#umay👑
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir doktor olarak anlatayım,
Cinsel birleşmenin temiz ortamlarda yapılması, cinsel organlarda oluşabilecek hastalıkları minimalize eder. Özellikle havuz gibi, insan kullanımına açık ve çok sayıda mikroorganizmaların bulunduğu ortamlarda gerçekleşen bir cinsel birleşme ilerde çeşitli sağlık sorunlarına yol açabilir.
Öte yandan deniz gibi her ne kadar tuzluluk oranı fazla bile olsa çeşitli sebeplerle mikrop içerem ortamlarda cinsel birleşme yaşamak faydalı değil, zararlıdır.
havuzda denemedim. Ama denizde sevişirken önemli olan eğlenmek, çok bir verim beklememek gerek:) ama çok gülüyor insan hele dalga falan varsa... tuzlu su tahriş edebiliyor ona biraz dikkat etmek gerek sadece.
Hayor zarrli degil
uzaklara dogru sevgilinle ilerleyeceksin
Deniz icinde tamamen soyacaksin
Birbirine yapisip denizde yiyiseceksin
Cok rahat olur kiz icin
Hatta sizi goren diger sevgililerde gelecek ve yaninizda sevisecektir sizden cesaret alip
Muhtemelen zararlıdır çünkü o kadar suyun içerisindeyken birleşmenin gerçekleşmesi için gerekli olan kayganlığı kayganlaştırıcıyla bile sağlamak zor olur. Tahriş olma falan gibi şeyler yaşanabilir. Havuzda elleşip sahilde sevişmek çok daha akıllıca olacaktır.
Cevap
66Cevap
Erkek icin degil ama kadin icin zararli bence enfeksiyon kapabilir. Hatta kizlik zarinin cocuklarda enfeksiyon kapma olasiligini azaltmasi icin oldugu bile soylenir
İnsallah sperm suyun icinde ölüyordur yoksa havuzda hic tanimadiginiz bir cift yüzünden gebe kalabilirsiniz gibi bir sey geldi Şu an aklima belki yapana zarari yoktur da milletin dnasinin suyun icinde olma fikri digerleri icin korkunc sanki🤔🤔🤔
Evet suyun icinde yaşamıyor gebelik ihtimal degilmis ama hastalik tasiyorsa o bulasiyormus diger insanlara 😂😂😂
Ölse dahi o su illaki ağzına burnuna kaçıyo ööggg🤮🤮🤮
Ben az önce 2 saattir havuzda yapıyoruz ve her yaptığımızda havuzu değiştirtiyorum hizmetçime
Ha ha ha ben ona para veriyorum para
Ha kocayi bulduk yatagi salonu gectik havuzda sevismesi kaldi bir😂
İşte duyguların hızla dışa vurmuş hali
@141998 hangisi
istersen bulursun
Koca çoookkk
:) Hıc denemedım acıkcası cok ıyı yuzuyucumdur ve hobı amaclı prfosyonel dalarım nefes ve fızıkı kondısyon anlamında oldukca üst svıyede bırıyım . Bır yere tutunmadan acık denızde bunu yapacak olan adamın alnını karıslarım ben.
Fantezi acisindan kulagz hos gelebiliri ama saglikli oldugunu düşünmuyorum.
var içeri girip çıkarken havuzun denizin kirli suyuda rahme doğru pompalanır. görüldüğü kadar fiziki zevki olan bir durum değil sadece fantezik açıdna keyifli
Vaginal kayganlık diye bişey kalmıyor. Her tarafta tahriş oluyor. Sadece bir defa meraktan denenebilir hepsi bu. Deniz ya da havuz mikropluysa zaten ; hoşgeldin akıntılar. :(
Erkek için belki sorun yoktur ama kızlarda sağlıklı değildir diye düşünüyorum, su mikroplu. Ama denemekten zarar gelmez 😂
denizde yaparim ama havuz korkutuyor yani bakteri felan
Değil denizde havuzda havada karada her yerde sevisin bol bol sevisin yiyişin gınaa geldi cinsellik sorularından
Denemeden ölünmemesi gereken olaydır. Çok da düşünmemek gerek, anı yaşamak iyidir bazı zamanlar.
Denizde hayır belki tuzlu deniz suyu tahrişe sebep olabilir ama kesinlikle havuzda yapmamak lazım mikrop yuvası sonuçta.
Hiç denemedim ama sudaki bakterileri göz önünde bulundurursak sakıncalı olabilir.
ben yaptım ama kısa süre sonra zevk alamadım çıktık sudan devam ettik
Havuz kesinlikle zararlı olur bence.. Ama denizi bilemiyorum.
Evinde havuzu olan bir beyfendinin havuzu temiz olur çekinmeden yapın ama denizde yapma
Havuzun var denizde az ihtimal var ama çok keyifli oluyor yaaa
Havuzda ne var
Havuz zararlı , hpv kapma ihtimali var. Deniz kendini sürekli yeniler havuza oranla sorun olmaz
Zararı yoktur bence ya, belki vajina içine itilen sudan mikrop kapma olasılığı, ya da penis içine kaçan sudan mikrop kapma olasılığı... 😂
Deniz sağlığa zarar değil de havuz riskli kategoride
Daha çok yararları var saymakla bitmez önemli olan iki kişinin birbirlerine olan bağlılığı gerisi zaten geliyor
Kadın açısından çok zararlı çünkü içine balık kaçabilir denizde
Siz denizde o işi yaparsanız bende denize işerim 😂💦🤣💦
Sperm tuzlu suda yasayamiyor ve ayricada denizd muhtesem. oluyor bes alto kez yaptim ama. bunu turkiyede bir kez ispanyada 3 guneykibris rum. kesiminde 2/ kez
Denizde çok komik oluyor her şeyi bırakıp dakikalarca gülmüştük durumumuza, kıyıda yapamıyorsun insanlar var azcık ileri gidiyon bu sefer dengede duramıyorsun dalgalar yüzünden 😂
Denizde çok zevkli oluyor ve tuzlu olduğu içinde havuza oranla daha az risk var hayatın her alanında risk var takmayın bu kadar , suyun kaldırma kuvvetinden faydalanın 😂
yok canım ne ilgisi var, faydası bile vardır, çok zevkli oluyor
çok denedim ve çook zevkli :) hiçte bir zararı olmadı sağlığıma :)
Herhangi bir sağlık problemi oluşturmaz hatta deniz suyunun faydası var.
alışkanlık değilse bir zararı yok. Ama cinsel organlarda yanma meydana gelebiliyor bazı durumlar için.
bunu yapacaksanız erkeklere prezervatifsiz olmamaısını tavsiye ediyorum. ben prezervatif olmadan denedim ortalıkta uçuşan sperm damlaları çok rahatsız ediyor sonra :D
Denizde ve havuzda yüzülür, neden yatakta sevişmek varken rahat rahat değişiklik arıyayım 🙄😂
Hiçbir fikrim yok denemedim. Ama kesin belli olurdu
yüzmeye çalışıtken aynı anda kadını idare etmesi zor olur ya :D
Sanmıyorum. olsa olsa denizde vajinaya tuzlu su kaçınca biraz yakabilir başka da bişey olmaz galiba
Sürekli olmamak kaydı ile zaman zaman heyecan verir ve farklı olur
Havuz nispeden daha zararlı. Sürekli seks yapmak istiyorsak hijyen onemlidir
Ben sağlığa zararı olacak bir durum yok denizde denemişliğim var bir sıkıntısını görmedim
Vajinanın içine su giriyor ama çok zevkli ve değişik bir zevk
Bana kalsa heryerde yaparım yeterki eşim ya da sewgilim istesin
Hiç yaşamadım ama çoookk istiyorum ya 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
İçinize kurtlar girer valla dkdjs
Denemedim Ama kulağa hoş geliyor denizde
@zeynoasikiz denemelisin bı an evvrl harıka oluyor
Mikrop her yerde var anın tadını yaşamak gerekli.
Bugun havuzda seviştim bir zarari yoktur
Kiminle peki
Değilse bile su kaçar ya fjfjf😅
Aynen👍
Zararını bilmem ama çok güzel
Ölmeden yapılması gereken birşey :)
Katılıyorumm harıka bir deneyim oluyor özellikle denizde 😍
Ben zararlı bir etkisi yoktur
Enfeksiyon riski var her zaman bu tür ortamlarda.
Zararı varsa da pek umursamam çok güzel oluyor :)
Kadın açısından enfeksiyon kapma riski çok yüksek.
Ben bir zararini duymadim.
su kaçar annecim, havuzda çok sıkıntılı olur
Tuzlu su mikrop kapılabilir bence
@gokcemdere33 ben daha henüz kapmadım ama bı sorun olur mu kı acaba 😕
😂 senin sorularına heyranım.
Sagligi fazla tetiklemez denizde havuzda
Yok yok çok sağlıklı devam et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar