Erkeklerde en az biz kadınlar kadar beğenildiğini, sevildiğini ve arzulandığını bilmek ister. Sevişme esnasında zevk vermek sadece erkeğin görevi değildir. Hoş zaten cinsellik ne görevdir, ne de ödül. Türk erkekleri sahiden yatakta aktif kadın mı istiyor? Sekste kadının ipleri eline alması zamanla erkeği usandırır mı?#beyazorkidem😘
Sevişmesini ve zevk almasını bilen kadınla birlikte olmak her zaman istediğim şey. Tabi ki aktif olmasını isterim. Bazen ben bazen o bazen ikimizde çılgınca şeyler yapalım. Ama şöyle de bir durum var. Erkeğin sevişmede fiziksel sınırı var. Kadınlar gibi defalarca orgazm olamazlar. Aşırı istekli kadınlar. Bir süre sonra insanı soğutabilir.
Evet aktif olmalı, ruh gibi yatmamalı. Emücüklesin, dillesin, üste çıkıp gamçı vursun her bir yanıma :D "Yiihuuu haydeee bebeeaaammm kovboy mu oldun sen yirin seniii" dedirtsin :D
En büyük hayalleri ,, Burda biraz zor rastlanan bir durum, yatakta aktif kadin.. baskilarla büyüdükleri için pek içlerindeki duyguyu yansitamiyor kadinlar
Erkek olsam bende aktif bir kadın isterdim kim koyun gibi yatan birini ister ki? Kadınlarda sürekli erkeğin baskın olmasından hoşlanmaz diye düşünüyorum.
10
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkelerin arada gözü dışarıda kaysa arada... vücuduna özen gösterip yatakta aktif olursa bir kadın, ondan kolay kolay vazgeçilmez. Çünkü elindekinin bir mücevher olduğunu anlar koca kafalı adamlar🤗
Evet aslında olması gereken de budur. Kadının aktif olması erkeğe muazzam bir zevk veriyor. Bir erkek olarak TÜRK kadının aktif olmasını istiyorum. TÜRK kadınında bunu pek göremedim. Balkan ülke kadınlarında bu mümkün. Kesinlikle dizginleri elinde tutuyorlar, özellikle Rus, moldova ukrayna, lı kadınlar son derece aktifler. Ve gerçekten çok istekliler. İsterim ki, TÜRK kadını da böyle olsun, ve bu ülkenin kadınları da kendi ülkelerinin kocalarından muzdaripler. TÜRK erkeğinden çok memnunlar,
Tabiki aktif isterim beni yalasin opsun azdirsin dudaklarini isirsin koklasin deliler gibi sarilsin hic birakmasin soyle bir yorulalim butun enerjimizi atalim sonra kadinimin memelerine kafami koyup uyumak istiyorum :) en rahat ve huzurlu hissedecegim yerdir diye dusunuyorum kadinimin gogsunde yatmak
türk erkegği güven istiyor , türk erkegi elinde kumanda ile mac izlerken halıya döükkülen cayın hesabının sorulmamasını istiyor :) türk erkegi sevmek mutlu etmek istiyor , türk erkegi yelizin kocası , yelize tektaş yüzük almıss , sen bana niye almıyorsun diye bir cümle duymak istemiyor , türk erkegi elindeki ile yetinen ve onunla mutlu olmayı beeceerebilecek bir kadın istiyor nokta
Kesinlikle evet ama nedense çok aktifi görünce de kaçacak delik arıyorlarmış çünkü yetemiyorlar sanırım burada o kadar çok soruya rastlıyoruz ki eşimi doyuramıyorum başkasına gider mi yazan mavililerrrr
Aktiften kasıt hareketli olması, tepkileriyle, konuşmalarıyla yatağı alevlendirmesi... Onun dışında ipler bende olmalı genelde. fantazi gereği değişebilir bu durum istenirse..
Arzulu tuttkulu ateşli ne istedigini bilen erkeği hereketleriyle baştan çıkartan fantezileriyle şımartan yorulduklarında ipleri ele alan herşeyi onlardan beklemeyen kadın isterler.
Şimdi diyecekler ki kadın ruh gibi olmamalı amaç ruh gibi olmak değil ortada aşk varsa tabiki az da olsa karşılık bekler hareketlerinden bunu karşılıklı yansıtmak önemli arzunun hali budur cinsellik sırf görev veya ödül olarak bakılırsa bir taraf ondan mutlaka yoksun kalır ipler bir kişinin elinde değil yerine göre birinin elinde olmalı bir vadi nasıl nehrini kabul edip yatağına alıyorsa nehirde ona imkânlarını sunup besliyorsa böyle yaşamalı
Hayır, eğer çoğu böyle düşüyorsa kesinlikle yanlış düşüyordur. Erkek de olması gerekir ipler demeyelim de etkinin, kontrolün. Böylelikle daha başarılı olur, elbette karşı cinslerime de iş düşüyor, tutkuyu arttırmak da sizlere düşüyor.
Diğerlerini bilmem ama benim için kadının yatakta vahşi bir yamyam gibi olmasını isterim..Çünkü aktif kadın her zaman sexin kalitesini on misli arttırır.. Şişme kadın gibi olması seks kalitesini düşürür..
Kesinlikle aktif olmalı ne istediğini bilmeli ve yapmalı yaptırmalı bazen baskın taraf olmalı ama yeri ğeldiğinde teslim olmalı erkeğine bu çiftler arasında birbirini tanımalarına göre belli olur
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yatakta aktif kadın istiyorlar güzel kadın istiyorlar ama onlar yatakta performans sıfır En azından benim takıldıkları mı öyleydi bamya kadar penisleri var Bazısını
Tabiki de aktif olmalı. Ama bu tamamen her şeyi elinde tutmalı anlamında değil. Yerin gelince onda hakimiyet yeri gelince bende olmalı. Ancak aktiflik sadece hakimiyet değildir. Elini kolunu sesini ağzını nefesini kullanmak da aktifliktir. Ruh gibi yatmayacaksın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yalnız işte aktif olmakla dizginleri ele almak ve baskın olmak çok farklı şeyler...
8
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
@beyazorkidem acaba kast ettiğiniz ön sevişme mi seks mi? arada çok fark var
İpleri yeterki kadınlar alsın her yerde olduğu gibi üstünlük yatakta da sizin olacaksa gururla ikinci sırada olmaya her zaman razıyım. Ama hayat kadınları çok yoruyor onu biliyorum. Mutlu Akşamlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla görseldeki kadın gibiyim ama sanırım benimki usandı benden sen aşırı isteklisin diyor halbuki istekli değilim onu memnun etmek için ben yaklaşıyorum o kadar ama pek takmıyor sanki bu durumu.
O kadar istekli gitme adamin ustune bir tarafinda motor yok en nihayetinde yetemedigini dusunup farkli dusuncelere kapilabilir bu senden suphelenmeye kadar gider benden soylemesi
Genelde Türk kadınları yatakta pek aktif değildir tabikide yeri geldiğinde kadının ipleri eline alıp seksi yönlendirmesi erkeği çok azdırabilir. Seks için arzu gerekir vede karşındakini mutlu etme isteği. Böylelikle çok güzel beraberlikler geçirilebilir
Yatakta kadin aktif olmali bnce. Hatta bubu yatakla sinirlandirmamak gerek. Masa sandalye yer... banyo ve mutfak yani her sekilde yapmak lazim.. sekste sinir olmamali..
Valla genelleme olacak ama ne istediğimizi bilmiyoruz. Kadın istekli olur çoğu erkek "yahu bu beni aldatırmı'. Kadın soğuk olur "buzdolabı gibi. Odun gibi " . Kafam karıştı hakikaten biz ne istiyoru,. Aslında kadın biraz da olsa ateşli olmalı BENCE
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Fetişliğe açık kadın olsun yeter fetişlerimizi küçümsemesin partnerimiz ise bize saygı göstersin ve tatmim etmeye çalışsın
En İyi Cevaplar