Oral yaparken boşalacağını nasıl anlarız. Kendisi söyler mi yoksa hareketlerinden belli olur mu? Tam boşalacakken geri çekilmeyi nasıl yaparızz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıldikkat edersen anlayabilirsin, boşalmaya yakın erkek kendini germeye başlar, penisi daha da gerilir şişer kalınlaşır, özellikle başı şişer ve daha da sertleşir ciddi anlamda bunu farkedersin, penisin damarları daha belirgin olur, çok daha sert hale geldiği için hareket edemez fazla ileri geri sağa sola, t*şaklarıda biraz daha şişer ve geri çekilir penisin tam altına doğru gelirler, sağdaki yumurta sağa soldaki yumurta sola çekilir, t*şaklarını avucuna alırsan kalp atışı gibi attığını hissedebilirsin.. boşalmayı yani sperm fışkırmasını t*şaklar yaptığı için onları elinde tutarsan fazla sıkmadan boşalma anının geldiğini çok net hissedersin.. bütün bunlar boşalmadan 3-5 saniye önce gerçekleşir, o esnada penis çok feci şekilde kasılmaya gerilmeye başlamıştır ve şiddetli bir fışkırmayla boşalma başlamak üzeredir.. ağzından çıkartıp suratına tutarsan suratına fışkırır, havaya tutarsan ucunu havaya fışkırır 3-4 metre :D bir araştırmaya göre şiddetli boşalma yaşayan bir erkeğin spermleri saatte 40 km hızla penisten dışarı fışkırıyormuş..
14 Yorumla
Soran+1 yılYüze boşalsa acıtmaz mı sjd
Cevap sahibi+1 yılyok canım acıtmaz o kadar da değil, su fışkırır gibi oluyor ama alışık değilsen bir den suratında bir yerde gözüne ağzına burnuna her yerine denk gelebilir yapış yapış vıcık vıcık bir de çıkmaz öyle su gibi değil :D bence sen en iyisi ağzındayken boşalsın direkt yuttt şifa niyetine zaten bol vitaminli oluyormuş öyle diyor doktorlar, vanilyalı bir tadı olur spermin, midene gitmeyle de hamile kalmazsın heralde :D
Soran+1 yılVanilyalı mıı en sevdiğimm😊
Cevap sahibi+1 yılohh daha ne bekliyorsun foşurttt diye fışkırtıverttiriver çocuğuu vanilyalı vanilyalı :D
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erkeğin bosalacsgini anlarsın ama geç kalmış olursun çünkü kanal açılmış ve ittirme hareketi başlamış olur ve ilk püskürme şiddetle olur.. Dolu bir erkeğin ilk fiskirmasinin iki iki buçuk metre uzağa ulaşa bildiğini düşünürsek birden ağzına damağına fışkırır. Ancak geliyor derse erkek tedbir alınır..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kızın bunu anlayabileceğini sanmıyorum, ama bazı şeyleri gözlemlersen tahmin edebilirsin derin derin ve hızlı nefes alıp verir boşalmasına çok yakın, tam boşalmadan önceki 2-3 saniye kendini gerer bacaklarını felan, penisi kasılır daha fazla şişer, testisleri de şişer ve yukarı çekilir gibi olur, bu belirtilerden hemen sonra boşalması başlar.
31 Yorumla
+1 yılanlaşılıyor da o an bırakmasan daha mutlu oluyorlar. Değer verdiğin biriyse devam et
91 Yorumla- +1 yıl
Zaten anlamak çok kolay olur o an insan kendinden geçiyor vücutta kasılma olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
50Cevap
Çok zor çünkü kasılmaya başladıysa fışkırır. O an geç kaldın demektir yersin kurşunu. Sadece kendisi söylerse anlarsın son anı. Sana tavsiyem oralde ilerleyip inlemeler, sesler değiştiği anda orali kesip elinle devam et, çok hızlı yaparsan zaten boşalır şikayet edemez o anda.
00 YorumlaAdamın zikini daşşağını eme eme yalarken iğrenmicen ama boşalırken iğreniyosun. Bu siteye girdiğimden beri yemin ediyorum kadınlara karşı bakış açım değişti. Ya biz zamanında çok saftık, ya şimdikiler çok kaşar, Ne azgınmışsınız la siz.
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır aksine daha çok zevk alması için boşalacağı an geri çekilip daha uzun tutmak istiyorum. Ön yargılarından kurtull
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekten erkeğe değişir ama mesela bir erkekle yaşadığım düzenli ilişkide adam hep sessizce boşalıyordu. 3-4 seferden sonra ne zaman geleceğini anlamaya başlamıştım
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yaparak öğrenilen bir şeydir. Söylemesi beklenmez o o anki zevkle söyleyemeyebilir senin anlaman gerekiyor bazı hareketlerinden bu anlaşılır. Anlatmamı ister misin
30 Yorumlabunu zamanla yaptıkça öğrenırsın yuz şeklinden ve çıkardığı seslerden belli oluyor az çok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cevaplari okudum da bazi kizlar harbi biliyor bu isi 😎😎
00 YorumlaErkeğin kendisi orgazm anınını anlar ve eğer insansa söyler. Sende tecrübe kazandıkça anlarsın.
00 YorumlaBırak boşalsın ağzına, gider tükürürsün sonrasında.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHâl ve hareketlerinden anlayıp tam o an sıkıca kavrayıp elinle sıvazlaman yeterli olacaktır onu kendinden geçirmeye.
