Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu ancak birbirine deli gibi aşık olmasına rağmen kavga eden çiftler için geçerli.
Birbirinden artık nefret etmeye başlayan karı koca kavgaları için geçerli değil..81 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTartışmalar, siz ve partneriniz arasında duygusal olarak kopukluk oluştuğu hissini yaşamanıza neden olur. Ancak tartışma sonrasını takip eden seks, sizi duygusal ve fiziksel olarak birbirinize daha da yakınlaştırarak kavganın etkilerini düzeltmenin hızlı bir yolu haline gelir. Ayrıca, artan bu duygular genellikle daha tutkulu, yoğun ve orgazm ihtimali daha yüksek bir deneyim yaşamanızı sağlar. Yani bu gibi durumlarda tartışmanız neredeyse bir ön sevişme haline gelebilir.
Ancak bu kavga sonrasında doğrudan yatak odasına koşmanız gerektiği anlamına gelmiyor.20 Yorumla
Heyecan ve adrenalin duygusu tavan yaptığı için
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSert seks daima daha çok zevk verir gdasi
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
111Cevap
Sinirlenmişsin kalp atışların hızlanmış ne yapacağını bilmiyorsun. Karşında sevgilin ve o an tek isteğin hırsını söyleyemediğin her şeyi ondan çıkartmak tırnaklarını vücuduna geçire geçire😈 Daha iyisi olamaz
30 Yorumla
+1 yılKavga adreneali tetikledigi icin kan akışı hızlanıyor
Ve erkek kadini yalamak icin emmek ve somurmak için bosluk arar.
Daha sonra her iki taraf ter icinde kaldigindan dolayi vucutlarindaki islaklik onlari azdirir
Ve bir bakmışsınız erkek kadinin agzina yapismis agzini sömürüyor
Kadin dilini erkegin agzina sokmuş birbirlerini kopek gibi yalamaya baslamislar.
Sonra yataga geçip erkek kadini soymaya baslar ve tüm vücudu emilerek yalanir islak islak.
Goguslerin uclari sakiz gibi cignenip bebek gibi sut emilir ve gogusun her tarafi dairesel sekilde yalanir.
Yoruldum ya daha yazamicam10 Yorumlahocam normal sevişmede bir ön sevişme yapılıyor "motoru ısıtma" tadında
kavgada öyle birşey yok. zaten motorlar hararet yapmış ağız dalaşı yapmaktan. baktın ki ağız dalaşı ile çözülmüyor bir de öbür türlü ağız dalaşı yapalım bakalım çözülcek mi diye başlıyor iş. bu arada after fight en sevdiğim kategoridir.10 Yorumla
+1 yılEvet ben de merak ediyorum bunu, niye acaba? Tartışmanın ardından o şehvetli öpüşmeler, delice yatağa atıp sert sert giriş çıkışlar...
20 YorumlaKavganın içinde şiddet ve tutku var. Cinselliğe geçiş hiç de zor olmasa gerek :)
100 Yorumla
+1 yılKavgada sarfecegi enerjiyi direkt olarak sekste sarfetmek daha akıllıca bence :)
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks sert olmalıdır. Ateşli kılan da zaten budur. Romantiklik sevişme esnasında olur. Sekste değil ve olmamalıdır da. Hayvani bir dürtüdür bu ve çok abartılmadığı sürece ne kadar sert, o kadar iyidir. Kavga sonrası sinirler daha tam yatışmadığı için, sinirin etkisi ile insan daha da sert olur. Sebebi bu.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılKavga edince birbirinden nefret etmiyosun sonuçta hala seviyosun. Bunun üzerine bir miktar sertlik ve hırçınlık dahil oluyor sekse ki sertlik daima zevki arttırır bana göre. Hem kızgınlığı boşaltırken hem libidoyu boşaltmak çok keyifli bir şey ve bunu yaparken de kavgada kırılmalar olduysa tamir olur bir barışma gibidir.
Sevişin.20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Demek oturma odasının acısını yatakta çıkarıyorsa ondandır
10 Yorumla
+1 yılErkek dayak atamadığından
Başlıyo
Senin ecdadını... yapıyım diye diye
Hırsını kadının vajinasından ve göğüslerinden ve kalçalarına şaplak atarak çıkartıyor30 YorumlaIki tarafta birbirine fazlasiyla kizmistir cunku. bir kasik suda bogma hali olustugu icin enerjisini farkli bir yone kaydirip onu paramparca etme acidan oldurme dusuncesi hakim oluyor bu da en guzel yatakta seks esnasinda yasaniyor haliyle.
10 Yorumla
+1 yılO hınç seksten çıkıyor, tutkular yarışıyor, kaybetme korkusunun da verdiği duyguların sonucunda böyle oluyor.
43 Yorumla- +1 yıl
tecrübe var hiç sanki
- +1 yıl
Olmadığını nereden biliyorsun?
- +1 yıl
tecrübe var mı diye soracaktım zaten çünkü öyle bir anlatmışsın ki resmen yaşanmış olay gibi
+1 yılÇünkü taraflar o sinirle daha sert ve daha tutkulu davranıyorlar. Sert olan hangi seks ateşli değil ki 😉
40 Yorumla
+1 yılKavga sonrası yapmam.. resmen küfür yemenin canlandırılmış hali gibi.. mutluyken ben onu... yaparım 😂😂
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Barışma için kendini affettirmek ve partnerini mutlu etmek.
Bundan mütevellit daha içten sevişme olur. 🙂30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kavgadan sonra en güzeli yapılır. İçinde ne varsa kusulmustur, çıkmıştır.. Heyecan ve tutku yükselir kavgada, enerji de.. Aradaki ilişki devam edeceğinden dengeyi seks sağlar ki.. Tam sağlar..
10 Yorumla
+1 yılKavgada kadını incitmekten korkan ben sekste kadının saçını çekip, boğazını sıkıp, kalçalarını tokatlayarak kızartmayı çok seviyorum. Kendimi daha güçlü hissediyorum. Bu da bana çok haz veriyor.
10 Yorumla
+1 yılHırs ta giriyor işin icine o zaman sert olmayan kişi bile daha sert ve hırçın davranabiliyor ve genelde bu kizginlik durumlarında olay fantaziye vurulup ortada daha renkli şeyler çıkartılıyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Her halde biraz da intikam almak için bir duygu sonucu olsa gerek.. Çünkü kadına vuramayan şiddet gösteremeyen erkek hırsını sert seks ile alma isteğinden olabilme olanağı çok yüksek.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİçindeki hırsını dökemeyen partnerler seks kılıfı altında birbirinden öfkesini çıkarmaya çalışır. Bu saldırgan tavırlar sert seven çiftlerde alınan hazzı arttırır.
10 Yorumla hiç denemdim :D bilemiyecem :D kadınlarla kavga hiç etmedim ettiklerimde tüm erkek hep kavgalarda sonu hastane de bitti :D erkekçi olmadığımdan da hiç seks düşünmedim :D
12 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kavgaliyken kaybettigini sanip onu özlemeye de baslarsin.
Sonrasi barismanin verdigi haz daha fazla olur.10 Yorumla
+1 yılSavaşlar sert olur arkasından bir tebessüm ve hoppaaaa o duvardan bu duvara o masadan diğer masaya çat pat yani özeti budur
10 Yorumla
+1 yılben bunu yaşamadım o derece bir kavga ve tartışmayı bir bayanla yapamam eğer yapsaydım asla ilişkiye girmezdim
10 Yorumla
+1 yılEvet tuhaf, belkide seksin en doğal hali olan o vahşi duyguları uyandırdığı için olabilir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHakkaten bunun nedenini anlamiyorum.. heralde kafa boşalıyor 😂😂
20 Yorumla
+1 yılSinirlenince libido artıyor bence 😄
50 Yorumla
+1 yılHiç deyimim olmadı. Merak uyandırdu aslında şu an :)
10 Yorumla
+1 yılHerhalde biraz daha hunharca yapıyoruz. ya da dişlerimizi daha fazla sıkıyoruz😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü Daha çok hareket Katar yani şiddet ve tutku daha çok cezalandırırmiş gibi olur.
10 Yorumla Öüüfff ne diyorsun sen... Seksin seks olduğu haldir bence.
10 Yorumla
+1 yılKişiye bağlı bir şey bu, sert seviyor ise evet ama duygusal bir kişi için bu geçerli değil
20 YorumlaSever en sevdiklerimden tartisma sonrasi yakapaca siyirip sevismek sert ve arzulu
10 YorumlaHiç denemedim bilemicem 😁
Yorumlara bakmama yetincem şimdilik10 YorumlaAdam zaten sana kızgın ve hırslı s! kerek alıyor hırsını işte :D
20 Yorumla
+1 yılAteşli filan değil bizim insanımızın uydurması sinirini skmekten sklmekten çıkarıyor sert davranıyor köle gibi
20 Yorumla
+1 yılAcımasızca sert çokk sert yaparsın her hamleni. O serttlik hazzı azzdırır da ondan. Yırtarcasına zevk verir iki tarafa da... ohhh... 😘😎
10 Yorumla
+1 yılHırsını, bedenden çıkarmak... Öfkeyi atmak...
140 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kavga sonrası soğuyorum yani o an seks yapasım konuşasım bile gelmiyor kötü bir huy biliyorum
30 Yorumla
+1 yılÖzellikle sert sevenler için güzel bir stres atma yöntemi.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdrenalin oranı yüksek oluyor falan ve sakinleştiriyor bir yandan onun rahatlaması var
10 Yorumla
+1 yılHırsını hıncını kavga ile değil de sexs yaparak aldığı zaman daha ateşli daha zevkli ve daha fantazi li oluyor denemek istiyorum
10 Yorumla
+1 yılKavgadan sonra para yı alırsa iyi fiyat anlaşırsa kadın en atesli sevişmeyi yapar. Para az gelirse elime degmedi kutsal bakireyim numaralarına yatar
10 Yorumla
+1 yılİnanılmaz, güzel oluyor sertlik ve darbeler on kat daha sert olyr sahsen bende
10 Yorumla
+1 yılTartışma kavga bazen ilişkilerin tuzu biberi olabiliyor, ama siz lütfen yinede kavga etmeyin. Bu her zaman böyle sonuçlanmaz. Ters etki yapar. Lütfen...
00 Yorumla
+1 yılO anki kavga ile olan hıncını sevişerek çıkartıyorsun ve inanılmaz ateşli oluyor ilk başta kadınlar tripli başlıyor sekse sonrası fena 😊😉
10 YorumlaSert oldugu icin olabilir
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTum hirsini çıkarmak istersn. güzel bir doggy yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşuna savaşmayın sevişin dememişler. (Soruya cevap olmadı özür dilerim :D)
10 Yorumla
+1 yılCilve kavgası olduğu için o lavgalar aşkı bitirsin bak oluyormu
20 Yorumla
+1 yılTam ben temsili resim 😊 barışma şeyi ile daha harika daha tutkulu oluyor sanki küs geçen günlerin intikamını alırcasına
10 Yorumla- Kavganın hemen ardından gelen
kaybetme korkusundan can havliyle
kendimizi sevdiğimizin kollarına bıraktığımızdan, sanırım.
- Evet, sever.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü ardinal hormonu salgılanıyor :D (adrenalin)
110 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılSeks şiddetli daha güzel
90 Yorumla
+1 yılÇiftler kavga sırasında gergin oluyor onu seksle atıyor daha tutkulu ve atesli oluyor
10 Yorumla
+1 yılDaha sert oluyor ve çok güzel oluyor deneyimledim
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten aşk varsa daha ateşli ve tutkulu olur yoksa her kavga edende olmaz soğukluk olur hatta
30 YorumlaSert severler sert yorumlar yapmışlar ki öyle sert seviyoruz napalım 😅
00 YorumlaYüksek adrenalin devamlılık ateşin yüksek olması karşı cinsin kışkırtan hareketleri
00 YorumlaKavga seksi alevlendiriyor nedendir bilemem heralde mıknatıs etkisi görüyor 😁
00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler