Sevgilim 22 yaşında ve hiç mast. yapmadım ve p*rno izlemedim dedi. Bu doğru olabilir mi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç p*rno izlememiş olmasına inanırım çünkü ben de daha önce hiç izlemedim. Mast birçok kez denedim ama yapamadım.20 yaşıma kadar hiç orgazm olmadım.20 yaşımda da ilk kez sevgilimle birlikte oldum. Dolayısıyla doğru söyleme ihtimali var ama düşük.Çünkü ben 20yaşına kadar hiç izlemediğimi söylediğimde kız arkadaşlarım inanmıyordu. Sayımız az yani.
10 Yorumla
Neden yalan olsun kardeşim ben seni tanımam etmem neden yalan söyleyim sana şu an mesela ben 23 yaşına kadar mast yapmadım p*rno izlemedim bu kadar imkansız gelmesin yani olabilir. Yalan diyenlerde kişi kendinden bilir işi
00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
5
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan. Hemde katıksız
Ama evet mast yapmıyo olabilir çünkü nasıl yapavağını zevk alacağını bilmiyor olabilir. Ama tam anlamıyla mast yapmasa orgazm olmasa bile her kız illaki en azından 20 ye gelince kendine bir eller yoklar kendini.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire kızların çoğu mast bilmez haberleri bile yok hatta doğru olabilir ama sanmam her kız bir kere de olsa meraktan p. orno izlemiştir bir açıp bakmıştır kızlardan bahsediyoruz neticede merak = kız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerdeydiniz bunu konuştuğunuz da eğer rahat olmayan bir yerdeyse söyleyememiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 23 olcam yapmadım izlemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla durmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılKesin bilgi mi hiç yapmadım dedi. Elimi pantolon üzerinden vajinasına attım elledim baya memelerini sıktım falan etkilenmedim dedi doğru olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılFarklı bir cinsel eğilimi yoksa yalandir
Soran+1 yılUmarım yalandır. Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası