Daha 2 yıllık evliyim kocam kendini rahatlatıyor ve dönüyor uyuyor.. Ben istiyorum ki benimle daha fazla ilgilensin öpsün koklasın sarılıp uyuyalım birlikte ama yok.. Sonra da böyle internette takılıyorum işte ondan gizli burda vakit geçiriyorum.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç sevmediği iş dön arkanı uyu... ben asla yapmam, bana yapılmasından da hoşlanmam.. hatun arkasını dönüp uyuyacaksa bile kucağıma gömülüp öyle uyumalı, ben de onun saçlarını okşayayım öpeyim.. boşaldıktan sonra hatunu bırakmam zaten hemen, içinden de hemen çıkartmam, iyice kenetlenirim sarılırım öpmeye devam ederim, penisim içinde kalmaya devam eder yumuşasa bile kendimi çekmediğim için hatunun içinde durur bir süre, hatta ikinci defa ilişki olacağı zaman ilk boşalmadan sonra içinde çıkartmadığım için önce yumuşar gibi olur penis sonra tekrar içinde sertleşmeye başlar sertleştikçe girer içine.. içinde bekletmesi bile çok çok tatlı bir zevk verir bana. genelde her ilişkide mutlaka peş peşe iki kez yaparım, hatunun tam anlamıyla orgazm olduğunu görene hissedene kadar bırakmam onu, o orgazm olurken içinde olmak apayrı bir haz verir kasılmaları vs, ve tabiki kıvranıp inlemelerini seyretmesi bile bir başka keyif verir bana, sevdiğim kadını orgazma ulaştırmak çok güzel bir duygu bence... uyuyacağım zaman bile ona arkamı dönmem, daima yüz yüzü olmayı çok severim...
00 Yorumla
+1 yılYani umarım sohbetten ötesine meyletmezsin. Hak veremiyorum ama haksızsin da diyemiyorum.
113 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki sadece sohbet.. Bazen bazı mutsuzlukları gölgelemeye ihtiyaç duyuyor insan
- +1 yıl
Ya bak yanlış anlamanı istemem. İlg istemekte haklısın. Her insan özeldir ve her insanın özel olduğunu hissetmeye ihtiyacı vardır. Normalde bunu sana göstermesi gereken eşin. O yüzden ondan bulamadığın ilgi ciddi bir eksik senin için erkekler bu konuyu pek önemsemez maalesef neden çünkü eşinden ilgi görmeyince kendilerine rahat rahat başka kollar bulurlar. Ama kadın için öyle değil o yüzden sana hak veriyorum ama herkesin ilgisine de güvenmemen lazım. Gönül bu iki güzel söze itin birine kayar. Sana da ailene de yazık olur. Anlatabildim umarım demek istediğimi
Soran+1 yılKesinlikle anlıyorum ama şöyle söyleyeyim yanlış bir adım asla atmıyorum ben ki eşimin gururunu kıracak onu geçtim kendi vicdanımı rahatsız edecek.. Bazen öyle insanlarla karşılaşıyorum ki fazlasıyla anlayışlı kibar ne bileyim biraz sohbet etmek istiyorum sonra iç geçirmemek elde olmuyor ama yapacak biseyim de yok..
- +1 yıl
İçinde bulunduğun durum bir çok erkek için veli nimet. Emin ol anlık umutla sana mükemmel bir eş hayalî kurdurabilmek için yirtinir onlara da dikkat etmen gerek. 😊
Soran+1 yılAnlıyorum evet ama insanları ayırt edebiliyorum yinede çok teşekkür ediyorum samimi uyarınız için 🙏🏻😊
- +1 yıl
Rica ederim. İhtiyaç duyduğun ilgiyi bulabilmen dileğiyle 😊
Soran+1 yılHakettiğin güzellikleri kat kat yaşaman dileğiyle 🌸
- +1 yıl
😂😂😂😂😂 yine de öyle demeyelim.
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Bilmem ya kabul olursa duan ve ben pek güzellik haketmiyorsam 😊 ne olur sonra halim hakim hanım 😂
Soran+1 yılAllah başka dert vermesin ne diyeyim 😄
- +1 yıl
Aminnnn cümlemize 😊
- +1 yıl
Teşekkürler eig için 😊
Bizim ne haddimize yanlış yapıyorsun/yapmıyorsun demek yavru kelebek.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
52Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal. Ne desem bilemedim. Canın nasıl istiyorsa onu yap en güzeli.
11 Yorumla
+1 yılAslında yanlış tabiki ama nedenler ve sebepler de önemli hâliyle her evin bir sıkıntısı var nedense 🙄🤔😡
16 Yorumla
Soran+1 yılÖyle maalesef
- +1 yıl
Ne yazikki evet diyoruz 🤔 ama bir yandanda hak ediyor herkes olmasi gerektiği yerde olmadığı için buradayız malesef Allah yardımcın olsun zor bişey ama savaşmaya mahkumuz
- +1 yıl
Çocuk varmı?
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum
- +1 yıl
R ederim paylaşmak güzeldir /hayat paylaşınca güzel ama dikkat et lütfen
- +1 yıl
Uyudunmu
Doğru yapıyorsun böyle bencil tipler hak ediyor bence.
13 Yorumla
Soran+1 yılBence de bencillik bu tam anlamıyla
+1 yılseni umursamayan biri için normal kocanın veremediği hakkı vermek isterdim ben şahsen :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
rica ederim bu saatte bir hatunu yatakta sırtını dönüp yatıranlar utansın
Bazwn bende ayni senin gibi buraya takiliyom biz de de tam tersi sanssizlik demekki bizim ki
11 Yorumla
+1 yılTepki vericeksin arkadaş ben kadınım isteklerim var benim demeyi bileceksin. Seni seviyorum seninde beni sevmeni benimle ilgilenmeni istiyorum demelisin. Bu kadar zor olamaz evlilik içinde
00 YorumlaBelki eşin yorgundur hep daha fazlasını istemeyin lütfen anlayışla karşılayın mesela seksinizi geç saatte yapmayın siz de erkeklerin yapısında var bu ilişkiden sonra uykusu geliyor insanın ama erken yaparsanız öyle olmaz 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. En iyisi 2 erkek. Bir saginda bir solunda yatacak. Sen ortalarinda.. Biri severken digeri öper ve sorun çözülür.. 😈
00 Yorumla
+1 yılKocan nasıl insan şeni mutlu Edip sonra kendini ilgili gösterme seni özel hissettirmesi lazım o hissi zevk anlaya bileceksin kocan yap bitsin kafası
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bencillik etmiş. Aslında seni rahatlatamıyor olmasını sorun etmeli ve çözmeli.
10 YorumlaKoca seçimini iyi yapamıyorsunu, karakterle bile belli olur yataktaki hali
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılHııım üzüldüm senin adına istedıgın keyfı mutlulugu yasıyamıyorsun
10 Yorumla
+1 yılEşin bencillik yapıyor eşler arasında bencillik olmaz ki herşey karşılıklı olmalı işte o zaman evliliğin anlamı olur
00 Yorumla
+1 yılKimine göre yanlış kimine göre doğru 😂 o da işini adam akıllı yapsın bencil olup 5 dk da kendi işini görüp uyuyosa hödüktür yani
00 Yorumla
+1 yılAldatmalar hep bundan oluyor işte öküz güzelim karısının kıymetini bilmiyor böyleleri evleniyorya sinir oluyorum
00 Yorumla
+1 yılZaten arkasini dönüp yatması seni sana bıraktım demek degilmi
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle hiç düşünmemiştim
- +1 yıl
Başka ne olabilirki
- +1 yıl
Kadının en ok şevkat istedigi yerde son arkanı yat olmaz canm
- +1 yıl
şu an nasıl yatıyor esin
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek boşalınca öyle olur bitkin düşer uyuya kalır bu bir huy değil yani senin yapacğın boşalmadan öncesine sığdırman lazım herşeyi
00 YorumlaYanlış kısmını bilmem ama çok kişi seninle aynı durumda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılhoduk bır kocaya denk gelmıssın uzuldum bu ılıskı boyle devam etmez yaz kocan duzelecek ya da bosanırsınız fazla uzun surmez
00 Yorumla
+1 yılkullandığın telaffuz şekli çok çirkin
ne demek işini bitirip dönüp yatıyor00 Yorumla
+1 yılBence şansızsın kadınların çoğu bu sıkıntıyı yaşıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış yapıyorsun ama tadını çıkarıyorsun ne denebilir ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenın adına uzuldum sen biseyler yapamıyor musun devam etmek adına konustun mu ve
Bana senın gıbı bırı denk gelmez ki ıstedıgımız kadar yapalım00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu bir bahanemi bilmiyorum ama bende aynı şeyi yapıyorum. Bazen kötüde hissediyorum. Mutsuzuz sanırım sebebi bu
00 YorumlaOnun adamlıgına *ıcıyım ayı p bişey ya öyle seymi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle ona kendisini düşündüğü kadar senide düşünsün
00 Yorumla
+1 yılYanlış yapıyor sana malsf
10 Yorumla
+1 yılKocan boyleyse hak ediyor
20 Yorumla
+1 yılNolacak ya başka 😒yorgun oluyordur
00 Yorumla
+1 yılKocanla konuştun mu bu konuyu?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama değişmiyor hep aynı
- +1 yıl
Şimdi böyle diyince yadırgayamıyorum seni ama yine de doğru da diyemem yaptığına.
Soran+1 yılFarkındayım ama mutsuzluğumu unutmak için bir süre iyi geliyor
- +1 yıl
Ne diyim ki sende haklısın.