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşalmasın istiyorum daha uzun tutmak için
Cevap sahibi+1 yılOral yaparken onun gözlerinin içine bak.. Bu yeterli olacaktır ne zaman boşalacağı konusunda. Eğer etkiyi fazla tutmak istiyorsan elini biraz tükürükleyip sıvazla iki elinle. Aynı anda dilini ve dudaklarını senkronize kullan. Eğer içindeyken boşalacağı zamanı öğrenmek istiyorsan ilk önce ona belirt. Sonra da onun git gellerinden yola çık.
+1 yılKendisi söyler belli ettiği de olur ancak geç kalabilirsin söylemezse..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıltam bosalacakken ıcındekı penısın damarlarının sıstıgını hıssedersın tabı senın yapabılecegın bısey yok erkek bunu onceden anlayıp tam zamanında kendını gerı cekmesı lazım
10 Yorumla
+1 yılAnlayamazsın onun seni bırak diye yönlendirmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılnormalden daha da sertleşme olur böyle anlayabilirsin eğer soylemiyosa
10 YorumlaZaten o an bir kasilma yuzde degisme basliyor bilki saniyeler sonra yuzune bir bomba patliyacak 😋😊
02 Yorumla
SoranPeki mast yapınca nereye boşalıyorsunuz birisi iki metreye kadar fışkırıyor yazmış😄
- +1 yıl
Heryere boşalıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılAh ah oral da beni bosaltabilecek bir kiz cikmaz mi ya , 200hatundan. Hepiniz mi beceriksizsiniz bende mi sorun var anlamiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kasılmalar başlarsa anlarsın. 1-2 saniyen var yalnız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakın geri çekilme ağzına boşalsın erkek sever bunu.. sen yutmakta zorlanıyorsan tükürürsün ama finali ağzınla yap :)
13 Yorumla
Soran+1 yılBoşalmaması için anlamak istiyorum daha uzun tutmak için. Ve yüze boşalsa hoşuna gider mi
Cevap sahibi+1 yılbenim diyen erkek bile çok dayanamaz oral sekse evet yüze de boşalmak hoşuna gider
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek bunu anlar söylermi bilemiyorum ama kasılmasından anlayabilirsin
00 Yorumlaboşaşacagı zaman. malafatı hızlı hızlı sertlik yapar ve damarlar daha. da belli. olur
00 Yorumla
+1 yılErkek titremeye başlar ilişkide ise daha sert yapar ya da agzinda ise daha da bastırır vs.. söylemiyor mu geliyorum diye
00 Yorumla
+1 yılİnsaflı ise söyler yoksa yutarsin
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO noktaya gelmiş artık niye çekiliyosun. Bırakta tadını al biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılUzun tutunca daha zevkli olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılTabiki de ama çekilsen bile gelir geciktiri kullansın
Bosalacan zaman sesler degisir cikarirsin mali fiskirtirsin disari
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılIsı artışına dikkat et
00 Yorumla Titreme olursa anlarsın zaten
00 Yorumla
+1 yılSöylemezse anlamazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Anlaşılır ama sen anlarmısın bilemem :D
00 Yorumla
+1 yılBence kasmasndan vs anlarsn ama zor yani.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılSöylemesi lazım. Yoksa ağzına boşaltıverir 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıladamın alnında sayaç var oraya bak
12 Yorumla
Soran+1 yılAşırı komik hahaha mizahın hayran kaldım hahahah
- +1 yıl
Sevisirken de aynini yap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkek anlar boşalacağı zamanı sen anlayamazsın.
00 Yorumla
+1 yılerkek boşalacagı zaman titrer iniltisi artar :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılHareketten belli olur
00 Yorumla
+1 yılBana yapmiyosan soylemem 😒
00 YorumlaErken anlar ve geliyorum der
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendisi çekmesi lazım sen bilemezsin
00 Yorumlaçok enteresan
00 Yorumlabir fışkırsın ağzına bişey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoşver yala yut beni de azdırdın akşam akşam ya
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbenim bir süre yapmayınca ilk ikisi karşı duvara kadar fırlıyor
Cevap sahibi+1 yıltoplar iyice küçülür gerginleşir onlara dikkat et elinle tutup
Cevap sahibi+1 yılbütün detayları vermek isterdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli olmaz bir bakarsin gelmis
00 Yorumla
+1 yılKasılmaya başlar
00 Yorumlabelli eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyüzüne bak anlarsın.
00 Yorumla
+1 yılanlarsın...
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl işte
- +1 yıl
damarlar belirginleşir... baş şişer... on sıvı gelir...
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimisi belli ediyor ama ben etmiyorum. Niye ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAgzına bosaldıgında diğerlerini anlayacaksın
00 YorumlaOtokontrol ile
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Erkek anlar
00 Yorumla
+1 yılAnlaman gerekir
00 Yorumla
+1 yılilk mi yapacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. senin elinde o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbelli eder zatenn
00 Yorumla
+1 yılcok zor anlaman icin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğzı yüzü titrer
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri