Ne gibi bir etkilenme? Cinsel olarak hiçbir şey hissetmem. Zaten bu çocuğa karşı ilk görüşte olumlu birşey hissetmem. Sakallı sağlam sert yapılı sert yüzlü ama gerektiğinde tebessüm eden birinden etkilenirim ama arkadaş olarak hoşuma gider. Yani kalkıp erkek becerecek ya da öyle niyet edecek halimiz yok heteroseksüel erkekler olarak.
Erkekler ya heteroseksüeldir, ya homoseksüeldir. Nadir durumlarda kendi tercihiyle biseksüelliğe meyil eder, kadınlar gibi doğuştan biseksüellik eğilimleri olmaz.. Sen güzel bir kadın gördüğünde şehvet duyabilirken, erkek güzel bir erkek gördüğünde şehvet duymaz..
O kişinin kim olduğunun hiçbir önemi yok sana göre bundan daha basit ne olabilir. Tanımadan aşık olmak... Kişiliğin hiçbir öneminin olmaması. Kızların %98 inin bu şekilde sevdiği ortada. Çoğunuz basitsiniz.
Ben bir erkeğin yakışıklı olup olmadığını düne kadar anlayamıyordum bile hatta yakışıklılık diye bir şey olduğunu bile bilmiyordum. Erkekler kadınlar kadar şekilci değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Galler etkilenir. Normal erkekler etkilenmez. Ben kıskanırım. Özenirim. Ama asla öyle olamam. Allah öyle yaratmış 😔
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Biseksüel hisleri yoksa etkilenilmez kesinlikle Yakışıklı çocukmuş der geçilir Ben hissediyorum ama biseksüel hislerim var (henüz bir erkekle deneyimim olmadı)
En İyi Cevaplar