Şöyle bir eşim olsa sabaha kadar öper koklarım
11 YorumlaPeki kocan böyle birşey yapsa ne dersin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkekler böyle, işten güçten olabilir...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenle dertleşebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşinizle bu konuyu ciddi konustunuzmu
00 Yorumla
+1 yılBoşalınca biz erkekler yorulup dinleniyoruz
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon yapıyor musun kocandan gizli burada
00 Yorumlabaska bir erkek bul aldat
00 Yorumla
+1 yılDevam et cehennemde odun Lazım :)
024 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ya içimi rahatlattın
- +1 yıl
Rica ederim ne demek sende benim midemi bulandırdın bugun Esra eroldaki iki çocuğunun kimden olduğu belli olmayan kocasını aldatan kadını aklıma getirdin 🤮
Soran+1 yılAh bu önyargılarınız
- +1 yıl
Ah bu insanı salak yerine koymalarınız
Soran+1 yılYanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum ben sadece mutsuzluğumu kamufle etmek için biraz uzaklaşıyorum
- +1 yıl
Düşüncem beynın olsa keşke yazık ya 😅😅
- +1 yıl
*düşüncek
Soran+1 yılPekâlâ devam edebilirsiniz ithamlarına.. Ama diliyorum ki bu yaşadığım hissi yaşamazsın çünkü bazen kontrolü elden kaçırıp çok daha kötü şeyler yapabiliyor sırf şu yaşadığım şey yüzünden insanlar..
- +1 yıl
Bence sen soluna doğru dön kuvvetli bir tükür omuzuna doğru. Şeytan seni ele geçirmek üzere güzel oynuyo. Hiç bişey hiç bişeyin bahanesi olamaz iradene sahip ol.
Soran+1 yılNe anlıyorsun ki acaba burada gece gündüz sayısız erkekle flörtleştiğimi falan mı?
- +1 yıl
Senin durumunda olan ınsanların daha kötü şeyler yaptığını senin yapmamak için direndiğini ve her koyunun kendı bacağından asılcağını anlıyorum
Soran+1 yılDirendiğimi? Çok başka anlamışsın sanırım sohbeti nereye çektin hiçbir fikrim yok ama emin ol iki aklı başında insan gayet seviyelerinin farkında olarak sohbet edebilir.. Kötü bir şey yapmamak için direnmiyorum ben, mutsuzluğuma direniyorum böyle küçük mutluluklar arıyorum
- +1 yıl
Senin için onlarca erkekle şu an bile konuşuyo olman küçük mutluluk olmuş nasıl bir dünyan var acaba sen evlisin ve onlarca erkekle konusuyosun bu senın için küçük bir mutluluk öylemi? Sen şu an çapkın tarla satıp karıya kıza parasını yediren amcalar gibisin. Resmen evlisin burda çapkınlık yapıyosun ve burda saf ayagı yapıyosun küçük mutlulukmuş kaçak etçi seni 😅😅🤣
Soran+1 yılşu an evet seninle konuşuyor olmaz inanılmaz bir mutluluk.. Neyse ki bu kadar mutluluk yeter iyi geceler diliyorum..
- +1 yıl
Cehennemde yan inşallah byby
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum çok tatlısın ama ya😅
- +1 yıl
İğrençsin ya senin gibi kadınlar yüzünden gay olcam yakında
Soran+1 yılAmacın ne ya senin iğrenç bişey yapıyormuşum gibi davranıyorsun? Ne yaşadın anlatsana !
- +1 yıl
Evli olup erkeklere yazan karılar dan iğreniyorum
- +1 yıl
Arkadaşımın karısı zırt pırt mesaj atıyo kocamla görüşmeni istemiyorum diye buna ne denilir? ↗ deminki sorumu oku fark yok
Soran+1 yılBen kimseye yazmıyorum yalnız pardon da.. Sorun için de şöyle demek ki kadın birşeyden rahatsız oldu senin arkadaşlığın konusunda yoksa neden istemesin ki?
- +1 yıl
Iyyyy evli Kadınlardan Allah bizi korusun 😅
Soran+1 yılAllah senin çenenden korusun bence😅
- +1 yıl
Amin 🤲
+1 yılTürk kadınının en çok şikayetçi olduğu konulardan
00 Yorumla
+1 yılherşey bir denge ve düzen içinde zaten
00 YorumlaRahatliyosan daha ne istiyon dua et
00 Yorumla
+1 yılİşi çok ağırsa uyuması gerek
00 Yorumla
+1 yılPiii iş bilmez adam
00 Yorumla
+1 yılSende uyu adam yorgun muş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar sürüyor ilişkiniz?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılSöylesene ona bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltatmin edicek birini bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılodunla evlenmicektin
00 Yorumla Konuşalım
00 Yorumla
+1 yılverme kudursun
00 YorumlaSende öyle yap
00 Yorumla
+1 yılSen istekli misin
01 Yorumla- +1 yıl
Sen?
+1 yılyoruluyor galiba
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında