Parmaklarınızı nasıl kullanacağınızı bilirseniz daha birleşmeden bile bir kadını orgazma ulaştırabilirsiniz. Partnerinizin zevkten aklını başından almak istiyorsanız seks esnasında dudaklarınızı, dilinizi ve parmaklarınızı ustaca kullanın. Erkeğim dil ve parmaklarını aynı anda kullanırsa alev alırım. Hem ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. :P#beyazorkidem😘 #dilvedudakdansı
Seks esnasında parmakları kullanmak mı, yoksa dili kullanmak mı daha çok tahrik eder?
Günaydın sabah sabah böyle bir soruya cevap vermek çok keyifli bence cinsel birleşme de ve sevişmede hem dudakları hem parmakları Hem de dili kullanmak muazzam etkili oluyor erkek olsun bayan olsun partnerini en iyi şekilde birleşmeye hazırlamak için üçünün de ayrı ayrı özellikleri var. Benim kendi tercihim her zaman dil olmuştur onu da buradan söylemek isterim.
Dilimi gerçekten profesyonelce kullanıyorum. Parmaklarımı da kullandığım oluyor, ama bir şeyi itiraf etmek istiyorum. G-Whiz pozisyondayken vajina içerisine git gel yaparken partnerim ağzından istem dışı şu kelimeyi duyuyorum, tatlım bittim lütfen boşal, mırıldandandığını duyduğum zaman ona parmaklarını ağzıma ver bebeğim diyorum. Ellerinin parmaklarını boğazıma sokuyorum başlıyorum iştahla yalamaya ancak o zaman organzm oluyorum. Her ikinizde nirvanaya ulaşıyoruz.
1. Öpüşürken dil ile ağzının içini yalarken altta parmakla G noktasını kurcalamak. 2. Oral yaparken klitorisi değil darbeleri ile tahrik ederken parmakla G noktasını kurcalamak.. 3. Ters oral yaparken göğüs uçlarını baş ve işaret parmakları arasında yuvarlamak. Bunlar kadının bulutlara uçması için bire bir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İkiside eder ama parmaklarinı kullanmasini iyi bilmesi daha çok tahrik eder uf cani çekiyor insanin 😂
Bal tutan parmağını yalar diyorsun yani...:)) Bence parmak mükemmel bir araç oluyor dilimi de kullanırken..😉 Yaa bu parmak ve dil falan tecrübe işleri.. öyle hadi parmak basalımla olmuyor yani:)) 😉
Ben dili tercih edenlerden im güzel temiz bir bal kutusu olan bayan olsa yalaya yalaya orgazm ederim... bir tane denk geldi sadece... olsa cok istiyorum
İkisini kombinlemek daha doğru bence. Misal erkek diliyle dudaklarıyla kadının klitorisini emerken/yalarken, parmaklarıyla da kadının g noktasına bası uygulamalı.
parmaklarla G noktası üzerinden tahrik ve boşaltma. Dille klitoris ve her kadında farklı yerde olan dudak içi boşalma yerini uyarma yoluyla boşaltma. her ikiside farklıdır.
Evet, senin de belirttiğin gibi, zevkten dört köşe olmak için, önemli elbette. Dilimiz ve parmaklarımız kullanırız sevişmeyi ateşlendiren en büyük bulgudur.
İkisi senkronize hareket etmeli tek noktadan uyarim yetersiz ve sığ olur ki yuzeysellikten ote gidemez ayrica tum uyarici noktalara ayni anda temas onemli
En İyi Cevaplar