- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHala bunları tartıştığımıza inanamıyorum. Oysa aşk ile sevip evlendiğimiz nasıl böyle suçlanır ki? Kadınlar hakkında bu kadar bilgisiz ve akılsız kalan biri ile de nasıl evlendiniz o da başka bir mesele. Kan gelecek diye bir şart var ise bunun için zara ne gerek var. Ön sevişme yapma, kuru kuruya zorla gir dokuyu zedeke, yırtıklar oluştur al sana kan. Oysa esnek zar ya da doğuştan hiç zarınızın olmaması diye bir çok sebep kan gelmemesine sebep olabilir. Spor ile uğraşan ani bir su basıncı, hava basıncı, ateşli vajinal rahatsızlıklar gibi bir çok etken de zarın deforme olmasına, zarar görmesine, yok olmasına sebep olabilir. Kaldı ki masturbasyon yapar iken de zarar vermiş olabilirsiniz. Bu neden aldatma ve iki yüzlülüğe delil olsun ki?
00 Yorumla
+1 yılher kadın ayrı bır dunya.. ayrı bır beden.. hepsınde aynı sey yasanması gerekmıyor.. kadınlarının bazısın dogustan hıc olmayabılır! bazısı elkastık olabılır sadeced dogumda yırtılabılenı bıle vardır.. ne sız kendınızı zıyan edın nede onda kusku kalmasın doktora gıdın.. gonullu oldugunuzda dr herseyı anlatacaktır esınıze..
10 Yorumla
+1 yılBazılarının ilk gece bozulmaz , doğuma kadar bozulmaz hatta, doğum esnasında kızlığı bozulan var , eşin sana karşı anlayışlı olmalı. Çok ayıp etmiş.
13 Yorumla
Soran+1 yılilkim sensin diyorum başından kovuyor ya :/
- +1 yıl
Doktordan rapor al kızlık şeysi. Vur yüzüne
Soran+1 yılvallahı yapıcam kız bak sinirlendim şimdi o kim hem ya beni zarıma göre yargılıyor
+1 yıl21. Yüzyıldayız bilim ilerledi bazı kadınlarda kanama olmayabiliyor gidin doktora sorun Allahasen küsme konusu değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılEsnek dersin olur biter
Olmadı gidin bir kadın-doğum uzmanına esnek raporunu bassın, kocan da G Ö T olsun. Sonrasında ne olur bilemem, karısına güvenmeyen adamla hayat nasıl geçer?10 YorumlaKüstümü şeker al ona sonra tut kolundan gidin toktora meseleyi anlatın o size anlatır durumu zaten bunu sende biliyonda işin dogrusu ne sen evlisin nede böyle bir şey oldu iş olsun diye soru atıyon işte
00 Yorumla
+1 yılDaha önce yapmadığına veya kaza geçirmediğine emin misin? Böyle durumlar yoksa kızlık zarın esnek olabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılesnek olması kötü bir şeymi :(
- +1 yıl
Evet ameliyat ile açtırırsın
Soran+1 yıldoktora gidicem o kağıtları da eşimin yüzüne çarpıcam valla inandıramadım görsün bakalım
- +1 yıl
Eğer aşırı tepki vermediyse fazla sert davranma bence. Umarım esneklik durumu falan vardırda başını ağrıtmazlar. Gerçi bozulduysa da bozuldu erkekler ne b. klar yiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocam kustu ne ya? hangi cagda yasiyorsunuz anasini satayim. aman ne buyuk olay yirtilmamasi. kendine verdigin deger bir zardan mi ibaret? siz bu salaklik ve cahillikle iyi bu yasa gelmissiniz
10 Yorumla
+1 yılBazı kişilerde ilk gecede yırtılmayabiliyor. Herkesin aynı değil.
10 Yorumlakocan da sen de cahilsiniz demek ki KS ye yazcagına googleye yazsan cevabını ögrenirdin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılCahille evlenirsen böyle olur. Zar esnektir ya da zar yoktur. Belkide geç knayacak belki doğumda ama bunları bilmeyen cahil adam kan gelmesinden daha büyük sorun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBazı kadınlarda buna rastlanıyor. Kocanızın aklındaki soru işaretini silmek için bir bayan kadın doktorundan rapor alın.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoktoru o bulsun ve beraber gidin.
+1 yılelesriksin canim dogumda filan bozukur ama cok merak ediyorsa gidin doktora soyleisn. ya da kocanin pipi ince bozamamis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbazen gelmiyor
inanmayı çok istedik fake sorularda bugün00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsnek olabilir ilk gece stresten dolayi gelmemis olabilir tekrar deneyin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılesnek zar ise kan gelmemiş olabilir seninkide esnek zardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbişi yaşadın mı daha önce? Mast yaparken zarar mı verdin?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır öyle bir şey olmadı ilk gecemdi fakat gelmedi :(
Cevap sahibi+1 yılEsnektir. İnanmıyorsa git doktora
+1 yılÇetinik tür kızlık zarları kanamaz. Öyledir o.
10 YorumlaEsnektir inanmıyorsa doktora git
00 Yorumla
+1 yılEsnek sorun yok sen kensımden eminsen tabi
00 Yorumla
+1 yılTekrar deneyin becerememişsinizdir bence
00 Yorumla
+1 yılesnekdir zar ya da yırtamamıştır seni
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal, kan gelecek diye kesin kural yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri