erkeğin yaklaşımını şekillendirir
Bana göre doyurucu seks sadece bedenin degil ruhunda kalbinde doyduğu hem duygusal hem fiziksel olgunun had safhada olduğu sana dokunduğunda sadece bedenine değil ruhuna da dokunabildiği Bir sekstir Diğerlerinin bir önemi yok bana göree
1 cinsellik normal bir ihtiyaç iken ülkemizde gram altından daha değerli hale getirilmesi iyi değil 2 partnerinizi sadece cinsel obje olarak görürseniz kaybedersiniz
3 iyi bir sekss için önceliği birlikte vakit geçirmeye ayırın yemek çay sohbet vs
4 kesinlikle bir kadının vücudunu tanıyın
5 ellerinizi dudaklarınızi ve dilinizi iyi kullanın
Sanırım istediklerini uygulayabilmekten geçer bu. Fanteziler falan. Pozisyonlar olabilir. Herkes sonuca ulaşır ama istediği gibi ulaşırsan baya doyurucu olur. ((:
Sadece boşalmamak. Sadece orgazm olmamak. Sevdiği tarafından istendiğini iliklerine kadar hissetmek. Sadece içine girip çıkmamak demek. Ön sevişme hiç bitmesin istemek.
Uzun süre oral seks yapmazsam ve bana yapılmazsa bu doyurucu seks olmaz benim için, tak fişi bitir işi tarzında olmazsa sevişme uzun süreli olursa doyurucudur
Haklısın on sevismeden uzak çoğu insan direk mevzuya girdikleri için biz erkekler biz boşalınca herşey oldu bitti sanıyoruz ama kadının bedeni geç ısınır 5 10 dk da olacak iş değil en az 20 dk sevisme oynasma koklasma ve bedensel uyarılar gerekir buda kadını orgazma götürür böyle bir kadında böyle bir erkekten vazgecmez
Sabah öyle akşam yemek yemek gibi birşeyden bahsediyorsun burası doyurucular kebap solunu değil ki 😂 şaka tabi de ya sexse doyum mu olur ki bende size bunu sorayim😊
Bence iki kişinin de çığlık çığlığa kalarak hem hassas hem sert ve defalarca boşalarak orgazm olarak titreyerek her pozisyonda ya da yerde dizlerinin bağı koparcasına rahatlamasıyla olabilir
En İyi Cevaplar