Bir insanla tutkulu sevişebilmeniz için onu çok seviyor olmanız mı önemli çok arzulamınız mı önemli? Çok sevdiği halde uzun süreli ilişkilerde hiç heyecanı kalmayıp tutkusuz sevişenler de var “örneğin uzun evlilikler”... Sevgi olmayıp sadece hoşlantı olup çok arzuladığı insanla çılgınlar gibi tutkulu sevişenler de var...
Tutkulu bir seks için nasıl seviştiğin mi önemli, kiminle seviştiğin mi?
Bir kadını çok seviyor veya sevip sevmemem, hiç önemli değil. Önemli olan nasıl seviştiğimdir. Ayırt etmem asla. Odama girdiğim zaman ister 20 yaşında olsun, isterse 50 yaşında olsun. Aynı şekilde tutkulu bir şekilde sevişirim. Ben her zaman istekli bir erkeğim. Birlikte olduğum kadını vücud yapısına yaşına boyuna posuna göre hareket etmem. Yeter ki, o teması sağlayayım. Yapıştığım zaman asla bırakmam.
Kiminle seviştiğin önemli.. Arzulamadığın ve seni heyecanlandırmayan biriyle seks yapmak iki tarafa da fazla zevk vermeyecektir. Söylediğin gibi, örnek evliliklerdeki cinsel yaşam.
Kisinin ortamın ve aksesuarların önemi var Kişilerin o an istekli olmaları Ortamın uygun güzel egzotik olması Aksesuar giysi ve kullanılan malzemeler 70 kilo bir bayan bile güzel bir giyimle çok seksi olabilir libidooo tavanlara çıkabilir kışkırtıcı olmak ortamı ayarlamak ve o anki doyumsuz istekler
Genelde, erkekler bu konuda duygusal davranmaz. Yeni tanıştığı bir kadın, ona yeşil ışık yakıyorsa gerekeni yapar ve son derece keyf alır. Kadınlar duygusal davranır. Tanımak, güvenmek ve o kişiye karşı bir şeyler hissetmek ister. Bu alana fazla girmiyorum. Çünkü sizde bir kadın olduğunuz için daha iyi bilirsiniz.
Kiminle seviştiğim önemli. Ben duygu beslemediğim birisiyle birşeyler yaşayamıyorum. Cinsellik olsun diye cinsellikte yaşamıyorum ama duygu beslediğim insan için bütün sınırlarımı zorlarım.
Kiminle seviştiğin önemli elbette.. Hazzı doruklarda yaşamak için tutkulu ğnsanları partner seçmelisiniz gerçek manada zevk almak istiyorsanız mızmızlık yapmadan spontane özgürce uzun önsevmeyle kaptırın gitsin ☺️ partner önemli 😉
Erkek bakışı... Bir erkek olarak ben seksi her zaman isterim ama burda önemli olan karşı tarafın seni istemesi sevgi olmasına gerek yok beni tutku ile arzuluyor olması herşeyden önemli ve her seferinde yeniden ilk defa sevişiyor gibi o anın tadını yaşamasi yaşatması vermiş olduğu tepkiler gözler sesler arzulamak istemek hissetmek her zaman öndedir.
İkisi de önemli elbette.. Bakımlı ve tertemiz aynı zamanda bir volkan kadar ateşli bir kadınla sevişmek ifadesi güç bir zevk ve mutluluktur.. Çünkü erkek o zaman bir volkan patlamasindan kurtulmuş kaza zede gibi hisseder kendini sevişmenin sonunda.
sevmediğin hoslanmadıgın biriylee tutkulu bir sevişme yasayamazsın , görünce karnında kelebekler ucusuyorsa işte o zaman elini kolunu nereye koyacagını bile şaşırırsın
Deli gibi aşıksın hatun el ense yapmış neyi nasıl yapıyorsun onabakiyor... Ne anladık biz bu işten. İlk defa gördüğün biri ama sanki bir panter dönüyor eğiliyor kalkıyor çeviriyor dolanıyor zıplıyor. Olurmu sence sabahlaaarrr 👌😅🤩
Tutku istiyorsan seviştiğin kişi önemli. Ama ihtiyaç gşdermek için hayvansal içgüdülerle yapıyorsan delik deel mi yeğenim diyen amcalar gibi bile sevişebilirsin 😬
En İyi Cevaplar