İq sü yüksek olmalı, sertleşse bile iradesi güçlü olmalı istediğimi hemen verirse soğurum. Hatta zorla ondan ben almalıyım. Arkasından koşmalıyım. Bana ". mın çok dar" gibi ahlaksız sözler söylemeli. Hem utandıran hem gaza getiren. Bir de beni dövmeli şiddet uygulamalı ama asla aşağılamamlı. Aşağılamaktan bahsettiğim. Çirkin kusurlu bir yanım varsa ve buna gek gek gülerse sevimli mevimli demem atarım dışarı. Böyle de kuralım vardır.
Heh şiddete gelirsek. İş sonrası bir iki morluk görmezsem o kişiyle işim biter.
Ayrıca boğazımın sıkılmasını çok seviyorum. Kafamı yatağa yastığa bastırıp gömmeli. Bir de karşımdakine bende çok şiddet uygularım. Soft adamıysa sıkılırım. İşim biter. Her daim sert sevdim. Yavaş bana gçre değil. Neyse fiziksel özelliklere gelirsek. Esmer tenden daha nadir hoşlanıyorum. Beyaz ten siyah saç. Asla sarışın sevmem. Kumral hiç sevmem. Böğğ iğrenç. Neyse uzun kıvırcık saç sevmem. Ama o çoook uzun saçlı hayvan gibi heriflerden bahsediyorum. Ne istediğini bilen heriflerden hoşlanırom. Kafasını bacak arama gömerim ki boğulsun.011 Yorumla
Soran+1 yılSen baya sert seviyorsun. Partnerin olmasına sevindim. Çoğu erkek bunu kaldıramaz 30 sn sonra patlar 😂
Soran+1 yılHerkes senin gibisini kaldıramaz gerçekler sadece. Ön sevişmesi uzun biri gerekiyor sana bence ve dilini her konuda iyi kullanabilmeli haksız mıyım 😉
Soran+1 yılHaklısın ama biraz bunye biraz da uyum meselesi. Bakir birini kendine göre geliştirirsen o da güzel olabilir tabi. Bana mesela sadece cinsellik yeterli değil. Anlayışlı zeki ve uyumlu biri olmalı. Cinsellik bitince de keyfi devam ediyor 😉
Soran+1 yılZeki olup kurnazlık yapıp içten pazarlıklı düzenbaz değil ama benim dediğim doğal içten cana yakın biri kendini ona teslim edebileceğin kafa rahatlığında yani ama kullan at değil 😉
Soran+1 yılTabi ki öyle ama 1 gün bile olsun özel ve güzel olsun. Pişmanlık olmaz değersiz olmaz yani 😉
Soran+1 yılBu arada sen hangi şehirdeydin?
+1 yılÖzgüvenli anlayışlı zeki bakımlı orta yakışıklıkta benden çok uzun olmasın fit olsun kadın ruhundan anlasın dar düşünceli yeniliklere kapalı bir cahil olmasın dürüst olsun insanların hayatına burnunu sokmasın aynı şeyleri sık sık sorup beni bunaltmaısn ilgi iyi de sabahtan akşama kadar konuşup işlerinden alı koyduğunda kötü oluyor çok yazmasın
22 Yorumla- +1 yıl
Aynı ben😂
Soran+1 yılPeki sevgili olamayız dese görüşmeye devam eder misin?
+1 yılFit vücut, açık fikirli ve ne istediğini biliyor olması. Temizliğe önem vermesi ve beni seks partneri olarak istemesi tabiki. 🤗👍🏻
00 Yorumla
Asla sinirli olmayacam
Yapıcı
Zeki
Güvenilir
Zayıf00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tipi önemsiz başta kendisine, bana, kendi ailesine, aileme, çevreme, düşüncelerime, isteklerime saygısı çok önemli. Fevri olmayıp olgun, sorun çözücü olması ne istersem yapmaya çabalaması benle inatlaşmaması beni ben olduğum için sevmesi sıkıcı değil eğlenceli ama vıcık vıcık olmaması. Dağ gibi arkamda durabilen kendimi ona emanet edebileceğim bilgi ve kültürde olması. Daha önemlisi merhametli, Allah korkusu olması, ibadetlerine önem vermesi benim için yeterli ♥️😅
10 YorumlaAramızda ten uyumu olması, göz zevkime hitap etmesi dışında anlayışlı ve güvenilir olması fazlasıyla önemli
42 Yorumla
Soran+1 yılBence de ben tek gecelik ilişki adamı değilim bu yüzden anlayış ve güven öncelikli 👍🏻
- +1 yıl
Bana mı seslendin😂
Kibar , fit, güvende olduğum hissettirmesi, güvenmesi, Bana değil başkalarına küfürlü olabilir
Sahiplenmesi, ve yemek yapa bilmesi13 Yorumla
Soran+1 yılPeki sevgili olamayız dese?
Soran+1 yıl👍🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla tipi mipi geçtim gerçekten karakterli olsun, inançlı olsun, köyü alışkanlığı olmasın, ailesi düzgün olsun, saygılı, sadık olsun, okuyup mesleği alsın sonrada gelip beni alsın 😁😉
31 Yorumla- +1 yıl
Son madde hariç hepsi ok
Siyah saçlı, beyaz tenli, kahverengi gözlü, uzun ince ve yaşına göre olgun bir görünümü var 😘, hoşlanıyorum da kendisinden 🥰
37 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu hoşlanma varsa zaten iyi şeyler toplanmış. Yaşlarınız nedir?
Soran+1 yılPartnerlik için sorun yok ama evlilik mi düşüncen
Soran+1 yılHayırlısı olsun
Soran+1 yılRica ederim sen de sağol
Balik etlii küfürsüz sakin beni cuzdan gibi gormeyecek...
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir vs diyenlerin yüzde 99u ilk önce tipe bakıyor 😊
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir, sadık, kıskanç, sakallı v. ss
20 Yorumla
+1 yılSamimi, güvenilir ve kibar.
00 Yorumla
+1 yılumduğumu değil bulduğumu yerim
00 Yorumla
+1 yılGüven sadakat dürüstlük bağlılık
00 YorumlaAdam olsun
20 Yorumla
+1 yılFit ve sporcu 😍😍😍
10 YorumlaGüvenilir olsun
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılOlsunda gerisi hallolur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadakat güler yüz merhamet
00 Yorumla
+1 yılKaşları olsun yeter
00 Yorumla
+1 yılSevgi ve saygı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem