Sevgilim evlenince ters iliski yasamak istiyor.. bunu üstü kapali ima etti.. Benden önce de bunu sevgilileriyle yasamis.. ögrenince cok sogudum.. ben bakireyim ve böyle seyler bana cok ters.. sirf bu sebepten ayrilmayi düsünüyorum ben asla ters iliski yasayamam.. napmaliyim sizce
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Ters ilişki yaşayan çiftler lanetlenir açık ve net.
Ayrıca dini olarakta birbirinize uygun değilsiniz
o anal yaşamış sen bakireymişsin
kuranın ifadesiyle zina eden ancak zina edenle evlenebilir
Yni evlendiğimde nikahım Allah katında geçerli olsun diye bir derdin varsa diye söyleyeyim dedim22 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin Allah katinda da bu evlilik olmamali..
- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Kesinlikle haklısınız,
Zaten büyük günah,
Bunu açık olarak konuşun,
Yani ters ilişkide ısrar etmesi durumunda evliliğin olmayacağını açık olarak anlatın,
Bu konuda şimdiden size söz vermesini isteyin.
Ve tebrikler, bu gerçekten çok önemli bir konu.
.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf o istiyo diye bu ilişkiyi yaşamak zorunda değilsin belirt bunu seni seven insan sırf bu yüzden bırakmaz seni kapış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaskasiyla yasadiysa ayril gitsin bunun eski kasarlari ne yaptiysa aynisini senden de bekler bas edemezsin
35 Yorumla
Soranevet cok kötü oldum ben onu bakir saniyordum meger 5 kisiyle yatmis.. 1 sene sonra ögrendim
Cevap sahibi+1 yılal iste ne beklersin ki bundan emin ol daha iyisini sol elinle bulursun
Soran+1 yıl2 senelik iliski cöp oldu ya.. nasil sogudum anlatamam
Cevap sahibi+1 yıldüsün ki evlendin ve yapmak istemedin adin gibi emin ol aldatir
Soran+1 yılhaklisin aldatirdi belki de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
35Cevap
daha şimdiden istiyorsa bunu ve daha öncede yaşadıysa terk et. çünkü hep isteyecek. büyük bir ihtimalle gizli gay lik de vardır.
04 Yorumla
Soran+1 yılOha ciddi misin
Soran+1 yılNeyse iyi ki ayrıldım 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılyorumları okudum. gerçekten sevabın varmışda ayrılmışsın. ha deseydi bakir değilim falan hadi o zaman anlarım da bu konuda yalan kabul edilemez. bana kalırsa önden yapmadığı için bakir demiştir. :D :D :D
03 Yorumla
Soran+1 yılönden de yapmış
Cevap sahibi+1 yılen tiksindiğim erkek kimlerdir biliyormusun. mikmediği kız kalmayıp bakirre kız arayanlar. senin adına sevindim. bir sonraki yelken açaçacın beyefendiye bir artı puandır :)
Soran+1 yılBenim de en sevmediğim erkek tipidir.. çok teşekkür ederim bana da ders oldu :)
Ayrıl tabi öyle insan hayır gelirmi seven değer veren insan çıkarsın herşey bacak arası değil dir ondan hayır gelmez
00 YorumlaSeni zorlayacak. Yok diyeceksin ve gidip başkalarıyla yaşayacak bunu.
Mide bulandırıcı buluyorum07 Yorumla
Soranben de bundan korkuyordum o yüzden evlenmek istemiyoru onunla
Soran+1 yılayrildim
Soran+1 yılcok umursamaz ve ilgisiz biriydi.. ayrilmak beni elbette zorladi cünkü sevmistim bir de hayatim su an cok zor geciyor onun hayali beni nedense ayakta tutuyordu. ya da ben kendimi kandiriyordum bilemiyorum.. ama sunu biliyorum ben Allaha inanci olan biriyim ve bu tarz haramlarla beslenen insanla bir yuva kurmak istemiyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim inançlıyım evet
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Başka sınırların da varsa bunu eş adayınla paylaş ki evlenerek bir hataya düşmeyesiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Karşındaki insan seni bu konuda anlamıyor ve diretiyorsa zaten evlenmeyi düşünme bile.
00 Yorumla
+1 yılishal oldugun bir gün gel yapalım de. ters ilişkiye girin ve inan bırak seni başka kimse ile bidaha yapmaz..
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
- +1 yıl
ne gülüyorsun ciddiyim :). eski manitam öyle yaptı ha o bilerek yapmadı o ayrı. şimdi analdan tiksiniyorum.
S*ktirsin gitsin.
P*ç herif. ya boyle erkeğin yaa.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu tür şeylersana tersse ve soğuduysan , yol yakıken ayrılmalısın. Evlendince çok sorun yaşarsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.. çok zor ama bir de kendisinden değil başkasından öğrendim
Cevap sahibi+1 yılNacizane tavsiyem ondan uzak dur ve hiç üzülme. Bu durumu bile başkasından duymuşsun, bana hiç güvenilir gelmedi.
Soran+1 yılEvet güvenilir değil kesinlikle germek yüzünü 2 sene sonra öğrendim şaka gibi
+1 yılsana yalan söylüyor açık net öncesinde yaşamamıştır boşver ayrıl
07 Yorumla
Soranyasadi eski sevgilisinden ögrendim bana yalan söyledi ama bakirim diye yalan söyledi
- +1 yıl
eski sevgili ters ilişki yaşadık diye söyler mi ya nasıl bir mideymiş onunki... ayrıl hiç bulaşma doğru ya da yanlış
Soran+1 yılayrildim
- +1 yıl
iyi etmişsin de hemen şimdi mi ayrıldın
Soran+1 yılzaten kagvaliyiz ayrildik gibi barismak icin yazdi cevap vermedim
- +1 yıl
öz ele gelsene bir
- +1 yıl
benim yüzümden ayrılma da
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmak en dogru karar. sama saglıgına saygısı olmayan bir insanla evlenip ne saygı bekliyorsun? sırf seviyorum diye evlenip ağlayan çok kız var
022 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin
- +1 yıl
senden önce yapmış birini nasıl için kaldırıyor anlamadım zatn.
Soran+1 yılbilmiyordum bakirim diye yalan söyledi
- +1 yıl
öğrendikten sonra hala birlikte olan sensin. hoşlanıyorum diye gözünüz kör olursa evlilikten bişey beklemeyin
Soran+1 yılAYRILDIMMMM
- +1 yıl
inşallah öyledir
Soran+1 yılhem gicik oluyom hem biraz sevimli buluyom seni
- +1 yıl
niye gıcık oluyorsun ki sen kimsin :) gercekleri söyleyince herkes gıcık oluyor ama :/
Soran+1 yılsenle gecen sene dertlesmistim :D
- +1 yıl
geçen sene mi? :D alla alla kimsinki merak ettim ama :)
- +1 yıl
bir söyleesene mesaj atsana merak ettim hiç iltift alan biri değilim de :)
Soran+1 yılkim oldugumu diyemem de senle baya konusmustuk adin da Y... dimiii büskivi diyorum susuyorum :D
- +1 yıl
niye saklanıyorsun peki benden sebebi ne olabilir. anlat bana niye gıcık ya da sevimli :)
Soran+1 yılkizlara hep atarli atarli geliyorsun da ondan
- +1 yıl
sana atar yaptım biraz peki yanlışmı söyledim? sana diyebilirdimde anal seks olmalı yapmalısın eşin o senin geçmişte yapmışsa görmezden gel vsvs :/ mesaj atsaydım açıklardık :/
Soran+1 yılsaka yaptim yaa takilma :D
- +1 yıl
ya kimsin sen ne konustuk niye konuşma bitti ne dertleştikki :)
- +1 yıl
bak gıcıklıgımı biliyor yalvarettırma inat ettirme bana :)
Soran+1 yılöylesine bir derdimi anlatmistim sen de dinlemistin onu dedim büyük bisey degil :)
- +1 yıl
tamam işte kimsin sen neydi o dert :D
- +1 yıl
aloooo kimsin deyrum :) ay sanki seks muhabbeti yapalım dedim :d
- +1 yıl
O zaman konuştun şimdi niye kaciyon :/ gıcıklık yapmam söz
+1 yılİstemediğini söylersin kabul etmezse ayrılırsın herkes yoluna bakar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal ilişkimi kalmamış ters isityor ne bicim hayel dünyası var insanların ya
010 Yorumla
Soran+1 yılbence de
Cevap sahibi+1 yılevlenirsen gene istiycektir daha önceki sevgillerine anlatmış böyle bişi zaten dedğine göre belkide onlarada yaptı ayrıldı sana söyledi tepkini ölçtü bence evlendiginde gene ister yapmassan baskasına yapr aklına koyduysa yani ozaman ilişkiniz kötüye gider o yüzden başlamadan bitmesi daha iyi olur
Soran+1 yılO söylemedi ki aksine bakirim diye yalan söyledi bana.: eski sevgilisi beni buldu gerçekleri anlattı
Cevap sahibi+1 yılbence ilişkiniz daha ilerlemez ilerlese bile cok sürmez daha şimdiden yalanlara başlamış değiş değişik konular yinede sen bilirsin ama bence bu ilişkiyi devam ettirmek sıkıntı yaratır
Soran+1 yılAyrıldım zaten
Cevap sahibi+1 yılen iyisi olmuş hayırlısı olsun geç olsun boşver
Soran+1 yılEvet 😢
Cevap sahibi+1 yılbırak sen niye üzülüyorsun üzülcek biri varsa o olması lazım Senin Tek Hatan İyi Biri Olman Cünkü Her iyi insan karsısındakini kendi gibi sanar ama o yalanlar atmış bide bunu kanıp inansan daha kötü olurmus o yüzden böylesi daha hayırlı olmuş inşalalh hayırlı biri cıkar karşına değmeyen biri için üzlülme boşver
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bunları duymak iyi geldi
Cevap sahibi+1 yılricaederim iyi akşamlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılO çocuk seninle evlenmez
Öncekiler gibi arkadan yapıp bırakacak
Aha buraya yazdım01 Yorumla
Soran+1 yılmidem bulandi ögrenince gercekten
gunun mali : 1 gun icinde sevgilisinden ayrildi... korkudan oluyorsunuz denemedigin seyden korkmak seninki aslinda hosunada gidecekti
00 Yorumla
+1 yılEe kendi düşünceni söylemişsin zaten biz yap desek yapcan mı? İşi bilenle yapılır çok da zevk alırsın
00 Yorumla
+1 yılkendine saygın varsa bunu açık açık baştan belirt
hem ordan isteyen adam çok sapıtırsa erkekte yapar bana ters geliyor o işler00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl tabi onu geçtim nasıl geçmişte başka insanlarla yatak insan ile evlenirsin ki
012 Yorumla
Soran+1 yılben bilmiyordumki bunu bana bakirim diye yalan söyledi.. eski sevgilisinden ögrendim benden önce 5 kisiyle yatmis
- +1 yıl
Sende hala bununla beraber misin 😉Şunu unutma evlensen bile bu itle senide aldatır demedi deme
Soran+1 yılberaber degilim ayrildim ama ayrilmam uzun sürdü biraz cünkü herseyi cok gec ögrendim coktan sevip asik olmustum.. insan sevince salak oluyor iyice
- +1 yıl
Haklısın hatadan dönmüşsün şükret
Soran+1 yılson 3 yil bana zehir oldu nasil cikicam bu psikolojiden bilmiyorum beni cok yipratti bu iliski.. yalanlari bir yana bir de umursamaz ve ilgisiz bir tipti beni cok yordu cok..
- +1 yıl
Yanlış anlama ama bu 3 yılda seni aldtmış olabilirler
Soran+1 yılyapmadim diyor yeminler de etti ama biz hic cinsellik yasamadik belki gercekten yapmistir
- +1 yıl
Cinselliği tadan bırakamaz dersler ondan dedim bence senin için iyi olmuş sen bakire sin temizsin kendşnegöre birisini bulabilirsin
Soran+1 yılonu da öyle sandim basta bilseydim ona göre yol izlenimim olurdu.. hadi bir kisi olsa yine derdim ki sevmis birsey yasamis.. ama bu adam 5 kisiyle yatmis.. belki daha fazladir digerlerini ben bilmiyorumdur.. nasil güvenirim ona
- +1 yıl
Güvenmemek daha doğru hayırlısı olsun tertemiz sin temiz kalmaya devam et
Soran+1 yıltesekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim yanındayım
senden öncekilerle yapandan hayır gelmez
evlensen bile bu sana bunu zorla yapar
alışmış kudurmuştan beterdir03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ayrıldım zaten
Soran+1 yılEvet ayrıldım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle ayrılmalısın sana değer verseydi böyle bişey istemezdi
00 Yorumlaasla yaşamam dersen ayrıl evlenince isticek demekki
02 Yorumla
Soran+1 yılbence de ister
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemediğin bıseyı yapmaya zorlaya az senı bu kadar basit
03 Yorumla
Soranhaklisin
Cevap sahibi+1 yılSen yapmam demelisin
Soran+1 yılTamam
Vazgeçmez. O bir fantazi.
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi dersin
Soran+1 yılama haram
+1 yılben o yuzden bosandım
21 Yorumla- +1 yıl
ulaşabilir miyim sana yazamıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. ona söyle istemiyorsan oda kabul edecektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle ayril hayati zindan eder sana
00 Yorumla
+1 yılBence bir kere ver hakkını
00 Yorumla
+1 yılBir şekilde vazgeçmeye ikna edersin moralini bozma
07 Yorumla
Soranikna edemem bence aldatir beni sonra
- +1 yıl
Yahu uzun ilişkim var ben de istemiştim sonradan caydım
Soran+1 yılKız istemedi mi
- +1 yıl
İstemedi
Soran+1 yılAldatmayı düşündün mü hiç? Önden yapıyor musunuzx
- +1 yıl
Özelden sor bunları, buradan niye anlatayım.
Soran+1 yılTamam
+1 yılevli değilsen ayrılmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılevli degilim evlenmeyi düsünüyorduk
- +1 yıl
vakit kaybetme ayrıl önden istese neyse derdim de arkadan olmaz ya ıyyyy
Ayrlma ama anlat istemdgni
011 Yorumla
Soran+1 yılben yapmazsam belki aldatir baskasiyla yapmak ister
Soran+1 yılama benden önce bunu yasamis ögrenince midem bulandi resmen sogudum
Soran+1 yılbana bakirim demisti
Soran+1 yılolmaz öyle
Soran+1 yılNe bahanesi yaaa daha ne olabilir ki böyle biriyle evlenilmez ki
Soran+1 yılÇıkar çıkar
ayrılmalıısnız bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılistemediğin bir şeye seni kimse zorlayamaz
04 Yorumla
Soranama bu zihniyette olan biri belki de ben yapmiyorum diye beni aldatir nerden bilebilirim degilmi
Cevap sahibi+1 yılaldatır tabi
Soran+1 yılcok sagol ya icimi ferahlattin
Cevap sahibi+1 yılgerçekler :D
+1 yılAğzına sıç vazgecer
00 YorumlaÇok iyi bı istek
00 YorumlaAyrıl tabi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçinde kaka var de😂
019 Yorumla
SoranÇok komik
Cevap sahibi+1 yılHastalık bulaşır de
Soran+1 yılAdamın umrunda değil demekki
Cevap sahibi+1 yılDar olduğu için daha zevkli o yüzden istiyodur
Soran+1 yılHer erkek istiyor mu bunu? Haram sonuçta
Cevap sahibi+1 yılBen daha önceli çok yapıyordum yalan yok ama ne kadar günah birşey olduğunu öğrenince tövbe ettim
Soran+1 yılZevk veriyor mu gerçekten?
Soran+1 yılErkeklere
Cevap sahibi+1 yılVeriyo tabi sonuçta dar
Soran+1 yılVajina dar değil mi
Cevap sahibi+1 yılVajina arkaya göre geniş
Soran+1 yılBenden önce bir kaç kızla yatmış ben bakireyim ve bunu çok geç öğrendim üstelik kendisinden de değil başkasından öğrendim bunu kaldıramıyorum
Cevap sahibi+1 yılO evlilikten hayır gelmez
Cevap sahibi+1 yılKendisi itiraf etse gene kabullenebilirdin
Soran+1 yılEn azından birşey yaşamadım diye yalan söylemeseydi.. bakirim dedi 5 kişiyle yatmış bunu ben yapsam orosp. u damgası yerdim
Cevap sahibi+1 yılYa kimle ne yaptığını söylemesin ama dediğin gibi daha çnce bişeyler yaşadım diye bilirdi gerçekten üzücü bir durum
Soran+1 yılAynen öyle.. öyle söylemiş olsa kurcalamazdım ama böyle resmen aptal yerine koydu beni
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun kanka ne diyim üzüldüm şimdi
Soran+1 yılsagolasinn
+1 yılTeseturimusun
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden yaşayamasın?
05 Yorumla
SoranHaram
SoranSağlıksız
Cevap sahibi+1 yılAma evlenince olucak
SoranAnal olmaz hiç bir şekilde
Cevap sahibi+1 yılKorkuyir musn peki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri