Ve siz olsanız öyle sahnelerde oynarmisiniz? Öyle sahnleri izlerken etkileniyor musunuz
Filmlerdeki sevişme sahneleri gerçek mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Tabiki gerçek değil bunlar profesyonel oyunculardır ve inanılmaz paralar kazanırlar bu filmlerin youtube kanalında kamera arkası görüntülerini izlersen şaşırırsın sahne çekildikten sonra adeta birbirlerini tanımazlar mesela ben eskiden bir p... no film cd si satınaldım bu p*rno çıkmadı p*rno film belgeseli gibi filmdi o filimdeki sahnelerin öncesi gibi düşün kamera arkası kadın adam ile her türlü pozisyona giriyor fakat film bittiğinde adam kadına elini bile süremez bir meslek bu film bittimi bir birlerinin tanımıyorlar resmen o kostümler falan hikaye kadın film setinden çıkıyor dışarı giderken yolda görsen sadaka verirsin normal bir bayan sıradan o filmlerde oynayan p.. rno kast ediyorum normal hayatları yok aile hayatından kopuk insanlar böyle filmlerde oynayan tipler ünlü olanları hariç yolda görsen para verirsin youtubede arat izle kamera arkası ve normal hayatlarını yaşadıkları yerleri görsen bizim gecekondular yanında villa gibi kalır
En İyi Cevaplar