Cevabın nedir?
+1 yılsabah seksine bayılıyorum bu sabah yaptık yarın sabah yaparız diyorduk rahat rahat. dayanamadık partnerimde çok istedi birde işe gitti bu yüzden kısa saçlı. her tarafım gevşedi rahatladı saat beşbuçukta kaldırdı beni uyurken kalkmış penisim hoşuna gitmiş biz gece yarısı kalkıp sevişiyoruz o kadar istekli kadın hiç hayır demedim ona akşam 7 gibi yapmıştık üstelik hangi pozisyonda yapacağımızı önceden konuşuruz yaşamayan çok eleştiriyor böyle kadınlar sapık filan değildir kendisi işyerinde amirim sayılır kadınlığını biliyor sadece
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Islak ıslak bir öpüşle uyanmak ve o ıslak lezzetli dudaklara hiç ayrilmayacak gibi yapışmak ve sonrasında ateşler içinde kavrulur adına sevişerek bir birine sahip olmak tek kelime ile güne cennette başlamaktır.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılEvet sabahları sevişmwye bayılırım önce uyanan oralla uyandırabilir veya dudak cevresini öperek sonra soft soft sevişipp sona dogru sert yaparak bitirmek birlikte duş almak ve pamuk gbi olup işe gitmek 😍 ve gün icinde gerekirse tahrik edici mesajlarla akşama hazırlamak. Ben sabah sevişmeye bayılıyorum demiştim 🙋♀️🤗💯 🤭
120 Yorumla
+1 yılSabah keyfi başka olur dinlenmiş vucut yüksek arzular kışkırtıcı bir nefes uyuyanı uyandıran bir dil dudak dansı eşittir zirvelerde nirvana
113 Yorumla- +1 yıl
@robbaggio yorum zaten zevkin çok boyutlu olduğunu ifade etmek için kullanılmış iki aynı kelime taşıyor😉
- +1 yıl
Yapmayın zaten zor zabdediyorum kobrayi😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
217Cevap
Severim ama geceleri tercih ederim.. Karanlık ve sessizlikte daha çok hoşuma gidiyor.
140 Yorumla
+1 yılSabah yaşanan cinselliğin tadı daha güzel
Hizli dolaşan kan akimi libidoyu tavan yaptiriyor130 Yorumla
+1 yılBiriken saf enerjiyle duyguların açığa çıktığı an kadar güzel birşey olamaz sanırım, bir yandan da güneş doğmaya devam etsin :))
110 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle bir olur ki sabahları uyandırmak için oral yapıyorum eşime çok hoşuna gidiyor bazen de oraldan sonra birlikte oluyorus sabahın enerjisi bı farklı bence ☺️
120 YorumlaSabah seksi mukemmel haz verir hele ki işe yetişme telaşı varsa
111 Yorumla
+1 yılAç karnına tok karnına, sabah akşam gece ne zaman canım çekerse dürtüyorum yanımdakini <3
230 Yorumla
+1 yılSabah daha bir ihtiraslı olunur ya. Bir gecelik sevgilimle kaldım sabah köründe uyandırdı beni mal sevişmek için. Harikaydı ama
80 YorumlaSabahı akşamı mı olur ne zaman istersen o an bence yapılmalı
141 Yorumla- +1 yıl
Sabah özellikle de tatlı sert
+1 yılHmmm hemde nefis olur😋
140 Yorumla
+1 yılkesinkle güne güzel baslamanın güzel yollarında birtanesi :)
20 Yorumlasüper oluyor vede arka arkaya orgazım olursam muhteşem doping gibi
130 Yorumla
+1 yılOlur hemide on numara olur. Sabah mağrurluğu bir yandan dinlenmiş vucudun yükselen hormonları diğer yandan Nirvana seviyesinde orgazm. Ama hafta içleri bıraktık iş telaşı ile yarın tatil yaşasın haftasonu. Ah anlatsam pazar sekslerini roman olur yok satar.
20 Yorumla
+1 yılSabah daha güzel olur Cinselliğin vakti olmamalı zaten
153 Yorumla- +1 yıl
@ex_en06 😉
Olmuyor okula yetişmesi gereken cocuklar varken sonrası hicte güzel olmuyor
70 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlur ama ben öğlenden sonrayı tercih ederim.
Veya cumartesi gecesini ki ucu açık olsun ))160 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç yaşamadım merakta ediyorum içimde birşeyi hissetmek opulmek dokunulmak yalanmak
153 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Physics35 sabah denedin mi
Olur hemde harika olur.
150 Yorumlaakşam sevişip birlikte uyuduktan sonra çırıl çıplak, onun teninin sıcaklığını hissederek uyanmak ve tekrar tutkuyla sevişmek kadar güzel bir şey olamaz.
20 Yorumla
+1 yılyorumları okudum da bir ben mi değişiğim asıl sabah olmaz 😄 ama zamanı yoktur sözü çok dogru aksine zamansız olmalı.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabah hic yasamadim guzel olmaz ya yeni kalkmissin uykudan agızlar kokuyo felan oggyy
70 YorumlaFiruuuzaannn koş alarmı kur sabah erken kalkak. yalı pelvan osman ağa olacak ben güreş tutak :)
30 Yorumla
+1 yılSabah cinsellik olur. En büyük isteğim sabah partnerimi/eşimi/sevgilimi istediğim halde görmek olur zaten. 😊
21 Yorumla- +1 yıl
@Esmergüzeli_x teşekkürler beğeni için. 🙂
+1 yılEsas sabah olur zaten 😎 11 de yat saat 5de kalk ve dene oluyor mu olmuyor mu olmuyorsa sorun sendedir zaten.
10 Yorumla
+1 yılVakti saatimi var ne zaman istersen olaarr
130 Yorumla
+1 yılHele bir de uykudan oral ile uyandırmak ve uyandırılmak kadar güzel bir şey yok 😊
Sabah seksinin tadını ve zevkini anlatmaya gerek hiç gerek yok 😊10 Yorumla
+1 yılEvet.. Sabah sexinden sonra damagımızda kalan tadı, işe gelip ofis fantezisiyle tamamlarsak harika olmaz mı..
10 Yorumla
+1 yılŞu bir hardcore yapasım var. Sabah tenin tene değdiği sesleri çıkarmakla güne başlamak lazım yavru.
10 Yorumla
+1 yılKarşımda öyle arzulu kadın olsun her sabah, her akşam sevişirim.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKahvaltı öncesi hafif bir sevişme
Kahvaltı sonrası da ateşli bir sevişme güzel gider20 Yorumla Bence de iyi olur güne zinde ve mutlu başlama sebebi 😉😘
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvette buna inaban ve bunu yaşamak isteyen kadın nerede?
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Cinselliğin zamanla işi yoktur bence.. İstenildiği zaman olur..
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılOfff Hemde nasil güzel olur sabah sabah güne zinde başlan.
Asıl seks sabah olmalı.20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kesinlikle güne pozitif başlamak, yüzde tatlı bir tebessüm ile uyanmak çok etkili oluyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik kolay ve keyifli oluyor. Sonra iş yerinde verim sıfıra düşüyor :)
20 Yorumla
+1 yılHem de ne güzel olur 😋 Bazen uyandığımda şu modda oluyorum
https://youtu.be/Uf6mHWWODXc10 Yorumla
+1 yılMorning seks arkası şarkıyı da cigarette after s*x söylesin ^^
21 Yorumla- +1 yıl
Hazır bu cevabımı beğenmişken şarkıyı da bırakayım bari... https://www.youtube.com/watch?v=R2LQdh42neg ya da şu şarkıda olur https://www.youtube.com/watch?v=OPqV4ipyMsg bu biraz daha yeniden yapalım modunda :D
Daha iyi olur ama zaman açısından yeterli olurmu bilemem.
40 Yorumla
+1 yılgüne zinde başlamak enerjide kalkmak için tabiki de mis gibi olur. da nerde...
10 Yorumlasabah ve gece iyi gider özellikle sabah olursun duşunu alırsın temiz neşeli kahvaltını yaparsın miis
10 Yorumla
+1 yılsabah sabah yapmak erkek için daha kolay çünkü daha hazır oluyoruz. ama gece yapmak daha zevkli. karanlıkta sahip olmayı daha çok seviyorum
10 Yorumla
+1 yılen kralından olur neden olmasın ben bayılırım şu an bile...
10 Yorumla
+1 yıltabı kı olur en sevdıgım sey. evlı ıken cok geckaldım işe bazen gıtmedım :)
10 Yorumlasabah sabah olur öğle öğle oluurr gecenin körü oluuur niye olmasın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılbende asıl Sabah olmalı. gayet enerjik uyanıyorum zaten :)
10 Yorumla
+1 yılSabah seksi her zaman sahabe olur güne daha zevkli başlamak için ondan ideal bisey olamaz bence
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Hele hele kafayı bacakların arasına gömüp a. m yalayarak mükemmel...
10 Yorumla
+1 yılEn harika seks sabah yapılandır. Dinlenmiş beyin ve Vücutlar sadece orgazma odaklanırlar
20 YorumlaZaman olduktan sonra harika oluyor vaz geçilmezim arasında 😊
10 YorumlaBence harika olur :))
100 Yorumlaevet mukemmel oluyor :)
100 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Sabah enerji birikimini açığa vurmak gerekir
30 Yorumla
+1 yılSabahin enerjisiyle ve hormonlarin tavan yapmasindan dolayi gayet de guzel olur.
10 Yorumla
+1 yılSabahı akşamı olmazki bunun. AVM değilki belirli saati olsun. Bence 7*24 h, izmete açık olmalı.
10 Yorumla
+1 yılEvet hemde çok güzel olur
110 Yorumla
+1 yılEvet her sabsh istiyorum. Erekteli uyaniyorum hep. İhtiyaç bu güzel okuyo...😊😆😎
20 Yorumla
+1 yılbunu yapabılecegın bırı varsa yanında evet harıka bır yol
20 YorumlaOlur. Çok da güzel olur
200 YorumlaSabah daha tatlı oluyor ☺☺
160 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılSabah sabah seviyorum, olur bence, ya da romantik yazışmalar öpüşmeler sarılmalar Sanal seks bile olur
10 Yorumla - Devamını Gör (212)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler