Külotlu çoraba karşı bir ilgim var külotlu çorap giymiş her kimi görsem azıyorum sevgilimle sevişeceğim zaman özellikle giymesini söylüyorum ve koklamak ellemek hoşuma gidiyor
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaksadım okuyucuların cinsel duygularını uyandıracak fantastik yorumlar yapmak değil. Erkekler açısından ve kendi açımdan ciddi bir problemin daha iyi anlaşılması için yazıyorum bunları. Ne yalan söyleyeyim ben de bayılıyorum külotlu çoraba. Hatta ergenlik döneminden önce çocukluk yıllarımda bile çok ilgimi çekerdi. Komşumuzun genç kızından çorabını vermesini istemiştim bir keresinde. Dizüstü ince ten rengi çorap. O da pek bir anlam veremese de çocuk olduğum için verdi. Elimde biraz inceledikten sonra geri verdim. Çok şaşırdı. 6 yaşınday falandım galiba. O zaman cinsel olarak etkilemese de çok dikkat çekici ve merak uyandırırdı bende. Ergenlikten sonra ise dayanılmaz bir tutkuya dönüştü. Son derece kadınsı, son derece çekici. Hem kapatıyor hem gösteriyor. Kusursuz gösteriyor üstelik. Öyle bir yumuşaklık ve esneklik derecesi var ki çektikçe sünüyor ve bıraktığında hafifçe süzülerek düşüyor.
Bunu bir çok erkek de itiraf ediyor. Kadınlar da bunu genel olarak biliyor. Bir kısmı gerçekten bilmiyor ama bir kısmı da bilmemezlikten geliyor. Çünkü kadının bunu bilmiyor gibi yapması erkeklere karşı ayrı bir gizem, ayrı bir cazibe kazanmalarını ve ilgi görmelerini sağlıyor. Bir çok erkek siyah rengi sevdiğini söylüyor. Kimisi sadece bacak kısmından ve külot kısmından tahrik olsa da bende durum öyle değil. Ben parmak ucundan külot kısmına kadar çorabın tamamından bir bütün halinde tahrik olurum. En çok ten rengi çorap ilgimi çeker sonra siyah. Tabi ince ve saydam olanları... Kalın ten rengi hiç hoş değil. Kalın siyah belki tahrik edebilir.
Bunların bir kısmı kapalı burun veya burunlu diye tabir edilen çoraplar.
Mesela bazen çok güzel bir kadın bacağı ve ayağı görüyorsunuz. Son derece kusursuz. Çorap var mı yok mu belli değil. Birden ayak ucunda parmak kısmının daha koyu renkli olduğunu görünce çorap olduğunu anlaşılıyor. Bu görüntü bende tarif edilemez aşırı bir cinsel dürtü oluşturuyor mesela. Ayak fetişisti değilim. Çıplak ayak veya sadece topluklu ayakkabıdan tahrik olmam ama bacakta külotlu çorap olduğunu anlayınca ayaklardaki çorabın burun kısmı veya dikiş kısmı da beni aşırı derecede tahrik ediyor. Üstelik burun kısmının daha koyu renk olması vajinayı çağrıştırıyor bana. Sanki karşıdaki kadın dikkatini yukarı doğru bacaklara ve vajinaya doğru çekmeye çalışıyormuş gibi hissediyorum. Öyle yapmaya çalışmasa da beni feci şekilde tahrik ediyor. Normalde güzel ve çekici bulmadığım, orta güzellikteki bir kadını bile bu durumda gördüğümde o kadın bana son derece seksi, çekici ve heyecan verici geliyor. Önceki yıllarda ergenliğin ilerleleyen safhalarında gizli gizli kadınların, genç kızların bacaklarını ve ayaklarını izlediğim, çaktırmadan kuzenlerimin çekmecesinden alıp elimde oynayarak boşaldıktan sonra yerine bıraktığım falan oldu. Belli bir yaşa geldikten sonra daha sorumlu davranıp öyle şeyler yapmadım ve o zaman yaptığım şeylerden de çok pişmanım. Bunu itiraf etme sebebim şudur: Normalde evlilik dışı ilişkiye karşıyım. Hala bekarım. Hiçbir kızla ilişki yaşamadım ve kimseye cinsel tacizde, laf atma, rahatsız edici bakış atma gibi bir eylemde bulunmadım. Böyle şeylere de şiddetle karşıyım. Ama bir erkeğin külotlu çoraptan ne derece tahrik olduğunu ve kendine hakim olamayacağını anlatabilmek için bu kuzen örneğini verdim. Şu anda herhangi bir kadının bacağına ve ayağına da bakmıyorum. İsterse haberi olmasın çaktırmadan olsa yine bakmıyorum. Çünkü bana göre günah ve haram. Önceden yaptıklarımdan da çok pişmanın. Bu yorumu gizli yapıyorum. İstesem bunları yazmayabilirim. Maksat cinsel fantazi uyandıran yorum yapmak değil bir soruna dikkat çekmek istiyorum. Biraz fazla uzattım. Soruda "nasıl kurutlabilirim" diye yazmışsınız ya. Bence bu bir zevk meselesi. Eğer evlilik nasip olursa eşime uygun bir şekilde bahsedip anca onunla istediğim şeyleri yaparak ve eşimden yardım alarak bu durumdan kurtulabilirim diye düşünüyorum. Şu anda da ister mini etekli ister taytlı ister külotlu çoraplı kadın göreyim asla bakmıyorum. Sadece diyaloğa girmem gerektiğinde yüzüne bakarım o da karşı tarafa ayıp olmasın diye. Külotlu çorap ve kadın giyimi konusundaki fantezilerimi de internet üzerinden fotoğrafa bakarak halletmeye çalışıyorum. Günaha girmek istemeyen insan için bu da günah belki ama belli bir yaşa geldim. Evlenme imkanım şu an için yok. Sağı solu dikizlemeyi bırakmayı başarabildiğim gibi internet üzerinden cinsel içeriklere bakmamak için de büyük çaba sarf ediyorum şu an için. Bu siteyi de biraz bunun için kullanıyorum. Kimliği belli etmeden kız ve erkek arkadaşlarımızın görüş ve tecrübelerinden faydalanıp, kendi görüş ve tecrübelerimi paylaşmak. Lütfen kız arkadaşlarımız da bu yazıyı okurlarsa sadece sıradan giyim kuşam zannettikleri şeylerle bile erkekleri ne kadar tahrik edebildiklerini ve zor duruma sokabildiklerini bilsinler eğer bilmiyorlarsa. Herkesin yaşam tarzına ve düşünce biçimine saygım var. Fakat bence tesettür gerçekten insanlığın psikolojik, sosyal ve cinsel sağlığı açısından çok önemli. Günümüzde "yeni muhafazakarlık" safsatası ile modası yapılan tesettürden bahsetmiyorum. Gerçek anlamda dinimizin emrettiği tesettür gerçekten çok iyi bir şey. Bu benim şahsi düşüncem.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu fetiş nasıl bir şey? Sevdiğim erkekte de var
24 Yorumla- +1 yıl
şöyle bir şey
- +1 yıl
o nesneden vücudun cinsel olarak tahrik eden bir bölgesi gibi zevk duyma. veya makyaj yapınca nasıl daha seksi görünebiliyorsa, mini etek giyince daha seksi görünebiliyorsa külotlu çorap giyince de öyle oluyor diyebiliriz. bu kişiye göre değişiyor tabi. çorap fetişizmi de böyle bişey.
- +1 yıl
Çorabın üzerinden okşamak yalamak emmek öpmek çıplak olana göre daha tahrik edici detaylı anlatırım istersen neler yapman gerektiğini
Cevap sahibi+1 yılÇorap yalamak rahatsız edici olmaz mı ve ben çıplak olmayı tercih ederim. Sanırım hoşuma gitmeyecek
+1 yılErkek giyse de azar mısın
00 Yorumla
+1 yılÇok zor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem