Regl döneminde, seks doğru mu sizce? 🤔
Evet 😁
Hayır 🥵
Bilemiyorum 🤔
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Biz kadınların adet döneminde libidosu tavan yapar, ayrıca regl dönemi çoğu kadının gebelik riski olmadığı için seksi en özgür yaşadığı dönemdir. Ancak regl dönemi kadınların mikroplara karşı oldukça hassas olduğu bir süreçtir.

Adet döneminin özellikle ilk iki günü kadın cinsel ilişkiye girdiği takdirde partnerinin penisinde bulunan mikroplar kadının vajinasına bulaşarak olası hastalıklara davetiye çıkarabilir. Bu sebeple regl döneminde cinsel ilişkiye girme konusunda özellikle ilk iki gün çok daha dikkatli olmak gerekiyor.

Kadınların regl döneminde cinsel ilişkiye girmesi önerilmeyen bir durumdur. Ancak cinsel ilişkiye girilecekse de mutlaka prezervatif kullanılmalıdır.
Kadının enfeksiyon kapma ihtimalinin çok yüksek olduğu bir dönem. E tabi birde dini açıdan bakarsak kesinlikle dinen yasak.
Girenler mutlaka vardır. Bu bana göre değil o güne saygım vardır. Çok üstelerse bunu yaparım.
Yok artık lan çarpılmak mı istiyorsun sjsjsj girilmez, hem büyük günah o.😀
Cevap
20Cevap
Evet girilir ama, hiç sağlıklı bir durum değil. Hele ki o kan kokusu yok mu, insanın içini tuhaf yapıyor. Bu nedenle kudurmuş durumda bile olsam yapmak istemiyorum. En güzeli kadını o dönemde kalben ve bedenen sarıp koklayıp acısını hafifletmeye çalışmak. Bir haftacık yahu gelir geçer... :)
Dinimizce yasak regl döneminde.. her iki taraf içinde sağlık yönünden sakıncalı, zaten kadınların da daha hassas oldukları ve dinlenme ihtiyacı duydukları bir dönem.
Sağlık ve hijyenik açısından girilmez ama regl iken daha azgın oluyor ve kendimi durduramadığım oluyor
Girilmemeli. Kadın, o dönemde enfeksiyonlara fazlasıyla açık oluyor. Erkek için de riskli, onun da enfeksiyon kapma riski var. O yüzden zevki, eziyete çevirmeye gerek yok.
.
Ayrıca bir birinizi özlemek için bir fırsattır bu.
Daha ateşli birliktelikler için
.
1 ve 2. gününde girmek yumurtalıklar açısından risklidir. Sonraki günlerde duşta girmek iyi olur.
Girilmemeli kadınlar için en ağrılı sancılı ve enfeksiyona en açık durumundadır hem sağlık hemde din açısında doğru değil birde midesizliktir o halde ilişkiye girmek
Prezervatif ile ilişkiye girilebilir ama erkek ve kadın bundan iğrenmemeli. Tabi her yer batar bunu gözel almak gerekir. Bence ilk gün asla yapılmamalı
Regl döneminde orda inflamasyon var yani hassas ve enfeksiyona da açık bir halde. Dini açıdan da uygun değil diye biliyorum. Bence riskli ama çiftlerin kendi kararı.
Kizlar acı çekerken ilişki olur mu? Girmeden bisey yaparsan ama girmek eziyeti ve vicdansız ligidir
bir kere temiz oldugunu dsünmüyorum ayrica kadin icin hassas agrili bir dönem yapilmamasi daha uygun olur bence..
Temizlik şartlarına azami dikkat edilmesi şartı ile evet girilir..
Girilmemeli hem sağlık açısından hem din açısından zaten çok sağlıksız bir durum az bekleyin ölmezsiniz çok istiyorsanız sürtünün
Nasil yani
gırılmez erkekler ıcın sakıncalı penıs ucundan mıkrop kapabılırler
Hayır tabiki de. Evet diyen erkek de ya sapiktir, ya pis
yaptım herhangi bir olumsuzluk yaşamadık ve süreklide yaparız
Girilir özelikle regl iken daha istekli oluyorsunuz gözlemlerime göre 🤔
Hayır tabiki çok tehlikeli bu
Mideniz kaldırıyorsa girin ghklkjjhg
Ya aptalmısınız a*m*k regl ken ilişkiyemi girilir
girilmez hastalık pislik olabilir !
Büyük günahlar arasında..
Oral ve anal yapıyorum o denemimde.
bence girilmemesi gerekir