- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılVajinal uyarılma, vajinal orgazm diye bir şey yoktur.
Sadece vajinal penetrasyonla birlikte yaşanılan ve hiçbir klitoral dokunma içermeyen orgazm bile aslında klitoral orgazmdır.
Çünkü klitoris sadece vajinanın üzerinde görmüş olduğunuz o küçük noktadan ibaret değildir.
Vajinal orgazm kavramı, Freud'un bir çok yanılgısından sadece bir tanesidir. Üzerinden 100 sene geçti neredeyse artık.
Klitorisinizin vücudun içinde nasıl göründüğünü görmek için google görsellerinde "the internal clitoris" diye aratabilirsiniz.92 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin anlayacağı şekilde kabaca yazdım. Sorumun anlaşıldığını düşünüyorum
- +1 yıl
Peki
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu mevzu yalnızca kızlar için olduğu kadar erkekler için de bir problem olabiliyor, sürekli mast yapmaya alışmış bir erkek ilişki yaşamaya başladığı zaman vajinaya alışması için en az 3-4 ay sürekli ilişki yaşaması gerekiyor, aynı şekilde sürekli klitorisini okşayarak orgazm olmaya alışmış bir kız ilişkiyle penisle orgazm olabilmesi için zamana ihtiyacı olabilir. ben evlendiğim zaman sürekli erken boşalma sıkıntısı yaşadım, vajinaya girmek müthiş bir hazdı, sürekli mast yolu ile boşalmaya alışmış penisin bu alışkanlığını değiştirmek kolay olmuyor, mastta amaç biran önce boşalmak ve orgazm zevkini yaşamak, ama ilişkide karşında zevk vermen gereken bir kız var ona göre kendini penisi boşalmanı kontrol etmen gerekiyor, en az 6 ay sürüyor. aynı şekilde klitoristen orgazm olmaya alkışmış bir kız vajinasından da zevk alarak orgazm yaşayabilmesi, acı hissetmemesi en az 3-4 ay sürüyor, ama bu 3-4 ay sürekli düzenli olarak ilişki yaşaması şart gerçek anlamda orgazm yaşayabilmesi için. benim hatunda aynen böyle oldu, 3-4 ay boyunca yaşadığımız her ilişkide acı hissetti, çoğu kez orgazm olamadı, bu yüzden ilişki esnasında aynı anda ben bir elimle onun klitorisini okşadım zevk alsın orgazm olsun diye. hem psikolojik olarak hem de vücudu yaşaya yaşaya alıştı ve ilişkiyle penisle yani bir erkekle zevk alarak şiddetli orgazm yaşamaya başladı ama işte 6 ay gibi bir süre sonra... hatunun orgazm olurken ki hallerini seyretmekten ayrı bir haz alıyorum, çok şiddetli yaşıyor kendinden geçiyor adeta ve bence çok çok hoş bir kadının orgazm hali. klitorisle orgazm da sadece çok az bölgede ve çok kısa süren bir zevk hissi olur, ama tam anlamıyla orgazm olurken tüm vücudu zevkten kasılıyor kadının. aynı şey erkek içinde geçerli mast yaparak boşalırken zevk sadece penisin baş kısmında olurken hatunla sevişerek zevkle hazla huzurla ilişki yaşayarak, karşından kadının senden zevk aldığını görerek boşalarak orgazm yaşandığında zevk penisin başından tüm penise ve tümm belden aşağılarına yayılıyor ve masttaki süreye oranla daha uzun sürüyor... durumlar böyle bizde
18 Yorumla
Soran+1 yılİşte tecrübe ve samimiyet kokan tam aradğım cevaptı bu!👌😊 Çok teşekkür ederim.
Bir şey sormak istiyorum özel olacak ama eşiniz evlenmeden önceki kaç yıl mast yapıyordu yaptıysa? Ben 10 yıldır falan yapıyorum. Sık da oluyordu aslında. Evlenirsem çok zorlanırım, alışmam 1 seneye yakın bile sürebilir diye korkuyorum. Acaba evlenmeden önceki son 2 yıl mastı baya azaltsam, ayda 3 kere falan olsa mesela, alışmam daha kolay olur dimi?
Cevap sahibi+1 yıl:) seni aydınlattığıma sevindim. hatun net olarak bişey demedi ne kadar süre mast yaptı yapmadı bilmiyorum ama 15 yaşlarında öğrenmiştim zaman zaman yaptım demişti, ama şahsen sürekli yaptığını düşünüyorum çünkü çok istekli bir kız, ilk zamanlar ilişki yaşarken yani ben içinde git gel yaparken onun klitorisini okşadığını görmüştüm ondan sonra ben onun elini çekip kendim klitorisini okşarım her zaman ilişkide de sevişirken de. ilk ilişkimiz çok zor olmuştu. kadın vücudu sırlarla dolu bence, klitoris sadece vücudun dışında değil bir ucu vajina girişinde dışta diğer ucu vajina içinde penis girerken penis başının üst kısmı klitorise uyarı yapıyor, içine penisin girmesi çok farklı bir duygu kız için buna alışması gerekiyor ama alışınca da vazgeçemiyor, biraz da psikolojik bir durum, hem mast alışkanlığı hem de toplumun korkutmaları etkiliyor yeni evlenen ya da evlenecek kızları.. psikolojik olarak kendini rahat hissettiğinde zevk alması da alışması da kolaylaşıyor, alışkanlıklarının değişmesi de kolaylaşıyor, ilişkiden erkek bedeninden zevk aldığı gibi kendi kadınlığından da fazlaca zevk alabiliyor... buna alışması en az 6 ay sürer düzenli ilişkiyle. biz de haftada en az 4-5 kez oluyordu ilk zamanlar, şimdilerde 3 kez mutlaka yaparız. mastı azaltmanın diğer olumlu yönü de hissizlikten kurtulursun, çok sık mast yapa yapa his kaybı olur ve zevk hissi azalır kısa sürer, hatta bazen hiç hissetmezsin bile. mastı azaltman faydalı olacaktır, hepten de bırakmak iyi olmaya bilir o zevke vücudunun ihtiyacı var. benim hatun son 5 yıldır doğru dzgün hiç yapmadım demişti, ilk ilişkide çok acı duydu, bir süre her ilişkide ilk başlangıçta acı hissetti yani içine girerken 5-6kez git gel yapana dek acısı oldu. sorularına cevap olur inşallah yazdıklarım, sormak istediğin varsa cevaplamaya çalışırım ;)
Cevap sahibi+1 yılAlışma sürecini etkileyen başka faktörlerde var mast yapma durumundan başka ilk ilişkiden korkup korkmaman, vajina yapın, evleneceğin erkeğin penis boyutları uzunluğu kalınlığı, erkeğinin ilişkide sana tavrı sert ya da kibar olması anlayışlı seni düşünerek yapması ya da bencil olup kendi zevkini düşünerek palas pandıras boşalmaya çalışması gibi... bunlarda senin açından alışma sürecinde çok önemli
Soran+1 yılAnladım. Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim😊 Sizce hangi sıklık normal? Ayda 4 iyi mi az mı?
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. eğer tam anlamıyla bir orgazm yaşayabiliyorsan ayda 4 kez yapmak senin için ideal diyebilirim, daha yaşın da genç, fazla yapmamalısın vücudunu bağımlı hale getirmemelisin, klitoris yapısını ve hassasiyetini bozmamak için haftada 1 iyidir bence. bir de nasıl yaptığında önemli yastığa sürtünerek yapan kızlar varmış sürtünerek yaparsan vajina yapısını bozarsın bence dudaklarını sarkıtırsın klitorisin yapısı bozulur, sadece elinle hafiften okşayarak yapman en güzeli.. hissettiğin zevk şiddetlimi yoksa hafiften bir titreme gibi bişey mi, burda okuduğum kadarıyla bir çook kız daha orgazm olamadan bırakıyor çok hassaslaştığı için felan, sen de durum nasıl
Soran+1 yılÇok sık yapmadığım zamanlar yoğun hissediyorum, titreme falan oluyor. Sık yapınca tatmin olamamaktan sık yapma gibi bir kısır döngü oluyor sanırım hiç orgazmla alakası olmuyor. O zaten benim bağımlı olma gibi bişeyimden oluyur, nadir oluyor. Aslında genelde bir masttan alınabilecek gayet iyi zevki alıyorum, sıkılıp bırakma ya da baştan salma gibi bişey dediğim gibi çok çok nadir oluyor üst üste kendim bağımlılık gibi yaptığımda o da. Sürtünerek yapmıyorum ben. Bide bence ayda 4e indirsem daha zevkli olur
Cevap sahibi+1 yılevet, arayı uzatırsan yaptığında daha yoğun daha şiddetli zevk hissedersin, o zevki özleyerek özlediğinde yaparsan daha tatlı zevk alırsın, ayda 4 hatta ayda 2 yapsan bence yaptığında daha yoğun tatmin olursun, yaptığına değer, iyice birikip çok istekli arzulu olduğunda yapman daha etkili olur zevk açısından.. bir yerde okumuştum bunu hatuna uygularım ilişkilerimizde, klitoris ile göğüs uçları arasında bir etkileşim olduğu ve aynı anda uyarılmasının o kişiye daha şiddetli ve vücut olarakta daha geniş alanda zevk hissi verdiği yönünde bir yazıydı, ilişkide içinde git gel yaparken mutlaka bir elimle klitorisini ağzımla veya diğer elimle de göğüs uçlarını sıkıp okşarım, o esnada hatun kıvranır gibi ve kendini göğsünü geriyor çok farklı bir hal oluyor sanki, aynı anda yapınca yapboz parçalarının birleşmesi gibi zevklerde hislerde birleşince daha şiddetli daha geniş alanda ve daha uzun süren haz hissediyor hatunlar..
Soran+1 yılEvet o çok güzel bişey mutlaka yap!😍
Gizli Üye(30-35)+1 yılben jigoloyum bunu alışkanlık haline getirmiş kadınlarda özellikle büyük sıkıntı olabiliyor mesela çok sık mast yapmışsa evlenince ilk sekste vajina vulva çok acımışsa hem şartlanıyor hemde alışma süresi çok uzuyor ya da , artık oradan zevk alamayacağı düşüncesine kapılıp seks sırasında kendi eliyle klitorisini okşuyor, burada kocaya sevgiliye çok iş düşüyor fakat kadının da açık sözlü ve bakımlı olması gerekli, eğer vulva bakımsız ve temiz değilse kokuyorsa erkek kadına oral yapmak istemez ve genelde misyoner pozisyonunda seks yaparlar bu da kadının klitorisini okşamasını engeller bir de erkek erken boşalıyorsa kadın için eziyet olur
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben alıştırdım kendimi 10 yıldır falan😣 Acaba evlenmeden önceki 5 yıl falan ayda 4 kez falan yapsam alışmam baya hızlanır mı?
Cevap sahibi+1 yılanladığım kadarıyla bakiresin, kaç yaşındasın ve ne sıklıkla mast yapıyorsun, ayda haftada neyle ne şekilde mast yapıyorsun yazarsan bir kaç tavsiyem olucak
Soran+1 yılEvet bakireyim. 18 yaşındayım. Sıklığı değişiyor. Ayda 5-6 sanırım genelde. Sadece okşayarak yapıpyorum
Cevap sahibi+1 yılhaftada 1 normal , aşırı bastırma, direk temas edecek pürüzlü yüzeylere sürtünme özellikle vulva klitoris dediğimiz kısımı çıplak olarak yastık vb cisimlere sürtme banyoda duş başlığı ile yaparsan kesinlikle soğuk ya da uyuşma yapıcak kadar tazikli su kullanma, banyoda vajina dudaklarını ayırarak, tazyiksiz ılık su ile tek parmağınla, dudak içlerinde değeccek diklemesine aşağı yukarı yaparak hem vajinal zevke alış hemde sinirlerin odak noktasını değiştir, bunu yaparken kesinlikle parmağını sokma ve klitorisini okşama bunu mast olarak değil egzersiz olarak yapıyorsun unutma bu, ilerde vajina kuruluğu yaşamanı engelleyecek, diğer bir yöntem domates egzersizi, domatesi ortadan kesip ilk önce vulvaya vajina dudaklarına daha sonra vajina dudaklarını ayırarak klitorise sürteceksin bu en etkili yöntemdir bakireler için, hem oral hissi verir hemde sadece okşama odaklı zevk almanın önüne geçersin, domates egzersizi yaparken meme uçlarını mandal ile 1-2 dakika sıkıştırabilirsin, yalnız bu egzersizde dikkat etmen gereken bir şey var, bunu yaptıktan sonra mast yapıp orgazm olma genellikle uzun vadede kadında erken boşalma ya da orgazm bağımlılığına yol açar, orgazm bağımlısı olursan günde 2 kere mast yaparsın bunu klitorisi okşama ile yapacağın için önüne geçemeyeceğin bir istek olur ve doyumsuz hale gelirsin
Soran+1 yıldomates çok asitli olduğu için zarar vermez mi?
Cevap sahibi+1 yıliçin rahat olsun hiç b, zarar vermez 2 haftada bir yap, duruma göre en fazla haftada 1 kere yap aşırı tekrar yapma sıkılaştırma
Soran+1 yılDomatesin ne gibi faydası oluyor bu konuda peki? Ve bu bilgileri nereden öğrendiniz?
Cevap sahibi+1 yıl12 yaşında milli oldum jigoloyum diye söylemiştim zaten birçok kadın ve kız ile tecrübelerim oldu onlardan öğrendiklerimin bazıları bunlar, domates egzersizi bakire kızlar içindir, klitoris odaklı orgazmın önüne geçmek, his sinir zevk odağını değiştirmek için kullanırsın denedikten sonra ne demek istediğimi anlayacaksın zaten
Soran+1 yılDenicem👍
Cevap sahibi+1 yılkolay gelsin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl13 yaşında öğrenmiştim mast yapmayı o zamandan beri sürekli aralıksız yapıyordum, haftada 2-3 kez mutlaka yapardım evlenene kadar, alışması pek zor olmadı yani uzun sürmedi ama alışma süreci acılı geçti hemen hemen her ilişkide acıdı, özellikle ilk ilişki çok zor ve çok acılı olmuştu ama cinsel arzu ve isteğim çok aşırı olduğu için 2 ayda alıştım ilişkiye, bir erkekle penisle orgazm yaşamak çok çok daha zevkli masta kıyasla, ama alışana kadar orgazm olamadım nerdeyse hiç ve gizli gizli mast yaptığım bile oldu
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Vajinal uyarilma öncesi zaten klitoral uyarilman gerekiyor yani masturbasyon yapmanin vajinal orgazma hicbir olumsuz etkisi yok hatta emin ol evlenince daha rahat ediceksin klitoral uyarilma olmadan vajinal orgazmi yasaman cok zor ön sevismede partnerin seni oral sexle orgazm ederse vajinal orgazmı daha kolay yasarsin masturbasyonu kesmene gerek yok
011 Yorumla
Soran+1 yılMastürbasyon var mastürbasyon var şimdi. Eğer yıllarca sadece klitorisi okşayarak orgazm olursam (ki ne kadar orgazm denebilirse) sonrasında birden vajinal uyarılma yaşayamaz kişi
Soran+1 yılAnlatamadım ya da yanlış anladınız galiba. Öyle olduğunu biliyorum zaten. Bahsettiğim şey o değil. 10 yıl sadece klitorisi okşayarak boşalmakla sadece vajinal birleşmede boşalmak farklı şeyler
Soran+1 yılÇok sık ve 15 yıldır yapıyor olursam engel olma ihtimali çok fazla
Soran+1 yılEşin evlenmeden önce 10 yıl sadede okşayarak mast mı yapmış sanki. Ne alaka?
TKP atma imkanın olursa detaylarını yazabilirim burda olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılBurda neden olmazmış. Gayet olur. Şu saçmalık da moda oldu
Soran+1 yılGizlenebilirsin
Soran+1 yılŞimdi de gizlenebilirsin😂Sağ üstteki 3 noktadan
Konsantrasyonla alakalı tamamen, kişiye göre değişir
05 Yorumla
Soran+1 yılAndan inanılmaz zevk alıp geç başladığım da olabiliyor. Bu da psikolojik bişey
Soran+1 yılO an benim aklıma romantik şeyler de geldi😂 Çok zevk aldım ama. En hazlı anlarımdan biriydi ve geç boşaldım
Soran+1 yılSebebi dedğin gibi tamamen o ana, o sevişmeye odaklanmamamdır. Yine de pişman değilim be çok güzel geçti!😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizlar ergenken alisiyo sonra biz ugrasiyoz unutturmak icin
019 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama napıcaz mecbur. Bekaretin bu kadar önemli olduğu ülkede kendi kendimizi bocazak değiliz😂 Bizim de ihtiyacımız oluyor tabi ergenlikten itibaren. Siz erkekler olarak şanslısınız o konuda
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 iliskide elleriniz bagliycaz kendinizi oksamayin diye hsjsj
Soran+1 yılO zaman siz hep okşayıp hem şeyapın😝 Size daha çok iş düşer😅
Cevap sahibi+1 yılOhh sirt üstü yat hic yorulma erkek yapsin napiyosa 😊
Soran+1 yılBenim erkeğim yapıyor zaten her şeyi🥰
Cevap sahibi+1 yılO zaman bakirelik eskide kaldi 😂😂 klitorisi uyarmadan bosalabiliyo musun
Soran+1 yılHayır bakireyim hala
Cevap sahibi+1 yılHer seyi yapiyo deyince icinede giriyo diye algiladim pardon 😏
Cevap sahibi+1 yılHic mast yapmadigini söyleyen kizlarda var ama onlarin ihtiyaci olmuyo mu
Soran+1 yılBeni tatmin etmek için her şeyi yapıyor yani. Ben 10 yıldır mast yapan biri olarak ileride evleneceğim zaman nasıl birleşmeye alışırım onun derdindeyim😬
Cevap sahibi+1 yılGenelde erkegin üzerine cikip icine alip yine sürtüyosun ben mast yapanlari ordan biliyorum
Soran+1 yılBen pek inanmıyorum açıkçası. Çoğu kız ya yapıyordur ya da yapamıyordur. Ben kız arkadaşlarımdan p*rno izlediğini ve sevmediğini söyleyen de çok duydum. Yarım saat p*rno izleyecek ve bişey hissetmeyecek. Mümkün mü böyle bişey? İlk fırsatta okşayıp boşalmıştır. En bastırılımışlıpı olan bile izledikten sonra boşalabilir
Cevap sahibi+1 yılDisarda bir avantajiniz var ama bacakbacak üzerine atip klitorisi bacak arasina kistirip orgazm olabiliyosunuz, bizim o sansimiz yok jajaj
Soran+1 yılOnu kim yapabişmil😂😂😂 Tamam zevl veriyor da hayatta orgazm olunmaz öyle. Olsa olsa zevk suyu gelit
Cevap sahibi+1 yılYaw dur senle konusmak tehlikeli 😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂Niye tehlikeli?
Cevap sahibi+1 yılDaha yeni banyo yaptim tekrar zor gelecek simdi
Soran+1 yılHe öyle. Tamam o zaman ben susayım buna sebep olmak istemem 😄 Hadi sana hayırlı geceler😜👋
Cevap sahibi+1 yılTsk ederm anlayisin icin 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. fark etmiyor ki , partnerine bağlı o
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki fark ediyor. Her zaman klitorisini okşayarak orgazm olan birinin birden vajinal birleşmeyle orgazm olması pek mümkün değil çünkü vücut klitorale alışmış oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba biz de öyleydim ama alıştık sonra
012 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sürdü alışmanız? Senin eskiden mast yapmaktan mı kaynaklıydı? Eskiden ne sıklıkta mast yapıyordun öyleyse. Ben kendim nasıl olurum diye merak ettiğim için sordum
Cevap sahibi+1 yılUzun sürdü ama doğru yöntemlerle daha kısa sürebilir. Kendimi yaklaşık 11 sene kltorisimi uyararak mast yaptım alışkanlık yapıyor gerçekten
Soran+1 yılBen de 10 senedir yapıyorum. Tam tatmin olamadığımız için bağımlılık yapıyor o. Doğru yöntemler ne bana da öğretir misin?
Cevap sahibi+1 yılElbette öğretirim şimdi evli misin. Konuşmaya ihtiyacın varsa konuşabiliriz
Soran+1 yılEvli değilim ama şimdiden öğrenmem gerekşyor. Şimdiden itibaren daha az ve farklı yöntemlerle mast yaparsam bu ileride daha az sorun olabilir diye düşündüm. O yüzden araştırıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum mantıklı ve senin için ileride çok iyi olur. İstersen detaylı anlatırım konuşmak ister misin
Soran+1 yılİsterim tabiki
Soran+1 yılBuna ihtiyacım var diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim
Soran+1 yılGörünmüyor. Beğenmeyi kaldırıp tekrar beğenir misin bildirimde görmem için canım
Cevap sahibi+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılGzldn çktm hzlı olurmsn
+1 yılBunu yaşayan biri olarak burdan yazamam özel
02 Yorumla
Soran+1 yılGizlenip yazabilirsiniz
- +1 yıl
Beni takip et ya da dm at sana önemli bir konuda hem bişey danışcan hemde o konuyu anlatcam
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar