Türkiye'nin illere göre penis büyüklüğünün haritası açıklandı. Sizce bu söylenenler doğru mu?

Türkiye'nin illere göre penis büyüklüğünün haritası açıklandı. Sizce bu söylenenler doğru mu?
haritada anlamadığım bişey var. tamam doğuluların penisi daha büyük ama neden izmirle antalyanın çevre illere oranla daha büyük penisi bunu anlamış değilim.. hadi İzmir doğudan göç alıyor antalya nerden göç alıyor? benim sorum bu haritanın doğruluk payı var mı bunun araştırılması için soruyorum sizce bu haritada yazanlar uydurmamı gerçek mi?
ben sivaslıyım ve izmirde doğdum yarı izmirli sayılırım bu anket bence doğru olabilir. çünkü uzun ince penislerde var uzun kalın penislerde var mesela urfalı uzun inceyken agrılı uzun kalın.. bende sivaslıyım benimde uzun kalın :D burda kalınlık noktaların büyüklüğüyle orantılı nokta ne kadar büyükse penis okadar kalın demektir :D sizin memleket neresi ve sizinkisi ankete uyuyormu? bu soruyu sorma amacım haritanın doğruluk payını bulmak.
uydurma
çoğu doğru ama istisnalar var
uydurmuş genelleme yapmış ama istisnalar var
bence tamamen doğru çevremdede öyle gördüm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar harita hakkında sorulan sorulara cevab vermekden sıkıldım. herkesi ölçmüşlermi v. s. yorumlar yapılıyor bakın size kaynak gösteriyorum linkini atıyorum isteyen bu linke tıklayıp harita hakkındaki tüm bilgileri elde edebilir..
https://www.youtube.com/watch?v=FINtIe23Hu0