Aldatmaların ilk başını çeken sebeplerden biri de cinsel hayattaki tatminsizlik oluyor.. Partneriyle aradığı mutluluğu yakalayamayan ve bedenen istediği doyuma ulaşamamış kadın / erkek aldatır mı? #beyazorkidem😘
Vallaha bu sitedekilerin durumunu gördükten sonra insan herkesten soğuyor resmen.
Aldatır diyip haklı bulanların sayısı çok fazla ve dikkatimi çeken noktaysa savunan kadın sayısı çok daha fazla.
Mesela aldatmak yerine boşanma seçeneğini akıl edebilse bazı kadın ve erkekler daha temiz daha düzgün bir hayat yaşanabilir.
Aldatmak için bahane arayanların çoğu bu sebebin arkasına sığınıyorlar ama eğer iki tarafında sağlığı yerindeyse tatmin olmamanın tek sebebi psikolojiktir ki bu da senin problemindir yani karşıdakine b*k atıp aldatma gibi bir ahlaksızlığa lüzum yok bence.
Şahsen ben bir erkek olarak eğer durumdan memnun değilsem karşımdakiyle konuşurum eğer her şeye rağmen çözemiyorsak ve bu istekten vazgeçiyorsamda boşanırım ne ona kahpelik yaparım ne de kendime böyle bir şeyi yakıştırırım.
Aldatır cinsellik evlilikte çok önemlidir eğer eksik kalırsa geri kalanlar tek başına bir anlam ifade etmez aldatma karaktersizliktir diyen kişilerin bence şunu düşünmesi gerek erkek boşandığı zaman kanunlar acımasız ve nafaka ödemek zorundasin kadınların bir çoğu bunu suistimal edip evlenemiyor yeniden dost hayati yaşıyor para kesilmesin diye kadın acısından bakınca ise boşandıktan sonra eski koca tarafından oldurulenlerin hattı hesabı yok başına bela bir adam hayat boyu bu nedenle aldatmalar yakalanmadiklari suruce karaktersiz bir davranış gibi gorunsede daha mantıklı olmuş oluyor davranışın doğruluğu değil insanların düşündüğü sonuç bilmem anlatabildim mi
En basiti bir arkadaşımın başına geldi daha adamın hayatı karardı resmen 5 ay evli kaldı eşi ondan gizli psikoloji ilaç kullanıyormuş evden kaçtı çocuk boşanma davası açtı mahkemenin verdiği karar evdeki Tu m eşyaların parasını 52 bin yakin bizimkine kitlediler ve mahkeme süresi boyuncada sonuçlanana kadar nafaka ödemeye mahkum edildi adam bildiğin kadın için çalışıyor Şu an hergun isyan ediyor aldığı maaş belli geçinemiyorum diyor yani bizde kanunların uygulanışı yanlış mağdurun yanında hep haklının yanında degil
eşlerin birbirlerini tatmin edecek seviyede olması lazım yoksa göz tabiki dışarı kayar. Bir kadın erkeğini doyuramıyorsa adaltılcağının farkında olması lazım
bana kadınlıgımı yasatmıyor bana erkeklıgımı hıssettırmıyor dıye yasanan aldatma hayvanlıktan baska bırsey degıl.. hersey karslıklıdır bu hayatta ne verdınkı ne ıstıyorsun derler adama.. ki zaten sonrası ucurum.. deveyı yardan atan bı tutam otdur.. desenıze esınız koturum olsanız cakacak boynuzu!! evlılıkler ıyı gunde kotu gunde hastalıkta saglıkta dıye olmalı.. sevdıgım her kadın mutlu ettı benı ordan bılıyorum!!!
Cinsel ilişkide çiftlerden birisi bencillik yapıyorsa eğer eninde sonunda aldatma kaçınılmaz olur çünkü dürtüler doyum ister ve bilinçaltı dürtüleri doyuma uğlaştırmak için kişiyi her hale sokabilir. Kendi adıma birşey söylemek gerekirse cinsel iletişimim olmayana bir bayanla sevgili olabileceğimi sanmıyorum.
Aldatmalarin başını çeken duygu cinsel tatmin değil... Yakınlık ve ilgidir... Ben çok kadınla birlikte oldum... Eşleri ile cinsel doyuma ulaşamadıkları için değil, ilgi görmedikleri ve cinselligi hareketli ve renkli yaşayamadıkları için duygularını bastırıyorlar çoğu...
Sevmeyen kendisine saygısı olamayan aldatır aldatmak insanında karakterinden çoğu şeyi götürür hayatta hiçbir şeyden tat almamaya baslar insan. Ama herşeyden önce ahlak burda çok önemli 1 2 hafta araya soğukluk giren ilişkilerde bile başkalarıyla konuşan erkekler kızlar var sorduğunda bu aldatma sayılmaz i süreçte birlikte değildik diye saçma cevaplar verirler. Birlikteyken sadık herkes ölür birbirine önemli olan uzakta veya zorlu süreçlerde.
Günaydın Bu konu Türkiye’nin sorunu zaten cinsel hayatımız maalesef çok zayıf ve bu yüzden aldatmalar tavan yapmış durumda Bir çift gün aşırı ya da haftada en az iki kez beraber olsa mutlu bir beraberlikle uzun seneler geçirir. Mutlu pazarlar
Aldatmanın kimyası çok karışıktır. Bunu sadece tatminle sınırlamamak lazım. Ama, tabi ki bir tarafın eksik kalması, bu konuda diğeri için bir düşünce kapısı açar. Fırsatını bulur ve koşullar da sağlanırsa, aldatma ile sonuçlanabilir.
Tatmin olmayan değil aradığını bulamayan aldatır ne yazık ki.. Çünkü insan isterse bal gibi tatmin olur.. Ama konu bir de aranan arzulanan şeyler var.. Bir erkek için en önemli şey kokular ve lezzetlerin yerine oturması..
sevgiliyseler bu olmaz özellikle kadin terk etmez bu konudan dolayi ama evliyseler ve cinsellik bitmisse ki saygi da bitmistir sevgide evet o zamanda kadin aldatir :) ve aldatmis gibide hissetmez :)
Cevaplara bakıyorum herkes karakter kasmış. Ama gel gör ki birde gercekler var ve evet genelde tatminsizlik ya da aradığını bulamamak aldatmada ki en birinci sebep
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben aldatmam seviyorum çünkü ama altadan çok kız arkadaşım var
Hep aynı kişiden sıkılmak aldatma sebebi bana göre. Bunun bahanesi de kişiden kişiye değişir. Tatmin olan da aldatır. Komşunun tavuğu diğerine hep kaz görünür.
Tatmin olup ya da olmamak aldatmak için bir sebep olmamalı eşler bazı şeyleri konuşarak aşabilir zevkleri tarzlarını belirleye bilir ve fantazilerle bir hava yakalayıp orgazmı zirvede yaşaya bilirler
Eğer hayatını sadece cinsellikten ibaret türüyorsa aldatır
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çoğu için evet. Ama tatmin etmek için çabalamayan kadın/erkek de bir nevi aldatmış sayılır. Evlenmeyi kabul eden insan karşısındaki kişiyi tatmin etmek veya en azından tatmin etmeye çalışmanın da sözünü vermiş olur çünki. Sözünde durmayan da kandırmış ve aldatmıştır.
Nefsini doyuma ulastiramayan insan isteğini başkasında karşılar bunun adını ister aldatmak diyelim ister ister aşağılayıcı bir ifade kullanalım bu değişmez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Cinsel doyuma ulaşamadım diye aldatılmaz. Kendi imkanlarınla mutlu olmaya çalışırsın.
Kolay ya aldatir ya da ayrilir gider oyle seks yapar aldatmam diyenler ikincisini yapanlardir. Yani sonuc yine ayni seksde vazgecemezsin olmadan olmaz.
Aldatabilir ama bahanesi onu haklı çıkarmaz. Böyle bir problem ile karşılaştıysa profosyonel bir tıbbi yardım almalılar. Sonuç yok ise ayrılmalı kadın. Ondan sonra ne yaptığı sadece onu bağlar...
Aldatmaya Ne kadar karşı olsam da birazda tarafların gözünden bakıp empati yapmak lazım.. seksste herşey sevmekle bitmiyor.. Adam veya kadın evlenince de istedgi cinsel hayatı yaşamayıp doyamayacaksa daha n zaman yaşayacak...
En İyi Cevaplar