Özellikle sert ilişkide ve biraz alkol varsa daha çok kadınlarda bu utandırıcı durum yaşanabilir.. Peki siz böyle bir durum yaşadınız mı, veya yaşarsanız tiksinir misiniz, insanı bir durum olarak görüp doğal mı karşılarsınız?
Cinsel ilişki yaşarken istemsiz gaz çıkaran partnerinize tepkiniz ne olur?
Vajinal Gaz Neden Olur? Vajinal gazın oluşmasındaki en büyük neden vajinanın yapısı ile ilgilidir. Vajinanın zamanla genişleyebilmektedir. Bu nedenle vajinanın genişlemesine neden olan her etken gaz çıkışı olmasının da nedeni sayılmaktadır. Rahim sarkması, idrar kaçırma, normal doğumun zor geçmesi ve bu nedenle oluşan yırtılmalar vajinanın genişlemesine yol açmaktadır. Vajinanın genişlemesi sadece ses oluşumuna neden olmaz. Cinsel ilişki sırasında vajina genişlediğinden penisi tam kavrayamaz. Ayrıca cinsel ilişki için gereken sıvı oluşumu da engellemektedir. Genellikle cinsel ilişki sırasında çıkan bu gazın aslında vajinaya penis aracılığı ile pompalanan havanın sıkışarak dışarı çıkması ile oluşan bir durum olduğu bilinmektedir. Vajinal gaz aslında gaz değildir. Sadece vajinaya giren havanın aynı şekilde geri çıkmasıdır. Her ne kadar anal gaz sırasında çıkan ses ile benzese de çıkma nedeni aynı değildir. Biri üreme diğeri sindirim sistemi ile ilgilidir ve bu iki sistemin birbiriyle alakası yoktur. Bu nedenle vajinadan çıkan gaz anal gazdan farklı olarak kokusuzdur. Vajinal gaz tedavi edilebilen bir hastalık değildir, çünkü bir hastalık değildir. Vajinadan gaz çıkması vajinanın genişliğiyle alakalı olduğu için ancak vajinanın genişlemesi önlenebilir. Ancak cinsel ilişki sırasında çıkabilen gazları önlemenin bir yolu yoktur.
Erkek için nahoş kadın içinse benim anladığım şey ise gayet olağan ve doğal.. Ben kendimle barışık insanım! Bu arkadaşlar gibi hiç yellenmem aaa ne kadar ayıp diyemem! Aslolan kişinin ağzına burnuna yapmamak.. tek kişilik kafayla çift kişilik dünyada naparlar bilemiyorum😇
Penisin vajina ya girip cıkması ve pozisyon degişikliğinden kaynaklı içeri giren hava tekrar dışarı çıkıyor. Kadınlarda o yüzden oluyo bu yellenmek değildir doğaldır.
Oluyor arada öyle şeyler, sen tabi hayvan gibi kadının üzerine abanırsan ne yapsın narin kadıncağız, organlarını zaten kasmış kasacağı kadar! Tutamaz kendini ve bırakmak zorunda kalır ama istemeden genelde, ben o iş esnasında bilerek isteyerek "zort" diye gaz çıkarını görmedim duymadım bilmiyorum! İnsanın doğasında var diyelim ve geçelim diğer soruya!
Yani nasıl bir tane gaz olduğuna bağlı. Queef denilen vajinal gaz çıkarma durumu var onda hiçbir sıkıntı yok penetrasyonla ilgili. Olabilir. Bildiğimiz gaz çıkarmakta da bir sıkıntı yok insan ölüsü gibi kokmadığı sürece. Çünkü vajinal gazla karıştırılması muhtemel. En azından erkek tarafından.
Doğal karşılarım bazıları diyo vay ne erkeğim ya gazını dumanını attım diye bazılarıda şakaya vuruyo ama normal durum 😊 hatta eskide bu sitede çok konusu olmuştu bu durumun 😁😁😁
Hayır istem dışı çok şey yaşana bilir.. Hatta oral seks yaparken kadın erkeğin ağzına idrarda kaçıra bilir. Hatalar ve olumsuzluklar buz insanlar için.
başıma geldi bu olay, dediğiniz gibi inancıl bir şey olduğu için ve partnerime aşıkdım. hiç önemsemedim duymamış gibi yaptım. o anki ambiyansı bozmak istemedim.
Evet. Karşıkaşıyorum. Görmezden duymazdan geliyorum. Kokuyu da tabi... 😉 Camı kaoatıyorum ve buraz üstümüzü örtüyorum o an, en azindan alev alev yanan terli genital bölgrlerimizi. 😎
Öfff yatak koktu, yorgan koktu, oda koktu. Pencereyi aç pencereyi aç boğuluyorum. Evde nükleer sızıntı var yardım edin kapıları camları açın. Oooof bu ne.
Malsef ic ice yasarken olbiliyio ya kafa guzelken ya da uyurken olbilir normal karslamk gekiyio yoksa bir insanla degil sisme bebkle yasamk gerkiyor ismesek normal bulmasak hakszmyim
elbette duymazdan gelirim veya doğal birşey gibi davranırım hiç çaktırmam bile zaten bazen kendineden geçmişsin onun için niye hatunun moralinin bozulmasına sebep olacak davranışa gireyimki
ben duymamazlıktan gelirim rencide mi edelim kız deli oluyor bizim için birde sakin yapmıyoruz ki evir çevir çek çullan seashell pozisyonunda tehlike var biraz o konuda
Ksjsjs yok yok devam edersin o anlık şehvetle bırakmazsın ama sonrasında utanç duyarsın ama doğal bir olay yani benim bir hastam vardı onun başına gelmişt 9 yıllık evli kadın utandım 1 hafta yatamadık soyunamadım diyor 😂
En İyi Cevaplar