Merhaba canlar. Size bir sorum olacak. Eşimle cinsel ilişki sırasında penisin içime girip çıkmasıyla hiç bir zaman boşalamadım ve yine eski usul klitoral orgazm yapmaya devam ettim. Bu da beni seks ten soğuttu. Okuduğuma göre kadınlar ki ne kadar doğru tartışılır ilişki sırasında erkek boşalan kadar bir çok kez boşalıyormuş. Bunun sırrı nedir. Ne yapmak lazım. İlişki sırasında bir yandan klitorisle de mi oynamak gerekli yoksa sorun bende mi?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılŞüphe ettiğin ayrıntı doğru.. Kadınların orgazm sayısı yapılan deneylere göre ( Kinsey araştırmaları ) sonu yok, deneyde erişilen rakam 50 ve daha olabileceği öngörüsü ile denekler durduruldu.
Bu özellik kadının üreme özelliğinin sürmesi için doğa tarafından verilmiş bir özellik.
Erkekler ise tükenmeye programlıdır, ilk atımında aşılar ve işi biter. Sonrası zorlama ve ağır hasar demektir.
Diğer konu ise cinsel ilişki anında alınacak zevkte aslında clitorise bağlıdır, vagina orgazmı diye bir şey , bunu sağlayacak siniruçları kanal içinde olmadığından yoktur
Bütün mesele yine değişen yöntemlerle ve iç dudakların çekelemesi ile oluşan baskı ve sürtünmeye dayalıdır. İçinde hareket edenin boyutu kalınlığı bu yüzden önemsiz ve sadece dolgunluk hissi ile ayrılan bir farktır. Asıl iş clitorisi uyarmaya dayanır.
Cinsel ilişki esnasında taraflardan biri diğeri ya da ikisi de clitorise önem verip sadece gitgelden medet ummazsa istenilen sona kolayca ulaşılabilir, hatta üstüste orgazm da kaçınılmaz olur06 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru tespitler. Üşenmeyip yazdığınız için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Bu konularda duyumlar ve hurafelere aldırış etmemek gerek. Altlarda clitorisi devreden çıkarmaktan söz etmişsin ki , imkansız bir konu, zira sizde konunun bütün özü buna dayalı. G noktası falan yok uyduruk iş ve kadın anatomisinden bihaber teorik pompacı lafıdır.
Süre konusunda sıkıntı olduğu cevaplarında açık , 3 4 dakikada biten bir birleşimin verimi de olmaz , ruhuna hitap eden yaklaşımlardan sonra en az yarım saat süren en çoğu da sizin dayanacağınız noktaya kadar süren bir birleşme seni ve herhangi bir kadını mutlu edebilir.
Eşinde süreksizliğin sebeplerini anlamak konuyu çözüme götürebilir. Bu arada ilaçlar ve geciktiriciler olanı da mahveder , kısa süre iş görse de her seferinde 1 aylık performans yitimine götürür yani geri teper.
Soran+1 yılBence ben sorunun eşimin erken boşalması olduğunu düşünüyorum. Bir erkeğin yarım saat gir çık yapıyor olmasına şehir efsanesi diyor.
- +1 yıl
Küçük ara vermelerle bu süre 4 5 saate de çıkabilir , ideal zamanı da herhalde cumartesi gecesi olabilir. Şehir efsanesi falan değil , standart verim bu olmalı.. Doğru , eşinin erken bitmesi gibi bir ana sorun var görünüyor
Soran+1 yıl4-5 saat mi maşallah. Okadar süre boşalmadan gir çık yapabilen var mı?
- +1 yıl
Öyle değil...
Her erkek ve kadında refrakter dönem denen ve bu bölgelerden gelen hissi acı olarak beyne ileten ama aslında dokuların sinirlerin ve damarların kendine gelmesi için gerekli bir dönem var. Bu kadında 4 5 dk erkekte ise 20dk veya yaşa kilo/yağ oranına ve bütün fizik ile solunum sağlığına bağlı olarak daha yukarısı olabilir. Yani , engin mücadeleler ile ilk turu karşılıklı başarı ile virgülledikten sonra ufak dinlenmelerle yeni tura doğru yürünebilir. 2ci tur bittiğinde daha uzun refrakter döneminden sonra 3cü tur çalışmaları yapılabilir. Bu da toplam 4 5 saati bulur. Ancak erkek tükenmeye dönük doğası olduğu halde kadın üremeye dönük doğası nedeni ile devam edebilir ama erkek için bundan sonrası cinsel intihara doğru gider, hele ilaç desteği alan sonu baştan kabul etmiş olur.
+1 yılArkadaşım merhaba,
Her 10 kadından 6'sı hayat boyu vajinal orgazmı yaşayamaz. Bunun sebepleri kadından kadına değişiklik gösterse de en önemli sebeplerden biri utanma, çekinme, gerilme, korkma gibi sebeplerle kadının sekse odaklanamamasından kaynaklanır.
Kadın bu kadar stres altında hissederken, erkeğin de bencil davranması vajinal orgazmı zorlaştırır. Bu sebeple seks sırasında klitorisin okşanması, vajinal olmasa da kritoral orgazm ile mutlu son hedeflenir.
Kadınlar seks sırasında birden çok kez orgazm olabilirler ama bu seksin ne kadar sürdüğü, seksin ne kadar doyurucu olduğu ve erkeğin sergilediği performansa bağlıdır...04 Yorumla
Soran+1 yılBende utanma sıkılma çekinme isteksizlik hiç yok şükür.
- +1 yıl
Öyleyse her 10 kadından 6'sında olduğu gibi vajinal orgazm olamayabilirsin...
Soran+1 yılBelkide. Ama klitoral orgazm dan kat kat kuvvetli olduğunu söylüyorlar ya. İnsan yaşamak istiyor haliyle
- +1 yıl
Evli olmasan başka biriyle de dene derdim
Gizli Üye(36-45)+1 yılOynama klitorirtle.. çok sulu olursa vajina erkek girip çıktığında sen çok keyif alırsın çünkü o kısımda da kadınların klitorist kadar etlendiği bir yer var.. eşin sadece yavaş yavaş ileri geri hareket etmesi gerekiyor
29 Yorumla- +1 yıl
Klitorisle de eşi oynasın ikisi bir arada kadını daha fazla etkilemez mi?
Soran+1 yılKlitorisi devreden çıkarmak amacım. Saddece rsin çıksın ben defalarca boşalayım o oboşalana kadar
- +1 yıl
Klitoris uyarılmadan bu imkansız:)
Soran+1 yıl@serinbahar teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Cevap sahibi+1 yıl@serinbahar alakası yok yaşadığım için anlatıyorum sırf o şekilde boşalabiliyor kadın
- +1 yıl
Kadından kadına değişir.
Sen oluyorsun diye herkes olamaz ki o şekilde :)
Cevap sahibi+1 yıl@serinbahar o zaman imkansız demeyeceksin, demek ki olanlarda varmış
- +1 yıl
Soran kişi için imkansız dedim. Sizin için değil :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
33Cevap
+1 yılIcine giren erkek sana , güclu bir erkek gibi gelmiyor, ya da sana gücünu erkekligini ispatlayamiyor sana bunu hissettirmiyor ve en önemlisi seni heyecanlandirmiyor. kalbin küt kut atmıyor mesela...
Belki senin orgazma ulasmani istiyor olabilir fakat bilmiyor ki sen kendi basina bunu yapamazsin. ancak mast yolu ile yaparsin.
Mast yaparken de zaten hayal dunyandaki erkek profili gücu hissettiren bir profildir.02 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum.
- +1 yıl
Boyle yasayacan
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kadinlarin bosalma sureleri veya ust uste bosalma kadindan kadina degisebilir senin durumunda yapılmasu gereken öncelikle oral seks uzun tutulmali eşin seni önce birkaç defa oral seks yaparak boşaltmalı sonradinda ise senin g noktani uyaracak oraya temas edecek pozisyon seçip o şekilde icine girmeli ama once sen g noktan nerde onu keşfet sonrasinda penisin oraya en çok temas edeceği pozisyonu bulursunuz
00 Yorumlasorun sende degil... eşin içinde gidip gelirken klitoristini okşayabilir aslında... ya da sen üstte cıkıp yapabilirsin... bunlar seni cabuk orgazm ulaştırır... kadınların cogu gec bosalır... eşinin penisi kalın degilse de birsey hissetmemen normal... bekarlıktan kalma sanırım sürtünerek masturbasyon alışkanlıgın var
02 Yorumla
Soran+1 yılBekarken sürünerek yapmazdım klitorisle oynardım.
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Egerki klitorisinin oksanmasi durumundan zevk alarak orgazm oluyorsan ya penis içinde iken klitorisine sürten pozisyonlar deneyeceksin... Ya da penis içindeyken klitorisi okşayacaksın okşatacaksın...
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşka çaresi yok galiba
Soran+1 yıl:(:(:( bakıcaz bakalım çaresine
Her bölgesinde gezdirsin, sokup çıkarmayla 2 saatte girse çıksa çoğu kadın boşalamaz. Yerini huyunu keşfetsin, kısa aralıklarla 3- 4 sefer boşalırsın, inlemen komşulara kadar gider
03 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğim.
Soran+1 yılBunu yapınca da yine klitorisi uyafılıhor bende 😁
+1 yılon sevisme uzun tutulmali ve penis basi orada ileri geri gitmeli buda seni kudurdur daha erken boşalırsın
08 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişmyei falan uzun tutuyorduk eskiden ama ben artık ondan da soğudum. Baktım ki olmuyor. İşini görsün çıksın modundayım
- +1 yıl
ama seninde haz almaya boşalmaya hakkin var gerekirse eliyle seni uyarsin o bolgede veya sırf sen boşal diye o biraz çaba sarfetsin seninde boşalmaya hakkin var
Soran+1 yılOnu yapıyor zaten ama ben dediğim gibi klitorisle boşalacaksam kendim yaparım diyorum aynı hesap benim için.
- +1 yıl
hem onun hem kendinin işini görüyorsan çok güzel
Soran+1 yılEvli olduğumuz için görüyorum ve o halinden çok memnun😀
- +1 yıl
o zaman sıkıntı yoktur demektir
Soran+1 yılOda beni tatmin etmek için herşeyi yapıyor. En basiti bıkmadan usanmadan boşalan kadar oral yapabiliyor. Beni de bir şekilde boşaltıyor tabi de ben şu olurmu diyorum. Ön sevişme oral falan derken eşim girip çıktığında bende hiç bir şey yapmadan devam et az kaldı diyip boşalıvereyim. Bu aslında istediğim.
- +1 yıl
onunla konuştun mu bu durumu bence konuş anlayış gösterir
+1 yılEşini istemen lazım
İlişkiyi istemen lazım
Önce kafanı boşaltmalısın ki sonra çok yönlü boşalasın03 Yorumla
Soran+1 yılBunların hepsi mevcut
- +1 yıl
Mevcut olsa boşalırsın
Demek ki hatalı olan durum var, önceliği sende olan.
Buradan yazılanları geç , yok içeride kalıyor mu yok kalın mı uzun mu...
Hiç birisi ile alakası yok, bir kere yaşın muhtemelen doğru değil, sonrasında ilk sorun sende. dediğim şeylerin hepsi mevcut olsa hadi diyelim nirvanayla tanmışmasan da Himalaya'nın eteklerinde yürüyüşe çıkmış olurdun, devamı için çabalardın. Sen kumsalda dolaştığına göre katetmen gereken yol epeyce uzun
Soran+1 yılBen boşalamıyor değilim fakat klitorisi aradan çıkararak boşalmak istiyorum. Banal yani. Ve yaşım maalesef doğru. 37
Tam zevk alamıyosun onunla ilişkideyken. psikolojik olarak şartlanmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlendiğimizde çok tutkulu sevişirdik. Ama yine olmadı sonra tabi psikolojik sebepler de araya girebiliyor zamanla.
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sende sorun yok eşin gir çık yaparken klitorisle oynayıp senide o şekilde boşaltması lazım. diğer türlü pek az kadın gir çık yapılınca boşalabiliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapıyorduk eskiden ama işte dediğim gibi ben klitorisi devreden çıkarmak istiyorum
- +1 yıl
o zaman eşinin bayaa uzun süre boşalmadan gir çık yapması gerekio bide senin odaklanman lazım ki belli bir zaman sonra erkekte sertlik gitmeye başlıyo uzun süre git gel yapınca. sende hissedemediğin için sertliği zewk alamıyosun. kısaca geriye tek bişiy kalıyo kocan mavi haplardan atıcak habire git gel yapcak
Soran+1 yılOnun da macun şeklinde olanını denedi
Küçük kalmış galiba kocanın ki ona söyle seni paylasmayi denesin başka erkeklerle
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef bunu ne ben isterim ne de o evliyken aldatmam.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral yapıyor, içinde parmaklarıyla hareket ediyor mu? İçeride bir noktaya baskı kurması lazım. Aynı anda da klitoral olarak da oynayabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapıyor hepsini
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Esinden etkilenmiyorsun artik. Heyecanlandirmiyor gordugum kadariyla. Sorunun sebebi bu aslinda.
06 Yorumla
SoranOlabilir
Soran+1 yılZamanla bir çok etken böyle şeylere sebep olabiliyor
Soran+1 yılÇekim var fakat zamanla insanın hayatında olan sorunlar etkileyici olabiliyor. Belkide çoğu evlilikte olan şeyler.
ergenlikten kalma masturbasyon aliskanliginin sonucu bu
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılİllaki klitoral uyarılma iyi olur ben 10 kez orgazma eriştiriyorum sevgilimi
08 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel.
- +1 yıl
Aynen bu yüzden bana hayran
Soran+1 yılOzaman mutluluğunuz bozulmasın bir ömür.
- +1 yıl
İnşallah bu eşim değil ama yinede bozulmasın
- +1 yıl
Soran+1 yılAmin diyelim.
- +1 yıl
Teşekkür ederim çok naziksin
Soran+1 yılRica ederm.
Kadinlarda 9 yol vardir vajinayla oynaman gerekli partnerinde yardimci olcak g noktasini iyi ayarlaman lazim
018 Yorumla
Soran+1 yılO nokta bir bulunamadı nedense 😀
Soran+1 yıl:) :)
Soran+1 yılİyiymiş.
Soran+1 yılUzun tuttuğumuz da oldu.
Soran+1 yılİlişkimiz gayet iyi
Soran+1 yılSorun klitorisle oynamadan boşalamamam
Soran+1 yılOynuyor ama benim istediğim mümkünatı bilimsel açıdan varsa klitorisle oynamadan gir çık yaptığı sırada boşalabilmek
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden önce çok mast yaptıysan oluyor. Birde önsevişmeyle eşinin boşalma süresi önemli
04 Yorumla
Soran+1 yılEşim birkaç girçımtan sonra boşalıyor. Maksimum 3 dakika. Ama daha yeni başladık dediğimde hep bahanesi var. Bu yorgunlukla kalktığına şükür, 3 gündür yapmadık çok azgınım olacak tabi, hergün yapsak hergün hergün yapınca böyle oluyor.
Cevap sahibi+1 yılİlk boşalmada tamam erken gelebilir de dinlenip ikinciyi yapmıyor musunuz
Soran+1 yılÇok nadir...
Cevap sahibi+1 yılSenin kocada iş yok. Onu bir çekip çevirmen lazım. Yoksa öyle ömür mü geçer.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbunu tetikleyen bir sürü faktör var ilişki süresi sıklığı gibi
07 Yorumla
Soran+1 yılBana kalsa ben her gün istediğim kadar yapabilirim bana giren çıkan yok nihayetinde eforu eşim sarfediyor.
Cevap sahibi+1 yılne kadar sürüyor ilişki?
Soran+1 yılÖn sevişme ve oralı saymazsak 3 dakika. Ha birde kral yaparsam daha da çabuk boşalııyor.
Cevap sahibi+1 yılönce bunu çözmen gerekiyor ondan sonra diğerini
Soran+1 yılKral yazmış klavye dikkat etmemişim oral olacak o.
Cevap sahibi+1 yılbir ilaç var hap kullansın süresini uzatacaktır kesin
Soran+1 yılBitkisel macun kullandı ama çok farklı olmadı adam da da benim gibi libido tavan herzaman Buda çabuk boşalmasını sağlıyor. İlişkide farklı fantazi ler 3. kişi hariç çok demediğimiz için sürekli zevki doruklarında yaşayınca adam erkenden boşalması da kaçınılmaz oluyor sanırım.
+1 yılUyum meselesi. Olmazsa olmaz. İlişkid tüm sınırları kaldırırsan belki renkli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana bir taktik vereyim sular seller gibi boşalırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılVer.
Cevap sahibi+1 yılBurdan yazsam olmaz kaldirilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen üstteyken eşin parmağını klitorisine koysun. Mutluluğu doruklarda yaşa :)
09 Yorumla
Soran+1 yılOzaman oluyor. Sürünerek falan da ama ben araya klitorisi koyacaksam gider mast. yaparım diyorum.
Cevap sahibi+1 yılİçindeki hiç mi etkilemiyor.
Mast bir olur mu?
Hem içimde hem de klitorisinde.
Bence daha makul düşünmelisin :)
Soran+1 yılZerre etkilenmiyor ne bileyim. Belkide etkilenecek kadar içinde kalmıyor.
Cevap sahibi+1 yılEn az 20dk içinde olmalı. Baştan ön sevişme ile iyi sulanmalısın. Olmazsa kayganlaştırıcı kullanın
Soran+1 yılSulanma da sıkıntı yok. Zaten maşallah libidom okadar yüksekl ki 7/24 hazır. Bende hiç bir sıkıntı yok. Eşim azdığı zaman 20 dakka falan duramıyor. Durduğundada gelgit yapmaya ara vermedi gerek. Bu sefer de yumuşuyor. Hiç durmadan hızlı hızlı gelgit yapsa 1 dakikada boşalır. Ama bende zevk alayım diye kendini kasıp mola verip içinde bekliyor. Bana da sakın sıkıp bırakma, ucunda boşalacağım diyor.
Cevap sahibi+1 yılHeyecanı yenmeli.
Boşlcağı zaman tırnağını geçir, canını acıt ki dikkati dağılsın :)
Senin için en iyisi ilişki öncesi oral ya da sana mast yapsın. Böylece orgazmın kolaylaşır. Hassaslaşırsın. Böylece o git gel yapınca orgazm olursun ki istediğin bu sanırım :)
Soran+1 yılİstediğim tam da bu klitorisi falan devrede değilken doggy pozisyonunda hşt gel yaptığında boşalıvereyim hatta beraber aynı anda olursa tadından yenmez fakat bu ancak ben sırt üstü yattığımda oda hitgel yapıyorken bir yandan da eliyle klitotisle oynuyorsa mümkün oluyor.
Cevap sahibi+1 yılDedim ya ön sevişmeyi uzun tutun.
Senin için iki üç defa orgazm olmak sorun değilse.
Eliyle ve diliyle orgazm ettikten sonra doggye geçin.
Cevap sahibi+1 yılDoggydeyken sevdiğin hareketleri yapsın. Örneğin sırtını öpme ya da göğsünü tutma, omuzlarını tutma vs. Hoşuna giden cümleler kursun :)
+1 yılbununnnedeni zamanında fazla mast yapman sanırım
08 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum...
- +1 yıl
bunu konuşmak isterim olgun biri olarak nedenlerini aslında biraz belli
Soran+1 yılYazabilirsin buraya.
- +1 yıl
ya bazı şeyler özel ondan yani özel sorular sormak anlamında bunuda istemiyorsun saygı duyarım
Soran+1 yılGizli yorum yaparak sorabilirsin
- +1 yıl
özür olmaz başladım bir kez :))
Soran+1 yılAh dimi.. Ozaman böyle devam et zaten bir kere cinsellik kısmına yazdın 😁
- +1 yıl
.)) olmaz.)))
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan yapması lazım annemde senin gibi orgazm olamıyor
011 Yorumla
Soran+1 yılNe yapması gerrli anlamadım
Cevap sahibi+1 yılKocan emip ilişki esnasında dudakların arasından klitorise sürmesi gerekir
Soran+1 yılYapıyor
Cevap sahibi+1 yılNeden orgazm olamıyorsun
Soran+1 yılKlitoral olarak oluyorum onda sorun yok ben içime hızlı hızlı girip çıkarken boşalmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zor
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim takip et konuşalım
Soran+1 yılZorsada olması gereken o değil mi
Cevap sahibi+1 yılEvet ama her kadın olamaz olması için uzun süre girip çıkması aynı zamanda klitorise baskı olmadı lazım
Soran+1 yılOzaman yaşasın klitoris diyelim.
Cevap sahibi+1 yılEvet canım
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun eşinde seni boşalmaya hazırlaması lazım sonra içindeyken bosalirsjn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılpsikolojik olabilir bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum :(
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİçinde ne kadar süre kalabiliyor?
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 dakika falan
- +1 yıl
zaten sürede orgazm olamazsın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz tecrübesizlik. Eşin ve senin yanlışın
04 Yorumla
Soran+1 yıl10 yıl oldu evleneneli
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim okuyorum
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılSende değil sana bişey sormak istiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılSor.
- +1 yıl
Ozl sorsam lütfen
Soran+1 yılBuradan sor
- +1 yıl
Ozl işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun sende değil kocanda
09 Yorumla
Soran+1 yılBuda güzeldi 😀
Soran+1 yıl😁 Yani eşim her yolu deniyor beni mutlu etmek için.
Cevap sahibi+1 yılDemekki onun yolları çok doğru değil 😃
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyosun
Soran+1 yılYollar doğru fakat bu beni klitoral orgazma ulaştırıyor. Benim istediğim vajinal olan. Klitoral orgazm olacaksam bunu bekarken de yapıyordum ozaman bir erkekle yapmamın mantığı ne.
Cevap sahibi+1 yılBazen havadan bir güze geçerken ona taş atmak o füzeyi düşürmeye yetmez ama insanlar yinede tepkisiz kalmamak için taş atar 😃😃😘
Soran+1 yılGüzel bakış açısı
Cevap sahibi+1 yıl😏 ama önemli olan tepki vermek değil sonuç verip füzeyi düşürmek
Cevap sahibi+1 yılFüzeyi düşürmek içinde yeterli silahın olmalı yoksa taşla füze düşmüyor 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılTavsiye almak ister misn? Sorun sende olabilir
011 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyelere açığım.
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım knslm olur mü
Soran+1 yılBuradan da yazabilirsin nihayetinde gizli profil.
Cevap sahibi+1 yılUyarı alıyorum yoksa neden yardımcı olmayim
Soran+1 yılSite kurallarını okadar bilmiyorum da neden uyarı alasın ki
Cevap sahibi+1 yılBazı kelimeleri kabul etmiyor o yüzden
Soran+1 yılOzaman anlaşılır biçimde yazabilirsin. Seks yerine s#ks gibi
Cevap sahibi+1 yılSiz ıfsa olmak istemiyorsun sanırım doğru mu
Soran+1 yılYo sadece siteye girmiyorum dmlere hiç bakmıyorum.
Soran+1 yılÜzgünüm...
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi olurdu ama niyetim kötü gerçekten
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnda ya
00 Yorumla
+1 yılEşin acemi gibi
02 Yorumla
Soran+1 yıl10 sene oldu evleneli
- +1 yıl
Farketmez
+1 yılZevk aliyomu
02 Yorumla- +1 yıl
Yaparken hızlımi yapiyo
Soran+1 yılHızlı yaparsa çabuk boşalıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel beraber deneywkb