Her kadının sevdiği şeyler farklı olabilir tavsiyelerimi buna göre söylemek isterdim. Ayrıca her erkeğinde sevdiği farklı olabilir. Ancak karşısında istekli, sınırsız bir kadın görmek bir adamı uçurur. Sesiyle, tavırlarıyla, öpüşmesiyle bunlar daha da katlanacaktır. Erkeğe çokta karışmayın sizi yönetmesine izin verin ve ona gücünü hissettiririn. Bir erkeği bunlar fazlasıyla tahrik eder. Ama ben karşındakini tanıyarak onu yönlendirmeyi ve özgürleştirmeli severim. Özgürleşen kadın kendini ifade eder, isteklerini beden diliyle belirtir..
ne tavsiyesi verirsek verelim her kadının ruhu hisleri ayrıdır. farklıdır. hatta her ilişkinin de enerjisi farkldırı. herkes her zaman aynı pozisyondan aynı şeylerden hoşlanamaz. çünki bizler makine değiliz. ilişkinin enerjisini yükselten o andaki hislerin, farklılığın farkına varmaktır. bu farkla birşeyler yapılırsa belki o zaman bu tavsiye edilebilir.
Bakımlı temiz ve aktif kadın istiyor.. Bacaklarını açsın aça bildiği kadar ve dişiliğini seyrettirsin.. Erkeğine oral seks yapması için dişiliğini sunsun ve dudakları devamlı ıslak olsun..
Bencil olmasın yeter kadınların isteğide bu bence cinsiyet ayrımı yapmamak gerek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yatakta balık gibi değil bir panter gibi olmalı nelerden hoşlandığını dile getirmeli isteklerini yapmalı herşeyi erkekten beklememeli birazda fantazik olmalı
Daha önce yazmışım ama eksi vermişsin Yine yazıyorum İtaatkar ve sürtükkk ruhlu kadın seviyorum ben yatakta. Heee bir de sert ve küfürlü becerilmeyi seven kadın... küfürlü sevdiğini biliyorum da sert seviyor musun bilmem
En İyi Cevaplar