Ben kadından başka birşey göremiyorum, kadının teni bence herşeyden daha fazla tahrik edici. Açıkçası kadın olsam, çamaşır vs şeylerle kendimi süslemezdim. Güzeliğim ve bedenim süs olarak herşeye yeter :)
Şahsi görüşüm bence 2 sinin yeri ayrı yatakda erkekde kadında seks sırasında cıplak olacak uyku zamanında seks e hazır olacak kadın da erkekde ev musaitse evde gecelik veya baksır ile dolaşacak seks için geceliğin heyecani evin içinde olacak
Sevişirken kadının üzerinde fantazi kıyafet olması HEDİYE PAKETi gibidir. Var olan güzelliğe güzellik katıyor. Ten rengine göre değişik renklerde tül bir gecelik ve dantel iç çamaşırı azdırıcı olur.
vallahi aybükem hnm sevişirken ben hatunumun vucüdüyla ilgilenirim giydiği fantazi giysiyi görmem bile ama sevişmeden önce dersen ozaman sevişmeye beni yönlendiren tahrik eden en güzel unsurdur derim
Cinsellikte tamamen çıplaklığı sevmiyorum. İlişki sırasında üstünde kadınsı kıyafetler olmalı. Özellikle mini etek, külotlu çorap ve yüksek topuklu ayakkabı/stiletto kombini şeklinde çok hoşuma gidiyor. Bonus olarak ise kırmızı veya bordo ruj.
Elbette daha heyecan katar çıplaklık naturel bir kıyafettir ama iç giyim fantazi giyimi buna ekstra katkı sağlayan güzelliklerdir mesela enfes bir dondurmanın üzerine banılan sos gibi 😊😊😊
Kesinlikle evet. Seksi gecelik ve iç giyim çıplaklıkdan daha heyecan verici benim için. Ben kendi ellerimle yavaş yavaş soymalıyım. Ya da sert ve haşin sekilde şehvetle parcalayarak... ohhh 😉😘🌸🍃🍂🌺
Evet güzel ve hormonları daha zevkli artırabilir. Ancak, yatak odasıyla sınırlı kalmak yerine öncesinde, akşamdan ev içinde giyildiginde ve öylece vakit geçirildiğinde daha çekici ve etkili olcaktır..
%100 etkiler bu onun seks için hazır ve heyecanlı olduğunu ayrıca özen gösterdiğini gösterir. Tr kızlarından böyle performans çok düşük olasılık olduğundan aşırı keyiflenirim
Oluyor fakat şu tarz şeyler değil. Daha yaramaz ürünler daha çekici duruyor. Babydol bir süre sonra çıkar zaten durmaz üstte. Ama bantlı veya delikli vs şeyler üstte duruyor ve çok seksi oluyor
zaten çamaşır fetişiyim, gözüme gönlüme hoş gelen herşeyi giyebilir kadınım, bu bana daha çok zevk verecektir, bu zevkin sonunda da mutlu olacak kadındır :)
Seksteki şehveti ve isteği doğrudan artırır partneri daha da fazla arzulamayı sağlar not: iki dakika çıkıyor nasıl olsa diye seksi iç giyimi ihmal etmeyin kadınlar 😊😉😉
Standart zayıflama diyetleri herkeste işe yaramayabiliyor. Bir iki kere bunu denersin. Baktın ki kilo verdirmiyor kişiye özel reçete peşine düşersin. Şahsen bana işlemez. :))
En İyi Cevaplar