Normalde inlemiyor sesi çıkmıyur anlarımda anal da çıtı çıkmayan inlemeyen kadın denk gelmişti bana o da can sıkıyur bee zevk alamıyon ona giren bana girse ben dağı taşı inletirim kadının çıtı çıkmıyoo bende paso hilti gibi git gel başka bir fonksiyonum yok birde partnerin ölmüş gibi çıtı çıkmayınca çokk zor geliyon olmuyur yalandanda olsa hafif inlemesi lazım Ayıp yaaa.
İnleyen kadın git gel yaparken o ritimin ve hazzın etkisiyle inleyen kadın daha çok ateşler ve o ses tonu daha da gaza getirir inleyen kadın candır ve heyecandır 😊😊😊😊😊😊 ve buda erkeğin maharifetinde biter başarılı bir erkek zaten kadını o kıvama moda getirir 😊😊😊😊
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
135
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İnlemeler karşılıklı olmalı. Onun nefes alışverişini duymak aşırı tahrik ediyor beni. İçime girdiği anda bir ahh çekerim zaten. Bizimki diyor hemen belli oluyor halinden girdiği 😂
Herşey tadında güzel... Sen çeşitli filmler izleyip iş üzerindeyken eşek gibi anırırsan komik olur işin ciddiyeti bozulur 😂😂 Hafif hafif vereceksin coşkuyu
İnleyen kadın tabi ki ama şöyle birşey de var inletemeyen erkek de var. Bu konuda gayet yerimdeyim zirve uç noktası temiz ve düzenli bir ilişki her zaman iyi bir sonuç elde eder. Güzel soruna teşekkür ederim 🌹❤
Seks esnasında ciddiyet ararım. Yoksa konsantre olamam. - Ah uh oh... Hadi aşkım daha derine daha hızlı!!! - Sus ulayn şurda bir iş yapıyoruz. Onu da pi. ç etme!
Kadın inlemezse altmda zevk almam ilişkiden.. inleyecek bağıracak uçacak zevkten sarılarak bana kolları ve bacaklarıyla ben üstünde ve şehvetle gözlerine bakarak içine girerken😘off betimlemesi bile güzel
Ritme göre bazen inlemesi iyidir. sürekli inleyen bir kızla yatmıştım hatırlıyorum da biraz kafa şişirici. Ritmime ve sertliğime göre ses çıkarması iyidir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yani ortalama 1-2 dk sürdüğü için bizim erkeklerin performansı inleyecek raddeye ulaşılamıyor ama inleyen severler herhalde
En İyi Cevaplar