Sadece yatakta olsa hayat ne kadar sıkıcı olmaz mıydı?

bircok yerde sikistim. ap boslugundakapiciya yakalandik😄.. asansor magaza kabininde otobusun en arka koltuklarinda hizli tren lavabosunda denizde milletin icinde.. havuzda yine milletin icinde ormanda araba kaputunun ustunde arka koltukta anasinin yataginda su deposunda aklima gelen bunlar.. birde uzun avustralya ucaginda 😃 hepsi birbirinden zevkliydi
Sevişmenin yeri zamanı olmamalı. Çiftler eğer gerçekten uyumluysa her yer onların oyun alanı olabilir uzun yıllardır tek başına yaşıyorum evimiz olmasına rağmen bazen eve kadar sabredemeyip otoparkta arabada sevistigimiz çok olmuştur. Bu ve buna benzer heyecanlar ilişkiyi her zaman canlı tutar. Heyecan her zaman güzeldir 😉
Teşekkürler eig için :)
Evet kesinlikle. Arabada direksiyon başında iken bile bir yaramaz bakışla sevişmeyi başlatabilirsiniz yeter ki dişi olmayı bilin. Konu sadece cinsel birleşme de değil. Tutku, haz, istemek...
Bursa çocuğuyum her yerde sevişirim. :))
Cevap
118Cevap
Sevişmek her yerde olmalı her noktada 😊 canın istediği her yer
Sevişmek zaten kelime anlamı karşılıklı sevmek olan bir eylem. Bunu da tek gösterme şekli yatakta çiftleşmek değil. Konuşmak, dokunmak, yanında olmak gibi birçok şekilde sevgi gösterilebiliyor. Bence de sevilmek yatak odasından çıkıp her an her yere yayılmalı.
Planlanmış bir sevişmede olabilir ansızın gelen zamani ve mekanin öneminin olmadığı sevismede
İlişki sadece aynı yerde ve yatakda olursa moloton bir hayat olur kişiler zevk almamaya başlar ilişkiye renk dedikleri tamda bu zaten bir erkek olarak hep aynı yatak isteksizliğe yol açar tabi sekse değil farklı yerler renk katar
Sadece yatakta olması çok monoton. Ansızın bir çekimle mutfak tezgahında
Küvette
Veyahut asansörü durdup orada bile olabilir 😂
Sevişmek her yerde olur. İnsan Her zaman her yerde istediği partneri yatakta bulamıyor ya da yatağa kadar bekleyemiyor. Her fırsatı değerlendirmek gerekiyor. Yoksa insan pişman olur.
Dört duvar arasından taşmasınlar mümkünse xksnfjfjsjjf
Heryer olabilir araba banyo mesela tlvzyn izlerken birden oturma odasnda ya da dışarda diyemiyrm gören olur be😂
Ortalık yerde olmadığı sürece her yerde olabilir. Değişiklik güzeldir. Sıradanlık ilişkiyi bitiriyor.
Monotonlaşır ya hep yatakta olursa, mutfakta belki banyoda, salonda denemek lazım heyecan katar bence.
Ben evet diyorum Bir de yatak sadece genellikle yapılan yerdir fakat benim canım Nerede isterse ben orada sevişelim seks yaparım banyoda istersen banyoda Oturma odasında istersen onu odasında mutfakta canım çıkarsa mutfakta yaparım yani sıkıntı yok
mahremiyet kapsamı içerisinde olmak şartı ile mekanlar değişebilir
Saygıya önem veririm. Sıkıntı olmayacak şekilde her yerde olabilir.
Evet çünkü sevişmek kelimesi yatağa bağlı değildir.
Canım ne zaman isterse (muhtemelen her an) ve her yerde
Tutkunun baş gösterdiği her yerde haz ve zevk yaşanabilir olması gerekiyor.
Eskiden imkansizliktan her buldugumuz yeri degerlendirirdik😄
Başkalarına rahatsızlık vermeyecek her yerde sevişebilirim.
Sadece yatakta yapmak sıkıcı olur yeni yer ve mekan oluşturmalıki heyecan katsın 😊😊
Her yerde olmaz, ama farklı mekanlar yerler denenmeli ilişkinin heyecanı için
Sevişmek sadece yatakta olmazsa karşılıklı istekle her yerde olur
evet :D eski sevgilime sorabilirsin :D otobüs sinema vs vs :D
Saygıdan dolayı her yerde sevişme olmaz 👎 Olacağı varsa sevişme olacağı yeri bilir sevişme dermişim😁
evin içinde heryerde olur bizim gibi masayı da kırarsınız 😜😐
Sevişmek en güzel sevgi gösteriş biçimidir ve sevgimi her fırsatta her yerde göstermekten yanayım
Sevgilimle baş başayken libidom yükselmişse zaman mekan önemli değil :)
Kimse görmesin yeter.
