Arkadaşlar flört ettiğim erkekle ilk defa ilişkiye girdik ve bana sormadan içime boşaldı. Çok şaşırdım ve hemen duş alıp tuvaletimi yaptım belki risk azalır diye. Adet tarih tabloma baktım. Hamilelik riski düşük olan gün ilşkiye girdik. Ona sorduğumda dedi ki ben erkek sperm öldürücü ilaç kullanıyorum her ay düzenli. Sizlerden saygılı fikir istiyorum. Böyle bir ilaç var mı güvenmeli miyim?
Cevabın nedir?
+1 yılÖyle bir ilaç yok, ayrıca erkeklerde milyon tane sperm var. Hangi birini öldürsün? Ki bu çok tehlikeli neden öyle birşey yapmak istesin? Açık açık seni kandırmış sanırım
32 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben de onu diyorum neden beni bu kadar uğraşıp yalanla kandırsın. Beni umursamasaydı alırdı bir tane ertesi gün hapı sallardı başından maddi durumu çok iyi. Neden böyle dedi. Acaba hamile bırakmak mı istedi
- +1 yıl
Ne zamandır tanışıyorsunuz? Çok parası var diyorsun sürekli, hamile kalsan bile çok parasıyla seni madur edebilir.
+1 yıl3 günü geçmediyse hemen ertesi gün hapı al saatler bile önemli
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. baştan sona falsolarla dolu bir durum yaşamışsın. nerden tutsan elinde kalır. günden kurtarırsan kurtarırsın yoksa kaçarı yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam da ben onu diyorum. Neden bu kadar kandırmaya uğraşsın ki. Maddi durumu çok iyi alırdı bir tane ertesi gün hapı sallardı neden böyle kandırdı acaba hamile bırakmak mı istedi anlamadım
- +1 yıl
sana açık açık yalan söylemesi. seni kandırılabilecek biri gibi gördüğü içindir. insanda biraz çekinme olur. ağzından çıkanı düşünür. Parası olsa da seni umursamıyor burdan bunu çıkartabilirsin. uzun vadeli bir ilişkiye ikna etmek için gizliden hamile bırakmaksa duyduğum en saçma şey.
- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılKendisine sorsaydın ya, gösterseydi sana hangi hapı kullandığını? Adını sorsaydın ya da en azından?
90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
43Cevap
2015 te çinde üretilmiş ama uzun süre kullanımdaki zararı inceliniyormuş en son kadınlar için var o çeşit ilaçlar erkek için olsa illaki googlede bulunurdu detaylı bir araitırma yapmalısın
10 YorumlaÖyle bir şey yok. Adetine 10 gün kala içine boşalması bence hamilelik için riskli bir döneme tekabül ediyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 tuvalete gidince içindeki sperm gitmez. Vajina içiyle idrar yeri ayrı.
2 erkeklere güven olmaz. Önlemsiz ilişkiye girme. Girersen de ertesi gün hapı al.
İnş. hamile kalmazsın.11 Yorumla- +1 yıl
Yazık ya😀
+1 yılHiç duymadım. Hamilelik olursa napmayı düşünüyorsun?
10 Yorumla
+1 yıltuvaletini yapmayla alakası yok idrar yeri ile rahim aynı yerde degil
10 Yorumla
+1 yılEsliden 3 gündü ama şimdi 5 güne kadar etkili ilaç var
Riske girme derim02 Yorumla
Soran+1 yılBeş güne kadar etkili ilaç hangisi
- +1 yıl
Bir zahmet eczaneye gitsen.
+1 yılYok öyle birşey. Seni kandırmış erkekler için sadece kondom var
00 Yorumla
+1 yılÖyle bişi yok ben hiç duymadım ama sen tedbir olarak ertesi gün hapı iç bence
08 Yorumla
SoranÜstünden 3 gün geçti. Geçti artık. Ben adama inandım çünkü maddi durumu çok iyi belki gerçekten öyle bir şey vardır yurt dışından almıştır filan diye düşündüm
- +1 yıl
Ertesi gün hapını 72 saate kadar alabilirsin.
Umarım doğrudur ama ben hiç öyle şey duymadım belki vardır internetten araştır istersen var mı gerçekten de
Soran+1 yılYa şöyle söyliyim. Ben aptal biri değilim başta inanmadım tabiki ama bu adamın sürekli yurt dışına gittiğini bildiğim için belki ordan almıştır diye düşünüp inandım. Neden bana böyle bir yalan atsın ki anlamadım. Her ay kullanıyorum bu ilacı dedi. Kendimi riske atmayı sevmiyorum filan dedi
- +1 yıl
Bunun iki nedeni var ya seni umursamıyor hamile kalman umrunda değil gidip aldırırız diye düşünüyor ya da gerçekten de böyle bir ilaç var
Soran+1 yılEvet hepsi çok mantıklı ama şöyle bir şey var. Ben onun iş yerinin adresini biliyorum ve benden arkadaşlarına bahsettiğini de biliyorum. Yani eğer hamile kalırsam onun başına çok rahat bir şekilde bela olurum bunu biliyor umursamıyor olamaz. Acaba kısır falan mı da kendine bu kadar güvenip boşaldı
- +1 yıl
Kısır olabilir belki de ama şöyle bir durum da var belkide senle evlenmek istiyor ve bunu kısa yoldan halletmenin mantıklı olanı seni hamile bırakmak
Soran+1 yılşu an kafam çok karışık gerçekten. Bir yanım bşey olmaz hamile kalmazsın diyor bir yanım git o adamı gırtlakla diyor. Ha bu arada bana bir kez evlilik iması yaptı. Bilmiyorum o yüzden mi hamile bırakmak istedi
- +1 yıl
Birlikteliğiniz ilişkiye kadar gittiyse belki bazı ciddi düşünceleri de olmuş olabilir içine boşalma konusunda ki rahatlığı da hamile kalırsa evlenirim düşüncesi olabilir.
12 senedir evliyim ilk defa boyle bisey duydum bu nasil bir dertmis tovbe tovbe seni keklemis olabilir ismini ogren bende kullaniyim
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi de neden böyle bir yalan atsın ki alır ertesi gün hapı yollar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok lan böyle birşey :D Yemiş seni.
Git ertesi gün hapı al zaman daha çok geçmeden yoksa ayvayı yersin05 Yorumla
Soran+1 yılİyi de neden böyle bir yalan atmaya uğraşsın ki. Alır ertesi gün hapı yollar yalanın amacı ne
Cevap sahibi+1 yılAmacini bilmiyorum
Soran+1 yılBir de şöyle bir ihtimal daha var. Bu adam yurt dışına sürekli gidip gelen biri acaba orda böyle bir ilaç var mı.
Cevap sahibi+1 yılya bir insan neden spermlerini öldürsün. salak olması lazım
Soran+1 yılÖldürmek demedi hamile kalma engelliyor dedi. Ben dedim eğer gerçekten çocuk sahibi olmak istesen ne yapıcaksın dedim. O zaman bir ay boyunca ilacı kullanmıcam dengelenicek dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir ilaç yok. Hatasını kapamak için öyle demiş. Tutamamış kendini zevkini yarıda kesmek istememiş içine boşalmış
04 Yorumla
Soran+1 yılHatasını kapatmak için dedi tamam ama nasıl risk alır ertesi gün hapı denen bir şey var. Onu almak kadar kolay bişey yok. Nasıl böyle bir şey yapar anlamadım.
Cevap sahibi+1 yılUtanmıştır. Bışaldıktan hemen sonra salaklaşmış işte
Soran+1 yılBu konuşmayı ilişkiden ertesi gün yaptık. Hala salak olamaz.
Cevap sahibi+1 yılBilemicem. Her hali salak olabilir o zaman. Öyle bir ilaç yok eminin
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Böyle aptalca birseyi de ilk defa duydum... O kişiden partner olmaz seni düşünmüyor
00 Yorumla
+1 yılöyle bir şey yok :D hamile kaldın anne oluyosun hadi hayırlısı olsun
00 Yorumla
+1 yılseni kandırmış öyle bir ilaç yok
dikkat et bebeği kucağına alırsın valla00 Yorumla
+1 yılgizli olmasnnisterdim sor. ak da burdn olmaz zaten sorun da sanirm kalkar tp dm atamisn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ilk kez duydum böyle bir ilaç varsa öğrenmek isterim
00 YorumlaHer seyi anladim da isemek ne alaka😁 oyle bir ilac yok gecmis olsun bu arada
00 YorumlaArkadas son sperm bukucu mu?
10 Yorumla
+1 yılÇocuklarımı asla öldürmem!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. hap yok ama iğne var.
00 Yorumla
+1 yılSperm savar var.)))))
00 Yorumla
+1 yılBöyle şeyleri baya araştıyorum ama hiç duymadım
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin. O zaman adam bana neden böyle söyledi. Nasıl korkmaz ya içime boşalmaya nasıl risk alır
- +1 yıl
Bu kadar kendini riske atacağına gidip kendine 86 TL verip ella alsaydın bu sorunların hiçbiri kalmazdı
öyle bişey yok yalan hikaye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdetine kaç gün kala oldu ilişki?
04 Yorumla
Soran+1 yılOn gün kala. Telefonumdaki adet Takvimde gebelik riski düşük yazıyor
- +1 yıl
30 günde mi oluyorsun?
Soran+1 yılOnu bilmiyorum ama telefonda gebelik riski düşük diyordu işte
- +1 yıl
erkek için ilaç yok ama sperm öldürücü.
Neden bosalirken ittirmedin
00 Yorumla
+1 yılNeden yapıyorsun ki bunu
01 Yorumlaİlk Defa duyuyorum Böyle bir ilacı
00 YorumlaIliskiye girdigine soraydin ya
00 Yorumla
+1 yılben hiç duymadım bence erteai gün ilacı al
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. ilk defa duyuyorummm boyle bı hapıı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç duymadım ne zaman oldu
10 Yorumla
+1 yılBen Hiç duymadım böyle Birsey Ne desem yalan olur.
00 Yorumla
+1 yılYası kacti 28 felanmi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekler içinde varmış doğum kontrol hapı
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyurtdışında var sadece
Soran+1 yılO da İsviçre ve Almanya ya gidiyor. Yani doğru söylüyor olabilir mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç duymadım. Seni rahatlatmak için demiş olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum maddi durumu çok iyi bir erkek olduğu için belki gerçekten böyle bir ilaç kullanıyor olabilir diye düşündüm. Sizce hamile kalma riskim var mı
Cevap sahibi+1 yılİhtimal her zaman vardır, ertesi gün hapı kullanabilirsin ek güvence olarak
+1 yılevet alabilir dogrudur yani vardir
00 Yorumla
+1 yılİçine girdiği kötü oldu
00 Yorumla
+1 yılÖyle ilaç yok ella kullan lac saat oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSperm öldürü ilaç nedir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle bısey yoktur bence hap ıc hemen
00 YorumlaBen duymadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe zaman oldu ilskiniz?
03 Yorumla
SoranÜç gün önce
Cevap sahibi+1 yılBilgili bir arkadaşım aslında ama onunla konuşmak ister misn?
Cevap sahibi+1 yılKeşke ella alsaydın
- Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle bişi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bişey yok :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir şey yok git ertesi gün hapı al
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmalamis
30 Yorumla
+1 yılhayır dkh al derhal
00 YorumlaElla kullan
00 Yorumla
+1 yılÇokmu boşaldı