Seksten memnun kalmamış olabilir mi ya da !
karadul ile sevişen örümcek adam olabilir.. mi (((:

Erkek olunca sürekli onlarla içli dışlı oluyorum haliyle. Ne zaman bir araya gelsek konu çoğunlukla kadınlar olur. Çevremde Bekar olsun evli olsun çoğu erkek başka kadınları konuşuyor. Onlar için Farklı kadınlarla yatmak erkekliüin göstergesi sayılıyor. Adam evli ben şununla yattım şurada şunu yaptım diye övünerek anlatabiliyor. Senin çocuğun yok mu utanmıyormusun dediğim de Sen erkek değilsin demek ki evlen sende aynısını yaparsın oluyor. Kısaca Her cinsiyeti erkek olan Gerçek erkek olmuyor malesef. İşin kötü tarafı kadınlarda bu tip erkeklere tav oluyor ağzı laf yapan, Sürekli iltifatlar yağdıran bol hediye alan tiplere tav oluyor. Ondan sonrada ill ilişkide tekmeyi yiyorlar...
O tipler o şekilde iş görmektedir.. Yoksa bir erkek birlikte olup zevk aldığı bir kadını asla bırakmaz.. Onun için her zaman erkek gibi erkek diyorum yani yürekten erkek olmak önemli önünde ki üç fazlalıkla erkek olanlar kendini kümesin horozu sananlar.
Ya alacağını alıp gitmiştir, ya kadın ona fazla gelmiştir yetemeyeceğini anlayıp kaçmıştır, ya bağlanmaktan korkuyordur.
tek gecelik düsündügü içindir. erkeklerin seks için yapmayacakları şey yok.
Çıkarciyiz yani
Cevap
98Cevap
İki secenek var bence ya memnun kalmadı ya da isini gördü ve görevi tamamladığını düşündü
ahada çalıştığım yerden geldi soru :D
kadının yaşına, öğrenim durumuna, fiziksel durumuna, icraatın yapıldığı konuma (birleşme nerede olduysa), ruh haline, kadının yataktaki tecrübesine, medeni durumuna yani kısaca spesifik nedenlere göre erkeğin izleyeceği davranış biçimi değişme eğilimine girebilir, değişebilir ya da davranış olarak eyemsizlik seçilebilir.
Sevgili akrepus. Bu konuda sadece erkekleri bunu mahal edemeyiz bunu kadınlarda yapıyor yani öyle değil mi😛
Keşke örümcek adam olsam da karadulla sevişsem 😅 ya memnun kalmamıştır ya da amacı gol atıp kaçmaktır
Karadulun ilişki sonrası partnerini öldürdüğünü biliyorsundur umarim😄ve bunu yiyerek yapiyor😂
Farklı Karaduldan bahsediyoruz sanırım 😅 https://images.app.goo.gl/CbTASYewNjq7YQre8
Ooo tamam😶😂
😂 😂
Bakış 👀 açıları farklı reis 😁😉
Öyle oldu 😂
Önceden de dediyim gibi yataga atana kadar bir sürü dil dökerler sonrada heveslerini aldimi ortadan kaybolurlar, korkulari kiz üstüne kalmasin veya kizin hamile kalma riskinden çekindikleri için ortadan kaybolurlar, yani başka bir aciklama aklima gelmiyor
tek gece dir... genellikle mem nun olunmamıştır... bazen ise memnun olunmuştur... ilişki kurulmak istenilmemiştir... bazen unutmak isteriz... sadece bizim için bir oyunsunuzdur... oynadık ve bitti... bunu genelde kabullenmezsiniz ama.. üzgünüm..
Afedersin kullanıp atmak. Öyle erkeğin ben taaaakksimden aşağı. Karaktersiz herifler, sonra bizde arada kaynıyoruz.
- Uzun uzadıya
"Ben artık seninle sevişmeyeceğim çünkü..." diye
açıklama yapmaktansa olayı kestirmeden bitirmek
- Çünkü ortadan kaybolmaması için sebep yok
Prfesyonel zamparadır.
Zampara bir abimiz vardı. Alem yapacağın kadını 1 kez görüceksin yatıcaksın 2. kez gidersen olay başka yerlere gider derdi.
İstediğini almış artık yeni liman arama zamanı hayvan gibi yaşayıp gidiyo işte bana göre hayvandan farkı yok
İstediğini alınca giden erkektir menfaati bitenin muhabbeti de biter hesabı
Çok yanlış bir düşünce sevisilen her kadin özeldir herkesle sevisilmez... oyle kötü niyetli insanlar çok kadin kaldırır nedense... iyi adam bir tane bulamaz... orasida ayrı bir konu
Kardeş sen olayı yanlış anlamışın:D
Safsın sanırım onca yatağa atıp isi bitirmek icin laf y yapıyorlar sonra sıvış... kadin baglanmasin diye kandiyorlar saf arkadaşım uyan öğle oldu
:Dkeyifli muhabbet için sğl
Ben sana teşekkür ederim guzel kadin
Menfaat.. Alacağını alıp gitmiştir. Ya da diğer bir ihtimal, kadına bağlanmaktan veya yetememekten korkmuştur
Sadece sevişmek ama yatağa sabah kahvaltı hazırlayıp getiyorsa size aşık sevisken bir insanla birliktesiniz demektir
Tek atımlık hedef olarak görmüştür. Saygısızca bence.
Alacağını almış, karnını doyurmuştur, acıkınca geri gelir.
Muamele hosuna gitmemistir ya da onu kacirqn bir durum olmustur.. bazen hayal ettigin gibi ya da karsidan girdugun gibi olmaz hersey
duygusuzlugun verdıgı acı sonuclardan bırı bu.. kullanılmak!
Bir sürü amacı olabilir kişiyi tanıma dan konuşmak anlamsız olur.. Seks sırasın da sana karşı tutumu davranışların dan hareketlerin den az çok neden orta dan kaybolduğunu anlıya bilirsin.
Sadece o an yaşansın bitsin saygısızca mantıgındadır. Güle güle
Bunu sadece kendini beğenmiş ve her istediği zaman beni elde edeceğini düşündüğünü sandığım birisine yaparım ders olsun diye.. Ama o zaman bile bir açıklama yaparım.
Surekli ayni insanla yapamayan cok erkek var pekte umursamamak lazim
Sadece cinsel bakimdan bir iliskiyse erkek orada durma geregi durmaz cunku bir bagliligi yoktur. Ve pismanlik duygusu daha cok artabilir.
Partneriyle uyum saglamamıştır.. Başka kucaklara yelken açmıştır. 😉
Aşk'sız seksin sonuçları işte bunlar. Birgün herkes aşkın gücünü görecek 🤣 Ders-1: Her önüne gelenle sevişmeyeceksin.
burda nasıl fakeler var ya o da adamlığın fake olanıymış işte ;)
Tek sevişmede korkak gibi kaçıyorsa hiç yaşanmamış sayarım, kendi akılsızlığı bence bu nedenle kayboluyor.
Alacağımı aldım, ne zaman istersem yine alabilirim rahatlığı içindedir.
arı misali ablam her çiçekten bal yapmak için konan arı
Amacına ulaşmıştır sevmemiştir sadece cinsellik vardır
Bunu genelde kızlar yapıyor, hep öyle denk geldi bana 🤔🤔😕😕
Bunuda bilmeyen kadın da nebiliyim...
Adam alacağını almış avını avlamış yoluna bakmış
Ejekülasyonun ne olduğun milyon yıl geçsede almayacak kadınların beyni. :D
Yalniz karadul dişi örümceği seviştikten sonra erkeğini yer o ne yapsın 😹😹 bu tür erkekler zevkine düşkün adi tiplerdir tek gecelik yaşarlar düzen tutmazlar
İstediğini almış artık, ya da tadına baktım diyerek ortadan kaybolur,çok öyle erkekler, sonrada bana ne derler.
öyle ilişkim olmadı iki kişi sevdim onlarla seviştim
Asla öyle bir durum yapmadım yapmamda sevisirsemde seks dahi yapsak Partnerimin yanında durur onu okşar severim öperim yani kaçma gibi bir durum ya da alışkanlık asla olmadı olmazda değer vermiyorsa amacı sadece anlık zevk ise dediğin gibi gider
Hayır tamamen bencil bir erkektir kendi rahatladığı için sonrasını düşünmez hala Böyleleri ile birlikte olanlara sinir oluyorum
Yeter sevmiştik bitti, artık başkası ile seviş benden sana yar, senden kimseye yar olmaz demek.
Karaktersiz bir eylem bu ama sizler buna kanıyorsunuz
#Hükümdar
gecelik ilişki istiyodur
Hedefe ulaşmıştır o yüzden evlenmeden vermeyin gösterin elletmeyin🙊
Millette bolluk var abi zaten bu ulke hep boyle birileri olumune aç birileri olümune tok. ortasi yok
Otur erkekler kapkaççı dır işi bitti mi alacak aldı mı Çekip Giderim bir daha istediğin yemeği vermeyeceksin olay bundan ibaret
Yooo yooo tekrar arar o yoklukda secilmis bir partnerdir hepsi bu
Demek ki seni günübirlik birisi olarak görüyor. Yoksa gerçekten sevse bırakmaz hiç.
Adam iğrenmiş senden bazen olur öyle artık kokundan mı başka bir dümen mi döndü bilmem artık...
Ya aslında kendin vermişsin ya hevesini almış tek gecelik görmüştür ya da senden soğumuştur
Cevabını kendin vermişsin bence daha fazla söze gerek yok.
Bunu bilmiyorum deme apaçık is görmek yani kulanmak
Tatlı gelmemiş memnun kalmamış umduğunu bulamamış mala vurup kaçmış 😂
Soğumuş olabilir belki
amaci bellidir ya. sayi skor pesindedir. ne olacak. ama geneli icin konusmayalim. baska seylerde isin icne girebilir. karaktere gore degisir
Amacı sevişmekmiş. sevişmiş , bitmiş işi..
noldu biriyle seks yaptın sonra konuşmayı mı kesti :D
olabilir ben normalde sevısıtım her kaıdnla onlar ıstedıkce görususuurm ama gecenlerde yaptıgım bırını her yerden engelledım sana söylesem sende hal veırısısn
Kullanmak istemiş kullanmış gitmiş seni insan değil obje olarak görmüş kullanmış
Adam alacağını almış. Canı çekince gene gelir
Doğru tespit
Film mi izledin? yoksa basına mı geldi anlayamadım :S
Sadece seks oluyor işte..
Arzu ve şehvetinin peşindedir💫
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar