Fetiş tutkusu doğuştan mı gelir, sonradan mı edinilir? Özellikle çocukluk ve ergenlik döneminde yaşanan ya da yaşanamayan bazı şeylerin etkili olduğunu ve o şekilde edinildiğini düşünüyorum.
Fetiş tutkusu doğuştan mı gelir, sonradan mı edinilir?
Ayak fetişistiyim. Bakımlı güzel kadınların ayakları kendimi bildim bileli beni cezbeder. Ne zaman farkettim diye soracak olursanız daha ilkokuldaydım herhalde 10 yaşında filandım. Annemin arkadaşları oturmaya gelirlerdi çoğu güzel ve bakımlı kadınlardı oyun oynama bahanesiyle topumu koltuk altlarına kaçırıp koltuğun altına girip ayaklarına yakınlaşırdım, koklamaya çalışırdım. Ayakkabılarını öptüğüm kokladığım olurdu. İlerleyen yaşlarda kendimi çok sorguladım sonrasında bu durumun cinsel yaşamı yani normal yollar ile yaşanan cinselliği etkilememesi kaydıyla zararı olmadığını öğrendim. Kısacası cinselliğinizde fetiş nesnenizin cinsel ilişkiye girmenizi engellememesi gerekiyor yani fetiş nesnesini cinselliğe tercih etmemelisiniz. Bir çok kız arkadaşım oldu hepsi ayak fetişisti olduğumu bilir ve bu durumun keyfini fazlasıyla çıkardılar. 16 senelik bir evliliğim var ve eşimle mutluyuz tabii ki o da fetişimi biliyor ve keyfini çıkarıyor. Kısacası naçizane tavsiyem fetiş konusunda kontrol sizde olsun ve fetiş nesneniz cinsel yaşamınızı negatif yönde değil pozitif yönde etkilesin. Kendinizi olduğunuz gibi sevin beraber olduğunuz insanlara bu konuda dürüst olun ve onlardan gizlemeyin bırakın onlarda sizi olduğunuz gibi sevsinler.
Aslında bence insanların hepsi fetişttir kimi göğüs, bazıları kalça, bazıları ayak. İnsan öncelikle kendine ve sevdiklerine karşı dürüst olursa cinsel tutkularını doyasıya yaşar ve akıl sağlığını kaybetmeden hayatına devam eder. Ancak hem kendinize hem de sizi sevenlere yalanlar söylerseniz cinsel tutkularınızı bastırırsanız o tutkular sizin hem zihninizi hem de ruhunuzu ele geçirir tehlikeli bir hal alır marjinalleşir bu noktada sapıklık ortaya çıkar ki o kişi tehlikeli bir suçlu adayı haline gelir. Bugün bu ülkede taciz ve tecavüz vakıalarının kadına karşı şiddetin artmasının en büyük nedeni bence bastırılan cinsel dürtülerdir. Bir ayak fetişistinin ise işleyebileceği en büyük suç kullanılmış ayakkabı hırsızlığı olabilir😂 ya da biraz özgüven sahibiyse bir anda gelip ayaklarınıza kapanabilir😂.
Bir kere tongaya düşürüldüm ve genel eve götürüldüm.. Genç bir kadındı ve sadece kahve içip sohbet ettim.. İşin acı tarafı abisi tarafından satılmış.. Eskortlarin bir kısmı para tutkusu ile başlıyor sonradan batağa gidiyor.. Dişiliğini yaşamanın önünü alamayanlar ise para karşılığı ile değil hediyeler ile yaşıyor..
Fetiş kesinlikle sonradan edinilen bir tutku. Bir anda birinde gördüğün bir aksesuar, hareket, bir çift ayakkabı ya da bir mimik inanılmaz bir libido artışı yaratabiliyor. Daha önce hiç hissetmediğin şekilde hissedebiliyorsun ve bir daha ondan vazgeçemiyorsun.
Herkesin bir fetisti vardir diye dusunuyorum. benim de var tabiki.. Ama erklerin cok ilginc fetisi var.. Tweter da rastliyorum genelde. adam bklu ya da akintili kilot kokluyor yaliyor.. hadi kilot fantazin olur da o bklu kilotu yalamak nedir yaa..
Dogustan olmayabilir. Ilk kadinlarin ayak bileklerini sevdigimi 5-6 yasimda kesfetmistim. Anneannemin evine bir misafir gelmisti, lavaboda abdest aliyordu, hayran hayran onu izlemistim antrede oturup ama cinsel bir haz almamistim. Sonra daha ilerleyen yaslarda farkindalik oldu ama tavuk mu yumurtadan cikti yumurta mi tavuktan ilk hala onun ayirdinda degilim.
Benim de dokunma isteğim var. O yüzden masajı çok severim kadınlar üzerinde. Bir keresinde bir clup de tanıştığım bayan arkadaşla evine gittik nse yatakta masaja başladım 2 saat masaj yapmışım kafam da güzel. sonradan farketim uyuduğunu. Ben de üstünü örtüp başka bir yer bulup yattım. böyle bir anı.
Fetiş tek birşeyde olmaz çok farklı şeylerin fetisleri olabilir. Klasik seks dediğimiz şeyi yaparken bir süre sonra bir olgu seni daha çok tahrik etmeye başlar ve ona karşı özel ilgi gelişir. Sonradan edinilir kişiden kişiye bağlanma derecesi farklıdır olgulara.
Bilmiyorum mesela bende Söyle bir takıntı var kimsenin elini ayağını yalamadım bugüne kadar ama bir kadınla tanısınca ilk el ve ayaklarına bakıyorum kışsada sohbet anındakı resımelrden gormeye calısıyorum eger hosuma gıtmezse dunyanın en guzel kadınını getır bırden soguyorum güzelsede şehvetım üç beş kat artıyor nerden gelıyor bu bana hatırlamıyorum ama böyle bir takıntım var
Bazı tutkular doğuşumuz ile geliyor buna inanıyorum açıkçası, yani karakterimizin bir kısmı böyle. Sonrasında aile ve çevresel faktörler geliyor. Yaşanılan şeylerle beraber harmanlanınca cinsel kimlikte belirginleşiyor.
Bana göre hiç bir insan anne karnından doğarken sapıklıkla doğmadı sonrasında gördüğü hayal ettiği hasretliğini çektiği ve kavuşması elde edilmesi mümkün olmayana olan tutukusudur buna sebep.. sapıklıktır kısaca..
Herkesin bir fetiş var bana göre doğuştan değil sonradan gelir bu tür zevkler sonradan gelir yeni cinseliği öğrenmeye başladığında olur kimisinin popo fetişi var kimisi göğüs kimisi ayak vs vs vs...
Nasil oluştuğunu bilmiyorum ama geniş dolgun sıkı kalça ve önce bel birara olan kadın gördünmü içime bisey oluyo ve kalkmaya başlıyor... metroda otobüste cok zor durumda kaldığım oldu kalktığı icin
Gözlemlerime göre yorumlarsam eğer ergenlik çağından sonra yaşayamayan şeyler yetişkin filmlerinde arandığı için bazı uzuvlar ilahlaştırılıyor çünkü orada herşey mükemmel olarak gösteriliyor sonra fetiş ortaya çıkıyor diye düşünüyorum.
Fetiş bir zorlama sonrasında severek yapma isteğinin getirisidir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilim bende ayak fetişi oldu 😂 ayaklarımı ayak bileklerimi çok seviyor çıldırıyor 😂
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benim eşimde de çocukluktan varmış 2 teyzesisöyledi masanın altından ayaklarını öpermiş tırnak fetişizmi var gönlü olsun diye tesettürlü olmama rağmen takma tırnak ve oje yapıyorum
Tamam anlıyorum hanımefendi evde basbasa ama ayak fetişi olan takma tırnak sevmez uzun pedikür yapılmış doğal sever ayrıca takma tırnak sevisme esnasında istenen hazzı vermez eşinizin ki fetis değil bence merak
En İyi Cevaplar