Cinsel ilişkiden önce hazırlıklar yapılır, duş alınır, güzel kokular sürülür, seksi kıyafetler giyilir gibi şeyler sayabiliriz. Tamam boynuna, göğüs arasına gibi bölgelere parfüm sıkılır da, peki genital bölgelere de sıkılmalı mı?
Cinsel ilişkiden önce genital bölgelere parfüm sıkılmalı mı, yoksa doğal kokusu mu olmalı?
Parfüm sıkılırsa yaladıkça ağzıma acı bir tat gelir keyif almam. Arzum sehvetim kaçar, penisim iner. Temiz bakımlı düzenli dus alıp vajinasını yıkayıp seks esnasında vajina icin seks amaçlı üretilmiş zararsız organik özel krem ve kayganlaştırıcı jel surmek en güzeli. Vajinanın klitorisin kndine has kokusu aroması folrası ve lezzeti en azdırıcı olanı inanın bana... Bütun bunlar biz erkekler için de geçerli. Birse seks sırasında bolca gelen aşk sıvılarımızın kokusu aroması ve tadı yediklerimizle de alakalı. Hergün koyun eti kelle paça sucuk çemenli pastırma yiyenle, hergün ananas çilek vanilya muz şeftali yiyenin sıvıları ćok farklı. Temiz olalım güzel yiyelim mutlu olalım... 😎🌸🍃🌺🍂
Bakımlı ve temizliğine özen gösteren bir kadının vajinanın kendine has kokusu tüm parfümlerden güzeldir.. Yalnız erkekler daha özen göstermek zorunda ayakta iseyip hiç işlem yapmadan fermuar çektiği için.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Parfüm sıkmak genital bölge hijyeni için uygun değil. Bunun yerine özel genital bölge kokuları ya da mendilleri tercih edilebilir. Ama en iyisi bakımlı ve hijyenik davranıp doğal florasını bozmamak, kokusunu doğal bırakmak.
Genital bölgeye kimyasal sürmek ve sıkmak doğru değil. Ayrıca ağızda acı bir tat bırakıyor. Bu da hiç hoş değil 🤭
15
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Parfüm cok zararli hatta kimyasal herşey zararli yararli bakterileri öldürüp. Daha fena hale geliyor. ( akinti mantar). Ama illa sürülecekse de özel seyleri var galiba diye biliyorum. Orda kadinlari ki kokuyo yazmışsınız. Valla kusura bakmayin beyler sizin de kokuyor yaniii.
Partnerim zevk alsın diye özel bölgeme parfüm sıkamam. Zaten boynuma göğüs arasına bileklerime sıkıyorum. Vajinam da eksik kalsın :)) önce sağlığım gelir.. ki zaten vajinam kötü de kokmaz asla, temizlik ve hijyene dikkat eden biriyim ;)
Hayır, duş alınması yeterlidir. Ten kokusu feromen etkisi yapıp çekmelidir, neyleyim parfüm kokusunu.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence parfüm sıkılmalı ya da duş alınmalı vallahi billahi bazı kadınlara bakıyorsun eli yüzü bacağı tertemiz yatağa alıyorsun oral seks yapmaya kalkıyorsun abi leş gibi kokuyor birgün başıma geldi kafamı vajinasına koydum noldu dedi dedim yok bişey vazgeçtim dedim sekste yapmadım bir sigara yakıp uyudum
ABD'de yaşıyorum. Burada parfümden ziyade birliktelik öncesi duştan sonra genital bölgeye (anüs ve çevresi de dahil) ''anti bakteriyel şeffaf jel sürülüyor. Tadı ve kokusu yok.
En İyi Cevaplar