Arkadaşlar sevgilimle kıyafetle seviştik. Üstümde durdu, penisi 5 dk temas etmiştir ikimizde kıyafetliydik ama. O hiç orgazm oldu , ben penisini okşadım yatarken elime zevk suyu geldi. Tuvalete gittim elimi suyla yıkadim sadece, iyice ve sonra idrar temizliğimi yaptım o elimle. Sizce hamile kalır mıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılZevk suyunu alıp direkt vajinanın içine soksan bile hamile kalma ihtimalin çok düşük. O su, cinsel ilişki esnasında kayganlaşmayı sağlar ve daha çok zevk aldırır. İçinde meni olma ihtimali çok düşük. Ve kıyafetler varken, birleşme olmadan nasıl hamile kalacaksınız? Birazcık üreme konularında bilinçli olun lütfen
11 Yorumla
Soran+1 yılBakin universite son sinifa gectim. Okudugum bolum geregi anne sagligi dersinde korunma yontemlerinden tutun da kalp masajina kadar öğrendim. Anadolu lisesi cikisliyim. Ama yasadigim bir olay sonucu bende korku kaldi. Ve reglime daha 1 hafta var goguslerim agriyorr anlamadim bu beni tedirgin etti. Biliyorum hamile kalamayacagimi ama sordum iste
+1 yılMK hindistan aya mekik yolluyor, bizim uğraştığımız konuya bak. Hey Allahım azıcık akılı neden esirgedin bu meczuplardan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkalmazsın tabii. bu neyin kafası güzelim? hamile olmak için yumurta ve spermin birleşmesi gerek.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma söyle elime zevk suyu bulasti. Sadece suyla yikadim elimi sonra tuvalete gittim idrarimi yaptim vajinami öyle temizledim. Hani vajinami temizledim ya o elimle birsey olur mu
Cevap sahibi+1 yılbebeğim olmaz. ama bir sorun var tabii. bu kadar cahiliyet ile çocuğun olursa ona üzülürüm ben. Allah ilerde doğacak çocuğuna sabır versin.
Soran+1 yılHaklisin :Ddd
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuksunuz büyük işler yağıyorsunuz iyi halt etmişsiniz!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
Lann gerizekaliii kiyafetle hamile mi kalınır ne mall bir nesil yetişiyor boyle ya
15 Yorumla
Soran+1 yılHhahahahah :D bak elime zevk suyu geldi penisinden ve tuvalete gittim sonra elimi suyla yıkadım sadece. İdrarimi yaptim ve yikadigim elimle vajinami temizledim. Etkisi devam eder mi zevk suyunun
Soran+1 yılYani elime meni bulassaydi dahi böyle olmazmiydi
Soran+1 yılCok sagol dostum, cahilim bu konularda. 22 yasinda universite ogrencisiyim ustelik anne çocuk sagligi diye bir ders aldim, korunma yontemlerini a dan z ye gordum ama konu bana gelince beyin error veriyor
rahat ol arkadaşım hiç kalmazsınn bizde çok yaptık hatat dahada ileriye gitmiştik
00 Yorumla
+1 yılMillet uzaya çıkan 3. ülke oluyor bizimkiler çoğalmayı bilmiyor çıldırıcam :d
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılonun tişortü kırmızımıydı peki?
00 Yorumla gemic olsun kızlıkda gitmiş artık hamileisn
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kanka seks olmadi
Gizli Üye(30-35)+1 yıl9 ay sonra nur topu gibi bir evlada merhaba !
00 YorumlaSaçmalama öyle bir ihtimal yok
00 Yorumla
+1 yılgözün aydın...3. bir elin olacak... elin hamile
00 Yorumlakalmazsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki de
00 Yorumla Değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSalaklık başa bela
21 Yorumla
Soran+1 yılAbicim haklisin. Ama elime zevk suyu deydi ya. Ben gittim sadece suyla yikadim. Sonra afedersin idrarimi yapınca o bolgemi temizledim ama elimi yikamistim. Elimi sadece suyla yikadim zevk suyu etkisi devam eder mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır
00 YorumlaHee kalırsın
00 Yorumla
+1 yılmümkün değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoktur canm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmkansız
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı