Arkadaşlar ben küçükken uzunca bir süre alt ıslatma problemi yaşadım. Haliyle uzun yıllar boyunca bez kullandım. Uzun süre bez kullanmaktan kaynaklı kalçamda çatlaklıklar oluştu. Acaba bu çirkin bir görüntü oluşturur mu?
Birileri için değil kendi rahatsızlığın için çözüm arayabilirsin. Sence bir sıkıntısı yoksa önemseme. Yalnız önerim aloe vera. Araştırdığım bir ara catlaklara iyi geldiğini duymuştum fakat normalde de olabilir böyle şeyler
Evde çıplak gezmeyecegine göre kötüyse ve rahatsız olacaksa bile önemsemez. Tereddüte gerek yok yani vücudunu en başa koyandan bir şey çıkmaz kişilik önemli
Bez kullanmaktan dolayı çatlak oluşacağını sanmam ki bebeklikte, çocuklukta oluşan çatlaklar zamanla kaybolur ama ergenlik döneminde oluşmuşsa kaybolmama ihtimali fazla olsa da bazılarının görüntüsü hiç rahatsız etmezken, bazıları gerçekten rahatsız edici olabiliyor ve erkeklerde genellikle pek göze batmıyor, kadınlarda daha fazla takıntı haline getiriliyor.
Sevişirken de durup yok şurasında çatlak varmış, burasında selülit varmış aman inceleyeyim diyecekler bir zahmet sevişmesin. Seks iki bedenin birbirine olan hasretiyle alev alev yanıp kavrulmasıdır, kusur arama derneği değil.
Ayy üf be çatlak için seni beğenmicek ise kapıyı göster defolsun. Sevdiğimin çatlağı olsa öperim bile bişicik olmaz boş boş insanları keşke hayatta engelleyebilsek.
4
0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben erkekte dert etmem. Bizim gibi bikini derdiniz de yok oh valla kimsenin göreceği yok zaten. Sen bir de böyle olan kadınları düşün. 😕 çatlaklarıml az takıntı yapmadım
Eşekten düşeni eşekten düşen anlıyo işte 😊 umarım bana da sorun etmeyen biri gelir. Çok araştırdım ama tam çözümü yok. Bazı yağları denedim, nemlendirdim yok yani. Lazer diyolar da onun için şu an bütçem yok ileride ciddi bir tedavi denemeyi düşünüyorum