Sert seks şehveti arttırır. Erkeklerin yatakta partnerine acı çektirmesi onlara fazla zevk verir. Peki seks esnasında kadının erkeğinin sırtında bıraktığı sanatsal zevk çizikleri, boynunda izini çıkardığı küçük morluklar, saçını çekmesi, oral seks esnasında erkeğinin gözlerinin içine bakarak penis attığı minik ısırıklar ve gözlerinin bağlanması erkeğin hoşuna gider mi? #beyazorkidem😘 #acıvezevk
Cinsel ilişki esnasında kadının erkeğe acı çektirmesi erkeğin hoşuna gider mi?
Cinsel ilişki sırasında kadının erkeği ısırması ve sırtına tırnaklarını batırması zevkin doruklarının ifadesidir algılama olarak ve erkek o zaman gurur duyar kadına o zevki verdiği için.. Hele ki misyoner pozisyonunda bu daha çok meydana gelir çünkü kadın erkeği iyice sarmalamış ve tam anlamı ile içindedir.
Aynı kișiyle 5. ya da 6. defa yapıyor isek evet isterdim. Çünkü sadece seks yapmıșız ve farklı bir șey denemis oluyoruz. Farklılıklar güzeldir. Ama ilk kez seks yapıcağım birisinde istemezdim. İlk sekste bana fiziksel acı verirse ona güvenim azalır.
İki taraf içinde zevkli bence. Zaten bir kadinin erkege verecegi aci kii buna aci bile demez bence erkekler sadece tirnaklar olabilir. Bazen coşuyorsun boyun ısırmak tırmalamak falan olabiliyor...😝
bir tek onu sevmem her şeyi yaparım ama o biraz kötü ya
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bazi erkekler bu zevki yasamadigi ve bilmedigi icin sevmem ve kimse sevmez diyorlar benim sevgilimin cok hosuna gider sirtinda tirnaklarimi batirmam kulaklarini isirmam falan
8
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
He bazi sadece kendini dusunen erkek musvetteleri var bence kadin erkege istedigi gibi davranabilmeli sevisirken
Mesela seksin heyecanıyla ve benimde ona sert/tüm gücümü verip yüklenerek girmem esnasında boynumdan emeceğim derken ısırılaniliyorum. Bir de sırtımı çizebiliyor.
O an bir şey olmuyor ama sonrasında görüntü olarak rahatsız oluyorum 😅😅
acının da dozu olmalı. acıdan zevk alınır evet ama o acı eşiğini çok geçersek bu sefer acı zevkin önüne geçer. bu sınırı geçme durumu kısa süreli 1-2 sn gibi belki olabilir anlık durumlarda ancak uzun süreli istemem. eziyete gerek yok
Boynunu somurmak ergence geliyor bana ama ben farkında olmadan sevgilimin sırtına tırnaklarımı geçiyorum ve bu onun çok hoşuna gidiyor acıyı seviyor :)
Benim çok hoşuma gitmez yumuşak ve nazik hareketlerle karşılıklı sevişmek ve tatlı buseler güzel sözler birleşmeyi daha cazip hale getirir. Mutlu akşamlar
Bilmem çok aşırı olanını yapan görmedim. Ama tabiki çok şehvetli bir çok kadın ile sexs yaptım. Tatlı acılar vermesi hoşuma gitmişti, boynumdan tatlı biraz acı vererek uyguladığı tatlı ısırıklar ve morluklar oluşması vücudumun çeşitli yerlerinde hoşuma gitmişti,
gider gider de başlığa bakınca dedim ki acı çektirmek vaaar acı çektirmek var belden bağlamalı var... ama oral seks sırasında topları vakumlayıp elıyle oynarken topları hafıf sıkmak dudaklarını ısırmak mınık tokatcıklar atmak kımın hosuna gitmez ki
Mazoşist, bazı insanlarda olduğunu biliyorum, henüz karşılaşmadım. Ama ben, istemem:) kibar, nazik, ufacık dokunuşlar severim kendimde ve karşı cinslerimde de.
Acı vermek , verilmesi, sert olunması, tırnaklarını batırması, ısırıklar, basılması, zorla yaptırılması devam eder gibi yapıp bırakıp kıvrandırması keyiftir.
Ben acı vermeyi severim ama acı çekmeyi pek sevmem. Tırnaklamak, morartmak değil ama saçlarımın çekilmesini ve özellikle misyoner pozisyonunda sırtımın ve omuzlarımın tokatlanmasını severim.
Acı aşırı olmayacak şekilde ise tabiki de mesela sırtımı ya da bel yanlarımı sıkmasına izin veriyorum o an bu davranış beni etkiliyor onun almış olduğu hazzın bir dışvurumu diyebilirz buna ve bu çok hoş
Evet sert güzeldir karşılıklı daha süperdir özellikle içindeyken sırtımı tırnakları ile izbırakması müthiş oluyor. Ay orranda sertçe giripp çıkıyorum ikimizde adeta uçuyoruz.
En İyi Cevaplar