Müsait olmakla beraber her yer olabilir isteklere gem vurulmak plansız yapılmalı ihtiras olmalı
Cinsel ilişki en güzel ve doyurucu yatakta yaşanır bunun aksini söylemek palavradir.
Bence yatakta ya da banyoda olmalı yatak daha güzel kadını yatağa atıp böyle kadını üstüne uzanarak sevişmek kadını altında kaybetmek soktunmu çılıkları odayı alarak ohhh çekişleri kadar zevkli ne ola bilirki erkek denildimi biraz etli butlu olucakki kadını altına alınca kadın kaybolacak altında ağırlık çökmeli kadının üstüne penisi kalın uzun ucak benim penisim gibi😊 soktumu göbeğine deyicek bir seferde doyuracak kadını yoksa olmaz fikrim zevkim yapma şeklim bu ☺☺
Evet yaa heryerde olunca ćok güzel oluyor, ohhh misss her anın ayri bir tadı ayri bir heyecanı oluyor...😃😎
Ama yakalanmadan. Kimseyi rahatsız etmeden. Herkesin önunde degil 😉
Teşekkürler kızlar beğendiniz 😉
Her yerde sevişilmez. Ahlak diye bir şey var
Şahsi alanların içerisinde her yer olabilir fakat halka açık yerlere karşıyım
Senin sevismenden bana ne.🤣🤣. ben olsam uçakta veya su altında denerdim.😉
Yapılabilecek her yerde, hatta yapılmaması gereken yerlerde yapmaya çalışmak da baya heyecanlı
Kesinlikle, olası her yerde uygun ortamsa, canın istiyorsa ertrlemiyeceksin
Yatak haric çoğu yerde sevistim galiba 😂
Yatağa kadar gitme fırsatın olmamış sanırım ::::::::::))
Banyoda ve mutfakta olmalı :)
yatak ta tüm fanteziler gecekleşmez malesef.. bir yerden sonra sıkılırsın.. onun ıcın daha fazla zevk daha fazla fantezi demek
elbette yatağa bağlı kalınmaz sadece benim kriterlerim.
Hijyen
rahatsız edilmeyeceğimden emin olmak
bu şartlar ışığında , havada, karada, denizde, asansörde olabilir :)
Bence her an her yerde yapılamilmeli. Heyecan vermeli bir kere
Her yerde sevişirim. Her yerde de sexs yaparım. Ama tabiki de bulunduğum ortama dikkat ederim.
Her zaman ve her yerde hazır ve nazır olmak gerek...
Valla sabah akşam bunu düşünüyorum ama bir türlü gerçekleştiremiyorum.
Kesinlikle evet. Evin içinde duşta, mutfakta hatta antrede. Evin dışında ise sahilde, arabada 😋😏
Yatak dışında çok fantastik yerlerde yapanlarda var
#Hükümdar
Bazı yerlerde ki sevişme olmuyo direk icraat oluyo.. Biraz daha vahşi olmak zorunda oluyo yani
Molotonlaşan hayattan sıkılmışken birde sadece yatakta mı olacaktı
Yatak yoksa başka yerde olur, varsa yatak iyidir 😂
Sevişmenin yeri olmaz, tabi umuma açık yerler hariç.
başarı varsa nerde olması gerekir diye birşey olmaz
Her yerde olmalı ama gizli olmak şartı ile yani kimse görmemeli
Her yerde sevişme sadece 4 duvar arasında olan bişey değildir yeri gelir orman yeri gelir ansasor yeri gelir dağ taş önemli olan insanın istemesidir.
AVM otoparkında araba içinde ya da
balkonda gece 2 den sonra tavsiye ederim. Balkonun demirlerini yoldurmak çok güzel oluyor.
Her yerde de olmaz fakat farklı yerlerde heycan katıyor
Asla yatakla sınirli kalmamali her fırsat kullanilabilir
Tabiki de perspektifi geniş tutmak lazım ki kimse daralmasın, sıkılmasın 😂
Sadece yatakta isteyen
Loş ışık daha iyi diyen
Gündüz sevmem diyen
Vs
Nefret ediyorum
Yatakta kalmalı bence
Saygı duyuyorum efendim 🙏
Ama neden?
Yanı benım ıcın gene yatak en iyisi ama sevısme zaten her an her yerde olabilecek bır sey
Her yerde sevişiyorum bu ilişkime heyecan katıyor 😋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar