Cevabın nedir?
Pipinin ne işe yaradıgını öğrenen erkekler, birşekilde yaşamaya başlıyor cinselliği.
Mobil kullanım oranında ki artış, çocukların cinsellikle daha erken tanışmasına neden oluyor.
15 yaşında oral yaptığı videolarla gündeme düşen bir çift vardı. Şöye düşün bunu; 15 yaşın da ve nasıl oral yapılacagını bile öğrenmiş, biliyor.
Bence herşeyin doğru bir zamanı vardır. Hem psikolojik hemde fiziksel olarak hazır olunmalı. Herkesin gelişimi farklı oldugu için yaş aralığı söylemeyeceğim ama genel olarakda 20 den aşağı olmamalı.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Genç arkadaşlara özellikle daha bariz birşeyler demek gerekirse eğer; Olması gerekenden gerçekten bir hayli ufak bir yaştan cinsellikle tanıştım ve o dönemler iyi gibi gelen şey aslında şu an kötülüğünü yaşıyorum. Ortaokulda havalı olduğumuzu düşündüğümüz tarz şeylerin ileriki yaşlarda artık doymuş olucağımızı bu tarz şeylerin üstüne pek düşmüceğimizi bilemiyorduk bilinçsizdik. Herşey yaşında güzel acele etmeyin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl14 yasinda kızlarımız nasıl yapıyorlar anlamiyorum 25 yasinda cinselliği tattim eşimle. Ama 14 yas cok küçük vucut gelismemiş. Bünyen zayif ne biliyim. Ben bilr acisina dayanamıyorum zor geliyor. Nasil dayaniyorlar anlamiş değilim. Artı bilincsiz oldugu cok belli yaniii ileriyi düşünmüyorlar. 14 15 yaşlarinin akliyla 23 yaşındskinin akli bir değil. 14 yastakilet bilinçsizce. 23 yasindakiler bilincli yapiyor. Arada dağlar kadar fark var. Anne babalara çok görev düşüyo cok
44 Yorumla- +1 yıl
Tamamen merak, ben e ondan ziyade 14 yaşındaki kızla bu tür ilişkiyi yasayani eleştirmek lazm
Cevap sahibi+1 yıl@Espiyeli28 kesinlikle
- +1 yıl
Her şeyin vakti var ki hele bir insan icin dahada önemli olan bu konu, çünkü bu konuyu yasalar bile insanın fiziki olgunluğa erisecegi zamanı belirleyerek yaşla sabitlemis ve tsaduf değil, belli yaştan sonrada kimse zaten sorgulayamaz bile
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde seksle tanışma yaşı ne yazık ki oldukça düştü. 18 yaşını doldurmuş ve ileride yaşanacak tüm olumsuzlukların sorumluluğunu alabilecek olgunluğa erişmiş kişilerin yaşaması gerektiğini düşünüyorum.
100 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
118Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. 10 yaş biliyorum hatta yattılar aynı yaşta ki sevgilisi ile
532 Yorumla- +1 yıl
Neden karşı çıkmadın
- +1 yıl
10 yaşında nasıl yapıyolsr ya annesi anlamışsa birşeyler olmuş ama bunu nasıl becermişler geçmiş olsun demek istedim
- +1 yıl
Sizin kızda az değilmiş hani
- +1 yıl
Hee yinede kız fenaymış ama hala merak ediyorum nasıl bunu yapabilmişler yani o kadar ileriye gitmek gerçekten çok garip
- +1 yıl
Yaprak dökümğ değil mi bu 😁😁😁
- +1 yıl
Sen nasıl bir memlekette yaşıyorsun
- +1 yıl
- +1 yıl
Aynen benide o sardı
- +1 yıl
İyi ettin
- +1 yıl
Hızınız 150 lütfen yavaşlayın mk
- +1 yıl
Mademki ya küfür o zaman neden gazetesi var
- +1 yıl
Frekans tutmuyo kusura bakma küfür için
- +1 yıl
Eger dağılmazsanız hepinizi fururum
💥 💥 💥🔫👻 - +1 yıl
🛡️vuramazsın
- +1 yıl
@SalataCaacık 💥🔫 kaldı 4
- +1 yıl
@SalataCaacık dur ben sana yok etme büyüsü yapayim , bekle
- +1 yıl
👺şansına küs kabile büyücüsü tanıdıklarım var @PiLLy_BheBek
Üzülerek söylüyorum ki 14-15. Ve hiç sağlıklı değil palaspandras yaşanan seks öksüz yetim çocuklar, salgın hastalıklar, viral hastalıklara davetiye çıkarıyor o yaşlarda bunun bilinci olmadığı için. Gerçi Türkiye’de 35de olsan bilinci yok millet kondomu hamilelikten korunma yöntemi olarak kullanıyor sadece
30 Yorumla
+1 yılKüçük yaşta yapılan seks ilerisi için psikolojik sorun yaratabilir. Özellikle kızlar küçük yaşta başlıyorlar erkeklere göre daha çabuk olgunlaştıkları için ve çevrede birçok genç kız meraklısı erkek arizona kertenkelesi olduğu için. Yaşla beraber bilgilerimiz, deneyimlerimiz de artıkça hem aldığımız hem verdiğimiz zevk daha fazla oluyor.
10 Yorumla
+1 yılÖğrendiğimde 7 yaşındaydım, şimdi 21im hala bakireyim
100 Yorumla
+1 yılArkadaşı bebekle oynarken kendisi internet ve arkadaş çevresi sayesinde 12 yaşında cinsellikle tanışmış kız tanımıştım. Maalesef ki cinsellik yaşı ciddi düştü ben kendime bakıyorum da üniversiteye adım atıp 2. Sınıfa gelene kadar hiç bir şey yapmamışım ama şu an bunu söylesem kesin beni erken yaşta yaşayanlar sorunlu diye tanımlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMasumduk biz. Lisede kız arkadaşımızı öpemezdik bile, elini tutar yürürdük çok çok.. Üniversite ye başladığımda bile üst sınıftan bir kız ile ilk cinselliği yaşamıştım ve onun bu cesaretine şaşırmıştım. Tabi sonra masumiyetimizi de kaybettik.. Gerçi hala kimseyle öyle sırf seks olsun diye birşey yapamıyorum yapım gereği, illa ki birşeyler paylaştığım birisi olsun istiyorum. Kısacası bir kraliçe bile olsa fırsatım varsa önce mutlaka onunla biraz konuşmak, zaman geçirmek isterdim..
20 YorumlaHer şey zamanında yaşanınca güzel. O yüzden 18 yaş ve üstü olmalı.
100 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Kaç olduğunu bilmiyorum ama 18 yaşının altına kadar düştüğü kesin
20 YorumlaTecrübe biriktirmesi açısından 18 derim
101 Yorumla
+1 yılşimdi liseliler grup grup yapıyorlar bizim zamanımıza göre erotizme daha kolay ulaşıyorlar ve daha cesur davranıyorlar ama olması gereken iki cinsinde bedensel ve zihinsel erişkinliğe ulaştıktan sonra cinsellik yaşamaları (bu arada bu foton daha güzel görünüyor)
10 Yorumla
+1 yılEn küçük yaş 18 olmalı vücut tamamen yerine oturmalı.
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10-12 yaşlar bile konuşuyor artık minik çocukların dilinde çok kötü
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ki hataydı 7 yaşında seks denmez ama ne yaptığımı bilmiyodum nerden gördüm hiç bilmiyorum ama gerçek sexe ile 16 yaşında aşık olduğum kız ile başladım keşke evlendiğim insana saklasaydım kendimi çok pişmanım umarım seks yaşı düşer
20 Yorumla
+1 yılEvet... Ben olgunlaştıkça seksten daha fazka haz almaya başladım. Üstelik partnerim de öyle. İkimiz de olgunlaştıkça daha çok sexle zamsn geçirip dahs fazla zevk alıyoruz. Galiba zamsnla ustalaştık het gecen gun daha da ustalasıyoruz... 😂😃😄😘
11 Yorumla- +1 yıl
18...
18 yasal yaş sınırı...
Daha küçük doğru degil...
seks ile tanisamadimki :) nedir hic bilmiyom kiz elini bile tutmadim gercekten
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeks sevginin zirvesinde yaşanır. Sevgi yerine libodonun yönettiği şey menfaat vurgusudur.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef çok küçük yaşlara düştü, psikolojik açıdan da kötü etkileri oluyor, belli bir olgunlukta yaşanmalı, henüz tanışmadım
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18 de seviştim. Ama devamı gelmedi ne yazık kii. Devamı heyecanla bekliyorum. Dayanılmaz oldu artık :D
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@gezgin-34 bunun bu kadar iyi hissettirdiğini bilsem daha önce yapardım. Bir kere deneyince hep istiyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. eee olgunlaşma ne demek tecrübe demek. tecrübe ne demek artık bir şeylerde iyi olma, anlama demek.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Küçükken öğreniyorsun yavaştan bazı şeyleri büyük yaşta yaşanılan ilişkide neyin ne olacağını bilmeyip hatalar yapılabilir hatta komik duruma bile düşebilirsem bu yüzden küçük yaşta tanışıyor olmak önemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSeksle tanişma yaşi 15-16 yaşlara kadar indi, buda iyi bir durum deyil,
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl18 di kadıköyde 😎
Yaşaya yaşaya Olgunlaşıyorsun
Sadece düzenli bir ilişki sağlıklı bir seks hayatını getirebilir10 Yorumla
+1 yılLise çağlarına kadar düştü. Elbette sekste de tecrübelerin getirdiği birikim ile yaş ilerledikçe cinsel ilişki daha kaliteli ve zevkli olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. valla ben çok küçük yaşta öğrendim ama hala babirim kanka :D
10 Yorumla5 yaşında komşunun kızıyla öpüşmüştüm :D 6 yaşında kıza evlenme teklif etmiştim :d
10 Yorumlabaşlasan ne olur başlamasan ne olur akü biterse ne olacak peki :D
orjinal akü bulmak da zor :)10 Yorumla1-2 sınıfta iken tanıştım ama yapmıyorum yapmıcam da, evlenince olur, gerisi olmasa da olur
11 Yorumla
+1 yılDaha tanışmadık kendisiyle. Anca videolardan kadar biliyoruz.
10 Yorumla
+1 yılTürkiye bekar et yaşı 16 oldu. AVD de bu yaş 17 ile18
10 Yorumla
+1 yıl16 barlarda sahneye çıkıyordum bir kız ile tanışmıştım 19 du galiba şimdi 18 yaşındayım
10 Yorumla
+1 yılBaya düştü okuyoruz burda 14 yaşında yaşayanlar var
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Ben 30 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç yapmadım daha tanışmadım
21 Yorumla
+1 yılDaha olmadı evlenirsem olcak inşallah🤭🙏🙏🙏🙏
112 Yorumla- +1 yıl
Ewde kalmak üzeresin kanka
- +1 yıl
Yaş yanlış malesef 18 im 😃
Sevişme 18 seks daha henüz yaşamadım bilmiyorum
115 Yorumla
+1 yıl20 den hatta 25 ten sonra olmalı erken olan şeyler çabuk sıkar.. ve bu aldatmayı dahada kolaylaştırır
20 Yorumla
+1 yılİlk 17 yaşımda ama gerçek Seksi 22-24 yaşlarım arasında tanıma imkanım oldu
10 Yorumla
+1 yılHiç tanışmadım, yani bir kadınla birliktelik yaşamadım.
10 Yorumlatanışmadım ki a.*k. evliliğe saklıcam dedim artık saklamıyorum
10 Yorumla
+1 yılBurda ki yaşım yanlıştır ben cinsel ilişkiye 18 yaşına girer girmez yaşamıştım şimdi 30 yaşındayım
10 YorumlaEn az 20 olmalı bence acelesi ne ki vucut tam olarak otursun
20 Yorumla
+1 yılEvlendigim gun tanistim 😂😂
80 Yorumla
+1 yılSevişme 12, seks 14 olmuştu. Çok heyecanlıydım.
86 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım şu an rekor sende😂😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yıl17 yaşında yapmıştım bir kadınla 10 yaş büyük ve duldu ilk seferde 5 defa yapmıştım onu 3.5- saat süreyle öldürecektin beni ilk defa orgazm oldum 10 defa arka arkaya dedi aylarca hergün seviştik onunla
10 Yorumla
+1 yılŞimdiki devirde 18 yaşını geçen kızların çoğu bekaretini kaybediyor.
10 Yorumla
+1 yılKızlar için geç olması daha iyi, sonra pişmanlık yaşıyorlar
10 YorumlaBen 16 da tanistim ama planli birseybdeğildi ve hiç beklemedigim birisi ileydi 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılheves ugruna yapılanlar hüsran oluyor olgunlaştıkça olmalı
20 Yorumla
+1 yılGerekli kalitede ve sağlıkta yaşanmasa da 18 yaşın altında ne yazık ki
10 YorumlaBenim hiç sevgilim olmadı ve bakirim yaş 26 tanışmadım hiç
10 Yorumla
+1 yılBazı şeyleri kalıba ve mantığa oturtmak yanlış olur. 😏
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum da ben çok geri kaldım herkes seks manyağı olmuş
10 Yorumla
+1 yıllisede yapan biliyorum baya düştü ben daha yapmayanlardanım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesef 13 yaşımda öğretmenim taciziyle oldu.
46 Yorumla- +1 yıl
😕😕
Cevap sahibi+1 yıl😔😔
Gizli Üye(30-35)+1 yıl27 yıldır tanışmadım 🙄
142 Yorumla- +1 yıl
Kahkaha attım 🤣🤣🤣🤣🤣
Daha 17 imde narin bedenime sahip oldu zalımın kızı
10 Yorumla
+1 yılTabii ki olgun yaşlarda. Seks normalde yetişkinlerde olan şeydir.
10 Yorumla
+1 yılZina arttıkça yaş 17 18 lere indi benim fikrim ilk seks eşinle yapılan bir ömür onla olan sekstir.
00 Yorumla
+1 yılGenelde 18-20 sanırım. Ben daha tam tanışamadım
410 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim olmadı reddettiler
- +1 yıl
Biliyorum :(
- +1 yıl
@Yamac3506 25, olmadı hiç
- +1 yıl
@Yamac3506 olmadk daha ne kadar soracaksın benzwe şeyleri :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiyolojik saatim alarm veriyor dfghjk
74 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@uzaylı07 25
- +1 yıl
Çanlar senin için çalıyor 😂
+1 yılGenel olarak baktığımızda kadınlar daha geç tanışıyor erkeklerde tanıştığını sanıyor güzel kaliteli seksle ne zaman tanıştın dersen 25 ten sonra yapmaya başlıyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem