Kadınların cildinin parlak güzel görünmesi için kullandığı güzel kokulu vücut yağları ve kremleri var, bunlar sevişirken erkeğin ağzında kötü bir tat bırakır mı?
Buluşma öncesi kadının kokulu vücut losyonu kullanması sevişirken rahatsızlık verir mi?
Parlak bir cilt , hoş bir koku seksi oluyor. Ancak sağlık açısından iyi olmadığını düşünüyorum eğer sürüldüyse beraber duş alarak, elinde lif birbirini yıkarken öpüşmek , oral seks yapmak... ön sevişme açısından zenginlik kazandırır. Karşı değilim ancak ten kokusunu , doğal cildi öpmeyi daha çok seviyorum.
Bitki özlü vücut yağları var bunlar hem vücudunuz besliyor hem de çok hoş bir koku yaratıyor ben erkek olduğum halde vücudumu beslemesi için acı badem yağı ve özel günlerde de yasemin yağı sürüyorum yasemin yağını özellikle bayanlara tavsiye ederim eşiniz partneriniz ya da sevgiliniz inanılmaz bir keyif alacaktır yalnız gerçek yasemin yağı. Mutlu pazarlar diliyorum
Kadinin kendi ten lezzeti ve kokusunu tercih ederim. Goguslerinin arasindaki koku hic bir seye degisilmez hele kasik arasi kokusu hic bir kokuya degusilmez.
Buluşma öncesiyse erkek için cezbedici bir özellik güzel tercih afrodizyak etkisi yapabilir yatakda cinsellikde de etkisi olabilir ama yatakda doğal kokusunu tercih ederim
Eğer sevişirken gerçekten o tad gelecekse evet kötü çünkü o an kadınını öpemezsin ağzının tadı değişmesin die ama öyle birşey olmayacaksa harika olur çünkü bir kadının senin için hazırlanması bakım yapması güzel harika bir duygu hissi verirdi bana
Verme ihtimali yüksek ben doğaldan yanayım ter koksa da olur severim 😀 ama kafın parfümleri vsnin çoğu cezbedici az buçuk afrodizyak etkisi de olabiliyor.
Evet verir tende başka koku sevmiyorum o anda kadının teninin ve bacaklarının arasından yükselen koku ile dolmalı ortam binlerce kadının kullandığı bir koku ile değil
Kesinlikle deodorant ve parfumlerden nefret ediyorum sevisirken. O tat cok berbat. Bir kadinin kendi ten kokusunu yeglerim. Sorun varsa da tercihim vucut kremleri olur.
Genellikle zaten losyon kuruyor tenin o sıcaklıklığından. Açıkçası benim hiç aklıma gelmiyor bile, sadece o hoş koku geliyor. Özellikle karşılıklı oralda hiç hissetmedim. Sanki Jellybon tadı/hissi gibi bile geliyor bazen
evet kesinlikle rahatsız eder... doğal olun hanımlar bırakın losyonu parfümü... ya da teninize sürdügünüz o şey her neyse sürün sonra kendiniz bir yalayın öpün bakın nasıl rahatsız ediyormuş...
En İyi Cevaplar