Bazen dışarıdayken, bazen ise en olur olmadık yerlerde cinsel isteğimiz tavan yapabilir. Ansızın gelişen ve sizi kasıp kavuran cinsel arzularınızı nasıl frenlersiniz? Cinsel isteğiniz arttığı zaman nasıl bir yola başvurursunuz?Arzularının peşinden giden mi, yoksa arzularına gem vuranlardan mısınız?
Sekse karşi isteyim arttigi zaman birşey yapmamaya özen gösteririm, yani șu an yanliz oldugum için ve spor yaptigim için boşuna enerji kaybi yaşamak istemiyorum, zaten spor yaparak aklim seks düşünse bile azginlaşmiyorum, aşiri derece sekse karşi çok istekliysem birşey yapmama gerek kalmadan yüz üstü yaptigim zaman rüyada birilerin icabina bakip rahatliyorum 🤭🔥😊
Okşuyorum, baktım ortam müsait değil boşalamıyorum, o zaman da konuşmayı deniyorum. "Yapma oğlum, yapma çocuğum, otur şuraya, ayağa kalkma evladım" diyorum. Yine laftan anlamıyorsa kafasına tavayla vurup bir müddet bayıltarak sakinleşmesini sağlıyorum.
Frenlemek gerekiyor mu ki bunu bir erkeğe sormak daha dogru elimdeki soruyu degerlendirmek üzere @reisaga söyle bakalim nasil oluyor bu durum aydi lat bizi 😂😂😂😂😂
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sanırım bu konuda tek sıkıntı yaşamayan benim. Ben bu durumu pek sorun etmem partnerim varsa Seksi yaklaşırım ama yokken aramam , isteğimde olmaz.
Ohooo gadası her aklımıza düşünce çare arasaydik evin yolunu bulamazdik
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Sorma bir kere metroda koltuklar karsilikli ya.. karsi koltukta oturan iki hanimefendi vardı biri tam hayalimdeki fiziğe sahip gorunce içime bisey oldu ve benim dalga sertleşmeye başladı ve o kadin gördü büyük altı bir gülümsedi... ben dışarı bakıyorum tavana bakıyorum yok sertleşti iyice... yanindski kadin gördü beg engin kadının kulağına fısıldaşıp gulustuler.. kapatamadimda yanimda eşya elbise bisey yoktu ineceğim durak geldi inemedim ayağa kalkınca tam kadının göz hizasına gelicek o utanmayı hic unutmuyorum
Bir yöntem önereceğim, ironi yapmıyorum bakın, kitap okumayı deneyin, hemen unutuyorsunuz o belirtilen düşünceyi, bir de sürükleyici olursa kurtuldunuz işte, erotizm içerikli olmasın da 😊aman aman daha kötü olur yoksa, zaman geçip gider böylelikle. Bir kitapların aşığı olarak önerim bu, başka bir şey düşünemedim.
Olduğu zaman oluyor. Eğer yalnızsam etrafta fırsat bulmaya çalışırım partner olarak. Bulamadıysam yani buddy lerime ulaşıncaya kadar bazen o alev geçebiliyor. Bazen de ulaşıncaya kadar sürüyor. Ama yanımda bir partnerim varsa en müsait yerde o iş olur. 😊 risk ve alev oldu mu efsane bir şey açığa çıkıyor ayrıca 😊
Afrika'daki açlığı, ölen çocukları, Orta Doğuda ki savaşları ve masumca ölen insanları, geçmişteki mucitleri ve icatları... Sonra kendime diyorum ki dünyada neler oluyor sen tutmuş zikinin peşindesin tühhh sana, herşey normalleşiyor.😀
Uzun yıllar askeri okullarda okursan ve küçük yerlerde görev yaparsan gem vurmayı öğreniyorsun.. Arzuların peşinde gidenler hep çarpıldı onu da gördük şahit olduk.. Edirnede o nedenle hapise giren bile oldu..
Sosyal bir ortamdaysam eğer pekte isteğim olmaz ama yalnızsam alfabetik sırayla rehberimdekileri kolaçan ederim sonra yeni maceralar için tinderde biraz sağa kaydırırım karşımdaki de sağa kayarsa artık kim kime kayarsa 😂😂
Nerede olursam olayım, böyle bir durumda kadın bulmam çok zor göründüğü için, hemen bir WC ye gidiyorum bir azıcık da elime sıvı sabun döküyorum başlıyorum elimle ilişkiye girmeye , bu gibi durumlar çok oldu yani.🤣🤣🤣🤣🤣
Abaza değilim ki dışarda kendimi rahatlatayım herşeyin bir adabı bir zamanı vardır partnerimi ararım müsait olup olmadığını sorarım görüşmek için zaman ayarlarız keyfimize bakarız olur biter
frenlemek zor oluyor malesef bazen. böyle durumlarda sabit kalmayı yeğliyorum. hareket halinde iken karşıdan gelen bir bayanın o manzarayı görmesi çok itici olabilir.
Bu konuda kendimi hep özgür bırakırım Gün içinde arzum zaten sıklıkla tavan olur. Isyerinde, evde, cafede, restoranda veya misafirlikte, neredeysem kendimi mastürbasyon ile mutlu etmekten çekinmem.
O değilde kalkması gereken yerde kalkmayıp mahçup ediyor beni düşünüp duruyo böyle. Olmucak zamanda olur olmadık yerde kudurdu mu iki elimle tutup boğazını sıkasım geliyo edepsizin.
Türk doktorlar tarafından sağlığa faydalı olduğu iddia edilen ve zararları bilimsel olarak kanıtlanmış olan bir uygulama yüzünden cinsel hayatım tamamen bitirildi.
Her alanda partnerim yanımdaysa sexe başvururum. Zaten kapalı alandan çok dışarıda seks yapmak çok daha fazla tahrik ediyor ve haz veriyor. Yakalanma dürtüsü acaip heyecan verici
Hic de frenlemem :) Bir hal caresi muhakkak vardir Ama oyle dakka basi sokakda da 3 ayakli gibi gezinmiyoruz :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sanırım bu konuda en iğrenç olan benim. Nemfomiden muzdarip olmak... Çok sıkıntı yaşıyorum. Ama asla arzulara gem vuramıyorum. Nerde nasıl olursa olsun bir şekilde seks yapmak zorundayım
Ben kesinlikle peşinden gidiyorum. Önce herkesin olduğu ortamlarda instadan fitness model kızlara bakarım. Beni onlar tahrik ediyor. Sonrasında mutlaka o patlamayı yaşarım 😉
En İyi Cevaplar