Ben 5 yıllık evliyim eşimle cinsel lik sıfır eşim hasta olduğu için hiçbir şekilde cinsel ilişkiye giremiyoruz Ben de Sonuçta bir kadınım canıma tak etti artık ve eşimin Bıktım bu durumdan cinsel ilişki yok sevişme yok eşim arkadaşı bize geldi ve etkilendim ondan sürekli aklımda onunla aklımda cinsel ilişkiye girmek var koniyi nasıl açacağım ona yanlış olduğunu biliyorum ama elimde değil
Kocamın arkadaşından hoşlanıyorum sürekli onu arzuluyorum bir bahane bulup onunla nasıl konuşsam?
Hayatım, hayatım , hayatım. Onunla çok rahatlıkla konuşabilirsin, konuşmadan önce biraz sexsi giysiler giymeni tercih ederim hayatım. Ve size geldiği zaman çaktırmadan gözlerinin içine bak, ben bir erkeğim. Ben hiç bir zaman asla böyle teklif karşısında hayır demem. O da sana hayır demeyecektir. Sana mutluluklar dilerim hayatım.
Sohpet esnasında cinsel konulara gir şakalar felan yap hemen dikkatini çekecektir cesaretinvars direk mj at olan olsun ama yüzde doksan olumlu olacaktr cesaretli ol eşin ilgisiz olmasa fantesi kurun hayatınız renklendirin dicem ama adam hasta o konulara girmicektir girss sana gçfaydaı olur bugğn fantezi yarın gerçek olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu durumu bilmiyor muydun kızım? Baştan evlenmeyi kabul etmeyeceksin o zaman. Aldatmak da aldatılmak da çok kötü birşey. Aldatmayı göze alabiliyorsan boşanmayı da alabilirsin hiç korkuyorum ayaklarına yatma bence 😏😉
Dediğin kişi ile olmaz senin ihtiyacim var evet ama kocanın arkada di ile olmaz... uzak biri olmalı gu emilir gizlilige onem veren zırt pırt seni rahatsiz etmeyecek biri olsun... karisini başka erkekle birlikte paylaşan insanlar var fantazi icin ben duydum bu sitede de var... ben yazış tüm biliyorum... senin ihtiyacını gidermem gerek ama gizli kimseyi üzmeden guvenilir biri ile...
Yekten söyleyeceksin.. Ben yaşadım ilgisiz arkadasin karısı geldi bana bana dişiliğimi yaşat dsyanamiyorum dedi... Ancak ben yapmadım sonra kayın biraderinden hamile kaldı.. Sonuçlarını iyi etüd et öyle hareket et.
Seni öldürürüm mü diyor? O zaman bu konuyu açacaksın, telefonu da gizleyip ses kaydını veya video kaydını açacaksın. Sana kullandığı tehditleri ve hakaretleri delil olarak mahkemede sunacaksın.
Durumunu anlıyorum ama eşine hele yakın bir arkadaşıyla yapman çok kötü sende hasta olsaydın o seni yakın ardadaşınla aldatırmıydı yazık vaz gec kendine oyuncak falan al pişman olursun
madem canın istiyor o zaman boşanırsın ne şey yiyorsan yersin ne hakkın var birine bunu yapmaya. ve emin ol karakterin çok ucuz seninle yatanda senin gibidir
Zor bir durum. Konuşup ayrılabilirsin. ya da tek taraflı dava açip boşanabilirsin. Evliyken aldatirsan esas o zaman resmi eşin sana herşeyi yapabilir aman dikkat...😎
aynı olayları bende yaşadım, hatta burda soru olarak sormuştum, topa tuttular beni, sonra soruyu kaldırdım, insan eşiyle cinsellik yaşayamıyorsa ihtiyacını karşılaması lazım bir şekilde
işte diyorum ya kocanın arkadaşının yerinde olsaydım keşke bunca yılın patlamasını yaşasam doymaksızın günde 474737373 kere mastürbasyon yapmaktan bıktım
En İyi Cevaplar