Bakire isteniyor okey.. Bu nasıl bir kriter anlamıyorum... Bakire olması hiçbir erkekle sevişmediği, öpüşmediği, bir erkeğe oral yapmadığı/yaptırmadığı anlamına mı geliyor sizce?
Burada bile ''kızlığım bozulmasın diye anal yaptım'' sorusu soran bir sürü kız var mesela.. Namus kızlık zarının yırtılması ve yırtılmaması ile mi ölçülüyor?
Erkeklerle sevişip, anal birliktelik yaşayan ama bakire kızlar bazı erkekler için daha namuslu, bakire olmayanlar namuslu değil diye mi düşünüyorsunuz?
Bazı erkeklerin aklını anlayabilmek çok güç gerçekten..
Bakire bir kızın başka erkeklerle sevişmiş olması fikri, bakire kız isteyen erkekleri ürkütmüyor mu?
Burada kriter yine madde. Maalesef. Zengn kızın aktif cinsel hayatı olabilir. Ama fakirse, erkeğe sunacak bir zenginliği olması lazım. Konunun namusla en ufak bir ilgisi yok. Ki tanrı ne zaman yapman gerektiğini söylemiş. Uygun cephane var iki tarafta da, ama para pul , değerli eşyalar, değerli takılar gerek diye düşünülüyor. kadın bir varlıını paraya dönüştürmek istiyor, erkek değerli bir şeyler istiyor.
Araştırmacı bir yazar kızlık zarının yırtılıp yırtılmadıı raporunu doktorun veremeyeceğini söylüyordu. O kadar değişken bir yapıymış ki kiminde küçücük, kiminde esnek... Farklı farklı şeyler... Doktor kafasına göre rapor verir diyordu feminist yazarımız.
Uygun cephanen varsa durmicaksın. Yapman gerekeni yapacaksın, gerisi hikaye.
Ve dediğin gibi, kız 15 sene 500 ayrı kişiyle sevişir, sonra zarı sağlam diye namuslu olur. Öteki 1 defa aşkla yapar, namussuz olur. Bu nasıl bir kriter? Saçma saçma şeyler işte.
Ne dediginizi yaparım, ne dediğinizden çıkarım felsefesiyle onlara görünmeden istediğini yapmalı insan.
Ruhu bakıre olanın bedenı bakıre kalır hem ılla bır kız erkek ıcın bakıre kalmak zorundamı kendı ahlak vıcdan anlayısı yok mu ınancı geregı zınadan korkuyo olamazmı sevdım asık oldum onla yat o bıraktı yenı flort buldum yat canım cektı azdım onla yat ee evlenecegı erkegı bulana kadar yatıp kalkmaktan kendısıne saygısı kalmaz ınsanın ya ama ozgur ve canının ıstedıgını yapan bırısıde olabılır onunda crvresı zaten namus ıkı damla kan degıldır fıkrıne sahıp ınsanlardan olur sorun olmaz bakıre olmamak ne nekadar hakkıysa ve kımse karısamıyosa bakorelıkte o kadar hakkı ve ozelıdır orasını elletmıs oral yapmıs bılmem ne demek asıl yanlıs brnce
Evet Erkekleri anlamak kısmen güç bu konuda, ama Bakireligi başka şeyler yaşayıp, zarı korumak olarak algılayanlar var diye gerçek anlamda kendini koruyan yokmu? Soru Detayinda kriteri sorgularken sanki öyle bir Sorulmuşki, sanki sadece iki seçenek varmış gibi sevismis ya da sevismis ama sevişmemiş gibi yapanlar varmış gibi sanki Bakire Kız kriteri olan Erkeklerin öyle ya da böyle hüsrana uğrayacakmis gibi? Ben inanıyorum Eşini bekleyenlerin var olduklarına, aynı şekilde inanıp inanmamak Erkeğe kalmış kimseyi bağlamaz
Bir çoğu olarak orta yolu bırakırsak sorun yok, ama Bakirelik kavramı onlardan ibaret değil dediğim gibi ben inanıyorum numera yapmayanlarında var olduğuna. 😊
Ellenmiş bakire modelidir ((" Kimse ellemesin bakire olsunculuğa bakanlar ve buna göre alanlar 0 el araba mi bakiyor anlamiyorum Kalbin carptiysa yeterli degil mi senden önce baskalari olduysa bu senden önce degilmiydi ya senin ondan öncelerin ne olacak? Bunlar bana göre boş muhabbetler
bu seviye ülkeden ülkeye değişiklik gösteriyor. bizde şöyle bir algı var "müslüman ülkesiyiz abi, bakire olmassa evlenilmez" kadına gelince müslüman ülkesiyiz ama erkek istediğini yapıyor. kadın olmanın en büyük zorluklarından biri. bazı yobaz din adamları bu konuların anlayış gösterildiği ve buna da medeniyet dendiği ülkeler için "medeniyet bedeni açmak mı, namusu satmak mı" gibi yorumlarda bulunuyor. aslında anlamadıkları nokta şu ki medeniyet kendini açmak değil; erkek kendini açabiliyorsa kadında açabilir düşüncesini anlayabilme seviyesidir. eşitlik düzeyini idrak edebilmektir. 10 kızla yatıp da bakire olmayan kıza namussuz demek bende namussuzluğun önde gidenidir.
Ya bırakın bu cinsiyetçiliği erkekte kimse bakirliğe bakmıyor kadında neden bakılıyor. Su toplumun ikiyuzlulugu gelenek gorenek diye eşitsizlik yapmasi başlarım namusunuza seyinize ha erkekte de arayin o zaman o namusu. Namus bacak arasinda degildir benim icin
Aynen bence hic kimse bakir degildir ruhen bakir kimse yoktur ve bu kavramlar gercekten dediginiz gibi insan olmak esitligi gerektirir erkek ariyorsa bayanda aramali
üniversitedeyken göz zinası yapan belki ilişki nedir? ilişmek nedir? bilmeyen bir arkideş vardı? üniyi bitiremeden askere gitti ben bitirdim amma 2 katı zaman harcadım. Diploma cepte bide üstüne astsubay olmaya da hak kazanmış oluyorsun (sınavı varmış yine tabi ama) yani zora dütüğünde mübah olanı yapmazsan yerinde sayarsın... avantajlı değil yani
bu konuda belli ki çok sinirlisin tepkilisin ve erkek dünyasını da merak ediyorsun diye anladım. o yüzden yazmaya karar verdim. normal yazmazdım acıkcası. cunku ne dersen de kadınlar sinirli olduklarndan bu konuyada khassaslar dinlemiceklerdir.
şimdi şöyle
bakire kelimesinin anlamı kelime anlamı olarak vajinadaki kızlık zarının saglam olmasıdır. yani anal yap. oral yap. kucaga otur. istersen seks yap. ama o zar yırtılmasın. esnektir zarın misal.
ama erkek zihnindeki bakire kelimesi: onu da acıklıcam da burda geveze bir amca telefonda yol tarif ediyor sinir oldum. servisciye yol tarif ediyor. ki mecbur değil. gerekte luzumda yok. işsiz bir amca bu. sanane kardesim servisçinin işi bu. nerden giderse gitsin sen yolcusun bin duragından gerisi onun işi. ama yok. gec gelirse cezası ona. ihaleye giren o. bir zahmet onca para kazancak yollara da hakim olsun söför bu neticede. neyse sonra yazıcam :D
amca sustu :) aslen kelimenin zihinlerdeki anlamı vajinaya penis girmemesinden daha öte bir noktada. yani bekaretten kasıt salt vajına bekareti değil. anal bekarette. oral bekarette. bunlar fiks. ama bence daha ötesi de var. karsı cinsle olan sevişme misal penis bir yere girmedi. o kızda anlatamaz kimseye. ekrekler inanmaz. cıplak olcan ama birşey olmucak ynai birleşme. bir de zihinsel bekaret var. o da şöyle. misal bir kız olarak bir erkek seni gördü bir erkekle öpüstün. seviştin ama seks olmadı. seni kamerayla takip etti paranoyakca konusuyorum. hani olduya truman show filmi gibi. o adam senin gögüslerini başka bir erkeke sunmanı görsün bitti. yani bir erkekle cinsel olan şeyler bekareti bozuyor erkek zihninde. tabi bu genel bir düşüncem. aslında tahminim. bence toplumdaki erkekler bu konuda ekseri itibariyle böyle. iş yerinde bir kız vardı bir cocuga hafiften asılıyordu. begeniyordu belli. o kızın tüm diğer erkekler tarafından işi bitti. artık kimse onla ilgilenmedi. yani salt vajinaya penis girmemiş değil iş. erkek zihni kızın yüzde yüzüne sahip olmayı istiyor. onu sahiplenmek. eğer 2. kişi ise dogal olarak sevmiyor. mental bir fenomen bu. bir kız gögüslerini öpsem ne olcak sonra evlenir kocası da öper. ama o koca bilirseki biri öptü gögüslerini içten bir burukluk girer kalbine. kıza saygısı ister istemez azalır. karmasık bir konu. ama bence cok kızmayın bekarete önem veren erkeklere. iyi niyetiyle bu arzudalar.
en bakire kız mı full katıksız bakire. erkeklerle öpüşmemiş sevişmemiş kız. el ele tutusmamıs. cıkmamıs. sevgili olmamıs. flörtleşmemiş. kalbine biri girmemiş. asık olmamıs. hoslanma olmamıs hatta. begeni olmamıs. hatta ilk askı sende tattım diye duymak gibisi yoktur bir ekrek için. bu düşüncenin temeli de bu konuya baglanıyor.
tabiki bakireölçer bakiremetre yok. bilinemez. ben manen bakış açısını açıkladım. yoksa kandırmaksa kandırabilir herkes birbirini. ama öğrenirse bilirse şüphelenirse sadece olay vajinadaki kızlık zarı olarak bakılmaz demek istedim. akıllı kız ne yapıyor kızlık zarını koruyor sonrada masum kız rolüne bürünüyor. ama her şeyi de yaşıyor. ama bir gün öğrenirsesoğuyabilir. bu yalanı sonsuza dek sürdürmeli.
Namus, kadın ve erkek için aynıdır. Önüne gelenle yatan erkek bakire (el değmemiş) kız alacağını umuyor ise ondaki saf niyetten bende istiyorum. Kimseye eli çamurlu iken beyaz örtüyü vermezler. Bembeyaz sayfalar peşinde iseniz seviyorum diyerek öpüp oynadığınız sizi seven kadınlarla evlenin. Çünkü onlarda size bakire olarak geldiler. Namus beyinde ve kalptedir. Beyni veya kalbi fahişe olan kadın/erkek namuslu bir partner beklemesin. Tren garında otobüs beklemeye benzer bu :)
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bakire kız arayan zihniyet = Kızlık zarının kadınları bakire olup olmadığını için tanrının yarattığına inanan zihniyet. . .
Ben partnerimde/ evleneceğim kadında bakire olup olmamasına geçmişte ne yaşadığına bakmam. Geçmişte yaşanan orda kalır. Tek isteğim bana yalan söylenmemesi. Anal oral yapıp elime erkek eli değmedi demesin. Dürüst olsun bana yeter.
2
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
görüyorsun işte cahilleri :D Her bakire anal yapar dediğini falan sanıyorlar :D bu kadar cahil bir topluluk ile karşı karşıyasın :D
O kadar detay yazdım yazdım yazdım... Yani her sorumda buna dikkat çekmeye çalışıyorum... Ben hemcinslerimi korumaya çalışıyorum onlar bana saldırıyor...
Türk insanı malesef bu konularda çok yetersi varlıklar. Hem düşünce yapısı hem ithamlarda. Kadını erkeği farketmiyor. Kendi görüşü doğru diğer tüm görüşler yanlış algısında devam ediyorlar. Üstelik bu yüzden küfür hakaret her türlü pisliği de yapıyorlar.
Bu yaşıma kadar elime kadın eli bile değmedi, ben bakireden öte benim gibi hiç bir şey yaşamamış birini arıyorum ama sanırım bulamayacağım. O yüzden bir kenarda yalnız hayatıma devam edeyim diyorum. Bu yazdıklarından sonra bu düşüncem daha da sağlamlaştı.
Ne yazık ki bizim toplumda ana fikir bu konuda şöyle.. Erkek istediği zaman bir elmayı dişleyip bırakacak fakat bir elmayı tam yemek istediği zaman dişlenmiş elma olmayacak mantığı.. Her kes bir elma dişleyip bırakırsa Avrupa ve Amerikda olduğu gibi dişlenmiş bir elmayı alıp yermek zorunda, yalnız elmanın muntazam dişlenmiş olmasına bakacak.. Hani bayanlarda özür dilerim bu misali verdiğim için ama konu tam böyle..
Vajinal yasamayan digerini hic yasamaz vajinal ic guduseldir digeri bok yolu insan oraya bisey girsin istemez ki bakirelerin bence tamama yakini boyle seyler yaşamamistir karalama kampanyasi bu
:Dbizzat yaşayanlar ile birlikte oldum hanımefendi. Hemde 1den fazla kişiyle. Bence kendi düşüncelerini genellemek gibi bir saçmalığa düşme gülünç durumdasın şu an.
Ben gene de bakirlerin boyle seylere yanasmayacagini düsunuyorum ama insanlar farkli farkli seylerin pesine duser deneyimlemek ister ben kimse yapmiyor denedim sadece bakirelikle analın sürekli biraraya getirilip kimse bakire kalamaz bir haltlar yemistir algisi yaratilmasi adice
"Anal ilişki diye sey mi olurmus be sacmalik bakireleri cekemeyenerin uydurmasi" Bu cümlenden kimse anal yaşamaz algısı çıkıyor :) Son yorumunda daha net oldun. Şöyle açıklayayım sana. Herkes sen değil. Seninle aynı görüşte değil. Kızlık takıntısı olan toplumda bakire kalmak istiyor. Fakat içgüsel olarak öpüşme dokunma gibi duygularını bastıramayıp yapıyor. Sevişmeye gidiyor bu durum. Ardından oral ilişki vs. Bunlarında arından hissetmek istiyor. Gerek kadın istiyor. Gerek erkek ısrarı üzerine kabul ediyor. Ne şekilde hissebilecek peki? Bakire kalmak isteyen birinin tek yolu anal kalıyor ve o şekilde yaşıyor. Benim bir çok partnerim oldu bakire kalmak istiyorum anal yapalım diyen. (ben ısrar etmeden kendisi anal isteyen) Elbette bakire kalıp eline erkek eli değmemiş insanlarda var yok demiyor kimse. Fakat anal ilişki diye bir şey mi olurmuş samçalıkdır diyemeyiz yaşayan binlerce kadın var bunu.
Her zaman bekaretin vajinada değil kafada bittiğini savundum. Erkekler her haltı yiyip bakire kadın isteme lüksü yok. bir kız arkadaşımla bu yüzden çok tartışmıştık mesela; ben bekaretin kafada bittiğini savunurken, O istediği kişiye anal oral yaparım sevişirim ama bozdurmam kendimi o benim namusum, evlilik öncesi bozduranlarda namussuzdur diyordu 😄
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu bakire kızlardan ne istiyorsunuz ki. Siz sanıyorsunuz ki insan normal koşullarda hiçbir şey yapmadan bakire kalınamaz. Öyle bir şey yok hiçbir şey yaşamamış olanlar elbette var. İlla bakireyse onu bunu yapmış diye etiketleyemezsiniz
Alınganlık yaptınız bence. Çok güzel bşr başlık açılmış. Ama konu bakire kalmak isteyenler değil. Konu iki ayrı örnek model ( bakire olup sevişen -sevişip bakire olmayan). Yani namus nedir diye sorgulanıyor özetle. Siz ben bakire kalmak istiyorum, sevişmicem diyorsanız herkes saygı duyar.
@Duygusuzkızz Burada patates mi, kabak mı diyor şair. "Elma" üzerine alınmasın lütfen, o burada bahsedilmiyor. Ha alınganlık yapıyorsa elmada bir sorun var. Dünyayı kabak ve patates diye ikiye ayırmıyor şair. Sadece burada patates ve kabaktan bahsediyor. İki olasılık. Ha başka olasılık yok mu, insan söz konusu olunca bin tane olasılık var.
Bekaret umrumda değil masumiyet asla iki bacağın arasından ibaret olamaz. Hiçbir şekilde el değmemiş biriyse bile düşüncelerinin ne kadar aydın ve masum olduğu önemli benim için. Ayrıca zar diktirme, ters ilişki ya da senin dediğin gibi sevişme ve oral seksle bekaretini koruyarak da istediği kadar kişiyle cinsellik yaşayabilir bir kadın asla bilemeyiz gerçeğini. Boş zihniyetler işte.
Bekar olduğu halde Bakire olmayan kız da erkek namussuzmudur? evet namussuzdur. Fakat bakirelik , belarların namus ölçülerinden sadece biridir. Ama hepsi değildir. Bakireliğini muhafaza ederek namussuzluk yaparlar da olabilir. Bu yuzden aileler kız ya da erkeği çevreden Araştırıp soruştururlar. Evlilerde namussuzluk yapabilir.
Ben bakır olmadığım icin bakire bir kiz isteme gibi bir hakkim yok oyle bir insanda degilim seviyim guveniyim iyi niyetli oldugunu anladıktan sonra genel evden tutup kolundan cikaririm bu problem degil onceki hayati degil onemli olan benle oldugu hayati bana kattiklari ve yassttiklaridir.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Konu çok farklı yerlere çekilmiş. Şunu ifade etmek isterimki yaşım 25 ve daha önce bir ilişkim olmadı. Hatta bir kizin elini dahi tutmadım. Arkadaşça karışık bir yemeğe bile gitmemişimdir. Gönlüm kendini korumuş daha önce hiç bir erkekle olmamış birini istiyor.. Ama günümüzde artık bu o kadar zor olmuş ki.. Eminim ki benim gibi kendini koruyan insanlar vardır. Ama onların benim nasibim olma ihtimali çok az. Maalesef ki korkuyorum.. Ve açıkçası sırf bu yüzden evlenmeyi dahi düşünmüyorum.
evlenmeden önce ten tene degdiyse hiçbir erkek o kadınla evlenipte evinin hanımı çocuklarının annesi yapmak istemez isteyende kimse kusura bakmasın GAVATTIR...
hepinizin ilerde çocukları olacak gelininizinin başka erkeklerin altından geçmiş tenine başka erkeler dokunmuş anal oral deneyimi olmuş ya da bakirelik bitmiş birinin oğlunuzla evlenmesini istermisiniz?
toplum o yüzden malesef dul kadınlara kötü gözle bakıyor. aslında bunu bu duruma getiren sadece erkekler değil, kadınlar da dahil. dul bir kadını önce kadınlar sevmiyor. neden , çünkü potansiyel tehditmiş gibi algılıyorlar. kocaları onlara gidecek, onlarla beraber olacak mantığıyla. dul kadın neden kötüdür? çünkü onlara göre artık bozulmuştur. çoğu zaman suçu erkeklere atmak kolaydır ama bence kadınlara kötülüğü en çok yine kadınlar yapıyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
kızlık bozulmadan olanlar yine sorun ama bakireyim diyip işin içinden kızların çıkması daha kolay gözüküyor erkekler bakire olduğunu anlayınca kafalarında otomatikman kız sıfır kimseyle bir şey yaşamamış görüşü canlanıyor bazı kızlar sevgililerine ben normal beraber olmadım ama daha önce anal oral yaptım diye söyleyip ortamı bozuyor ve ayrılıklar oluyor okuyoruz anlatınca aynı bakire olmayan kızın ben bakire değilim dediği an gibi bir etki yaratıyor
Bu konuda genellemeler yapamazsınız. Her insan farklı şekilde yaşar. Ayrıca buraya yorum yazan erkekler fazla kibar davranmış. Genelde her hal.. ı yiyip sonra bakire istyrz. Ellenmedik istyrz. Yoksa o... dur diye geziyor hepsi. Cogu da cahil.
Bu her insan icin gecerli bir tez degil bence yaniliyorsun bana göre insan ruhu bakir olmallı ayirim yapmadan iki taraf icin gecerli ayrica her iki cinstede iki yuzluluk var evet ama genelleme yapmak yanlıs bence
Davul patlamamış ama tokmağın da değmediği yer kalmamış durumu😃 bu konuya takıntılı olan erkekleri korkutur kızlara da zaten o konuda güvenilmez. Artık çatır çutur diktiriyorlar... Tıp çok ilerledi
Hemen emin olamam zaten yani zamanla tanımak güvenmek lazım benim bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı sevgili olmak bana göre o kadar kolay değil önce tanımak güvenmek lazım ben galiba hiç anlamıyorum bu işlerden
Ben şuanda istesem bir erkeği daha önce hiç evlenmediğime bile inandırabilirim. Kadın istesin yeter ki, erkeği her şeye inandırabilir. Sana hayatında başarılar...
Ben bir kere öpüştüm, sarıldım ve el ele tutuştum. Cinsel illişki yaşanmadığı için bir kadın bakire sayılır ama bir erkekle sevişmek bana göre biraz düşündürücü geliyor.
biri geçen hep prezervatifle yapıp prezervatifsiz yapmayı size saklasa diyordu djdndn adamlar istiyoe ki o zar onlara kalsın isterse popolar otoban olsun
Bakire kız isterken ilk önce keşke kendilerine baksalar namus insana ait bir kavramdır. neden duyunca aklınıza ilk kadın gelir? üstelik çevremizde namusunu kaybetmiş onca adam varken
Bakirelik zardan ibaret değil. Zar konusuna takmak cahilce. Şu var ki sende belirtmişsin, öpüşmek, sevişmek, anal-oral ben asıl onları sorgularım. Patlak futbol topuylada maç yapılır sonuçta.
Ürkütmekten ziyade gözlemlediğim kadarıyla hepsinde bir rahatsızlık yaratıyor. Hediye paketini ilk onlar açmadığı veya o pakete başkasının el sürmediğine çok kafa yoruluyor.
Hiç bir şey yaşamayan neredeyse hiç çok az! Ondan öte İnan bazı kadınları anlayabilmekte çok zor. Yaşayıp yaşamadım ama düğünde ısrarla şunları istiyorum diyenler var ya, işte onlar efsane!
bekaret bacak arasında değil beyindedir.. malesef erkekler ve bu düşünceler yüzünden kızlarda yaşamak istediklerini ya da arzlarını böyle gidermeye çalışıyor haklı olarak..
Bana göre herkes hakettiği ile olmalı ama işin garip yani 100 kişi ile seks yapan erkek bakire kadin istiyor siz kadınlar buna birsey demiyorsunuz neden çok kişiyle yatan kadin istenilmiyorda erkekte sorun olmuyo 😅
iş zar'da değil kafada biter ! Kişinin hayat tarzı karekteri ve dünya görüşü önemli, herkesin hak ve özgürlüğü var bunun yanında yaşadığı toplum ve yetişdiği aile bunların hepsi kişinin ne istediğine etki eder !
Bu ürkutme konusundan dolayi eger ben sevismissem bakire okursa ok ama olmazsa zorlayamam cunki bakire olup sevisme, anal, hatta deep throath yapan o kadar biliyorumki
Hesaba katmadıkları da bu zaten. Bakireliğin artık bir önemi yok. Yapan bakireyken de farklı cinsel deneyimler yaşıyor. Artık bunlar gereksiz kavramlar.
Bekaret iki bacak arasında degildir akılda biter olay kız ama bütün delikler kullanılmış olucagına. Gerçekten birini sevmiş ona güvenmiş kendini teslim etmiş bir kadın daha namuslu dur
valla hiçbir zaman tatmin etmez bu konu, o yüzden deşmicen kaderine razı olcan, olayı deştikçe sonra kızı deşesin geliyor :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eski iki sevgilimlede anal seks yapmıştım bakirelik mevzusu yüzündenden. Çaldıkları saksoların hesabı yok. İkiside evlendi şimdi sütten çıkmış ak kaşık gibi tertemiziz hesabı. Vah benim memleketimin saf erkekleri
Kim evlenme meraklısı ne meraklısınız genelleme yapmaya ki bu konunun evlenme meraklısı olmakla alakası yok senin o kızlardan bir farkın yok haaa sen bir ti daha pisliksin orda burda yatıp kalktigin kizlarla ilgili iğrenç şekilde konuşuyorsun beş para etmez karakterin
Bakirelik de ilk heyecan çok farklıymis. neticede kaç kişiyle sevissese bakireliğini korumuş olması iyidir. ilk heyecanı saklı kalmış yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bakire olanları gömme bakireye olmayanları iyi gösterme çabasında bir soru gibi olmuş. Ama herkesin kendi tercihi farklı. Bakire olmayan biri kim bilir kaç kişiyle seks yapmıştır. Hıv aids hpv riskini saymıyorum bile. Bizde böyle düşünelim ozmn? Gerçi çoğu erkekde öyle düşünüyor. Bazısı sadece önemli değilmiş gibi davranıyor o da yataga atmak için😊
Göz görmeyince gönül katlanır. İnsan psikolojisi. Seviyosan inanmak zorundasın ama bakire olmadığı anda aklına hemen kim bilir kaç kişi sorusu gelicek. Her erkekde böyle
Tezini çüreteyim ozaman. Kimse dokunmadı bişi yapmadı derse. Bunu olmama ihtimali var anlıyormusun ama bakire olmayanda öyle bir ihtimal yok. En azından doğruluk payı var ama diğerinde bu sıfır:) Ve birçok kişi olduğuda fazlasıyla yüksek. İçine aldıysa o kadın onu bidaha almadan duramaz:))
Peki bakire olmayan 1 kez aşık olduğu adamla sevişti ama bakire olan anal oral 30 erkekle oldu. :))) ben senin tezini değil beynini bile çürüttüm bence :)))
En İyi Cevaplar