Sevgilimle dün gece bUraz cinsellik konuştuk sonra ciddi ciddi yükselip foto istemeye başladı bende atmadm baya direkt sonra iyi geceler diyip yattı da sabah bir günaydına cevap verdi hala yazmıyor
Nude atmadığım icin mi trip atıyor?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benimkide bana askim simdi kazagini cikar sütyenli bir fotonu at bana demisti bende hayir bosa söyleme yapmam demistim. Sonra tamam dedi uyudu. Iki gün sonra yine istedi bende bu konuyla ilgili beni zorlayacakmisin dedim. Artik foto bile istemiyor 😂
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende söylüyorum kaç kere hoşlanmadığımı hala diretiyor
Galiba sevmiyor niyeti cinsellik yanlışmışım yaşlar kaç ne zamandır sevgilisiniz cinsellik konuşmasını kim başlattı
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
2 aydır sevgiliyiz. 1 seneye yakın platonik olmuştum buna o zamanlar beni istemiyordu sonra birden benimle konuşmaya başladı. İlk bulusmadan zaten direk cinsellik bağladı , bulusmadan bir gün öncesine kadar (2 hafta wp dan konuştuk ) hiç cinsellik konusunu falan açmamıştı hiç böyle biri olcagini tahmin etmiyordum
Ya 2 ay nedir daha dün başlamış hani güven nerde nasıl güveniyorsun nasıl konu cinsellik oldu 2 ayda ya bunun niyeti cinsellik zaten 1 yıl yüz vermemiş sonra senle konuşmuş sakın ya uzak dur bence dene biraz niyetini gör yanlış anlama istersen yardımcı olayım ya da biraz önceki gizli üyeden yardım al sakın foto atma niyeti belli sonra pişman olman hiç birşeyi geri getirmez
Ya buluştuğumuzda zaten bir şeyler yaşıyoruz hep wp da bunu bahane ediyor işte benden mi utaniyorsun falan diye konuyu direk güven meselesine getirip acindirma yapiyor.
Sence napmaliyim bu konulara girdigimde saçma sapan konuşuyor yok iste benim senin için cabalagidimi gormuyorsun nankörsün falan diyor haklıyken suçlu duruma yine ben düşüyorum
Saçmalık sen benim için değil kendi zevkin için saçmalıyosun beni kullandığını hissediyorum yani bana öyle hissettiriyosun insan sevdiğine istemediği şeyleri yaptırmaz istemediğimi söyleyincede gönül koyuyosun sevginden şüpheliyim diyip resti çekebilirsin sonra onun tavrına bak eğer peşinden koşarsa belki bir anlık şeyle öyle yaptığını farz edebiliriz ama takmazsa sitir dit diyede küfür ederse iplemezse bil ki zaten sevmemiştir ki ben senin için diyorum benimde ilişkim oldu ama hiç bir zaman biç bir şeye zorlamadım
İyide zaten zevki in koştuğunu ima ediyosun. Sen sadece silahı çektin bekliyosun ya kendine sıkacaksın ya da ona eğer dediklerimi dediğin anda tamam git derse ona sıkmış olursun zevki için gelmiş olur eyvallah ama yanlış anladın pişman olacaksın sevgim gerçekti sen istedin filan fişfan olursada kendine sıkmış olabilirsin ama dedikleri yalan da olabilir Yine onada sıkmış olabilirsin silah her türlü patlayacak yani sen resti çekte sjsjs
Etsin ya merak ettim ilk önce yaşlar kaç ve ne zamandır sevgilisiniz bu bence çok önemli ve sen buna güveniyor musun sonuçta seni çıplak görecek ve hep onda kalaak bu foto belki ilerde ayrılacaksın bunları düşünün ya ve bence uyarmasını bilirsen bir daha istemez
En İyi Cevaplar