Yani şöyle düşünün, yanında kimse yok, kendi kendini tatmin etmek için uğraşıyor. Hayaller kuruyor, ya da bir şeyler izleyerek kendini o filmin içinde farz ediyor. Şimdi bunu yapmak kendinle sevişmeye girmez mi?
Evet, bu kendinle sevişmeye girer...
Hayır, insan kendisiyle sevişemez...
Ne yapalım sevişecek biri vardı da biz mi yapmadık?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayal kurarak mastürbasyon yapmak kendi kendinle sevişmek midir?
Benim hayallerle işim olmaz, arada bir eski sevgililerimden birini arıyorum. Sevişelim mi diye soruyorum? Saat 23:00'da bekliyorum seni diyor. Bazende onlardan geliyor davet ;) Yani sevişme konusunda bir sıkıntım kalmıyor, ama iş seks boyutuna girdiğinde. Hemen kırmızı alarm ötmeye başlıyor ve birden donla birlikte, kapının dışında buluyorum kendimi. :D Ama bir gün gireceğim, o küçük kaygan deliğin içerisine. ;) Aslında eski sevgililerim de biliyor, izin verseler. Sonra müptela olacaklar bana, bu yüzden izin vermiyorlar. Çünkü dilim için davet ediyorlar beni hep genelde :D
Hayır hayal kurarak mastürbasyon hayal edilen ile kokusuz ve lezzetsiz seks yapmasıdır... Çoğu zamanda o hayal ettiği kişinin yapmayacagi şeyleri yaptığını hayal etmesidir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aslında bir nevi öyledir, çünkü insan kendi zevk noktalarını tanımış olur.
masturbasyon sevişmeden çok farklı bir olay. ister hayal kur ister p*rno izle. ister partnerin karşında seni çıldırtsın ona bakarak yap. masturbasyon cinsellikle farklı şeyler
En İyi Cevaplar