Sürtünerek ilişki yaşadınız mi hiç? Kıyafet üzerinden sürtünmek bana çok daha heyecanlı geliyor daha da zevkli geliyor. Sizde durum nasıl? Bir ben mi böyleyim? Geneliniz ten tene değmesinden mi yanasınız? Sürtünerek ilişkiye bakış açınız nedir?
Sürtünerek ilişki normal ilişkiden daha güzel değil mi?
Sürtünerek de güzeldir, giyinik bile baya hoş olur ama fırsatları değerlendir bence madem cesaretlisin soyunuk aşamasına da geçin. Ben çocukken çok yaptım sürtünerek.
Şey aklıma geldi ortaokulda teyze oğlunun sınıfında Ceyhun diye bir arkadsş vardı kızın biri ailem şehir dışına çıktı paraya ihtiyacım var demiş 5 tlye (o zaman değerliydi büyük paraydı) yapalım demiş külot varken yaptırmış kıllstı uzunmuş beyaz külottan belli olmuş.
Bakire kız arkadaşlarımla ve vajinusmus problemi olan eski sevgilimle çok yaşadım. Pek haz aldığımı söyleyemeceğim. Gerçek birleşmenin yerini tutmuyor. Hele bir de taraflardan birinin geç boşalma veya ıslanamama gibi problemleri varsa, sürtünmekten neredeyse alev alıyorsunuz!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet kizlara göre bu daha hoş. Erkeklere göre degil. Kadin bence icerden ziyade bu sürtünme, oral gibi seylerden daha cok zevk alıyor. Mesela erkek oraldan aldigi hazzi vajinada da yakalabiliyorken. Kadin oraldaki hazzı erkek icindeyken yakalayamıyor.
Ya korumakla mükellef olduğun yerler var sen ona belkide mecbursun. Bekaretini koruyan kız arkadaşlarımla defalarca yaptım , zevkliydi. Ama hiç bir zaman diğeri gibi değil. Yasamadiysan bilemeyebilirsin.
Bir şey ona ulaşana kadar heyecanlıdır ulaştıktan sonra heyecanı biter o yüzden elbiseler çıktıktan sonra ulaşırsınız ve heyecanı biter ulaşmadığını sürece heyecan devam ediyor demektir 😁