Dün korunmadan ilişkiye girdik yumurtlama dönemindeyim içime boşalmadı sizce hamile kalma şansı var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılElbette ki hamile kalma riskin var, zevk suyu icerisinde çok az da olsa sperm olma ihtimali vardır,,, ovulasyon döneminde girdiğin ilişki risktir her zaman için, icine bosalmamasi riski minimuma indirir ama ortadan kaldirmaz, guvenilir bir korunma değildir yani
016 Yorumla
Soran+1 yılİnternette yazıyor ki ilk bosalmadan sonra wcye gitmediyse zevk suyunda sperm kalabilir. Sevgilimin ilk ve tek boşalması dışarda oldu.
- +1 yıl
Zevk suyu sadece seks sonrasi akmaz,, icine girip cikarken de zevk suyu gelir
Soran+1 yılOndan bahsetmiyorum. Diyor ki zevk suyunda sperm olabilmesi için kişinin boşalıp çişini yapmadan tekrar ilişkiye girmesi gerekiyormuş. Sevgilim ilişkiye girdikten sonra boşaldı sadece
- +1 yıl
Bak, içine ilk girip cikmaya başladığı anda zevk suyu akmaya başlar, hatta ilişki oncesi gelmeye baslar, iliski sirasinda meni üretildiği için, spermler zevk suyuna nadirde olsa karışabilir, aynı internete sor istersen, disariya bosalmak korurmu hamilelikten diye,, o yüzden en güvenilir yöntem prezervatif ve tüp ligasyonu yani tüplerin bağlanmasıdır
Soran+1 yılBen bunun güvenli olduğunu söylemiyorum ki zaten. İlk ilişkimdi ve cinsel ilişki yaşayacağım sabah uyandığımda aklıma bile gelmezken bir anda oldu. Korkuyorum ve araştırıyorum
- +1 yıl
Bak güzel kardeşim, niyetim seni tedirgin etmek değil, bende sana cok rahat sitedeki profesör arkadaşlar!! gibi "kalmazsin, korkma"yada"hamilesin" diyerek kesin konuşmayı isterim,, hatta seni rahatlatmayi isterim, ama senin sorun risk olup olmadığı, bende bunun düşük bir ihtimal de olsa olabiliceni söylüyorum,, kac gün geçti ilişkinin ardından peki
Soran+1 yılDün yaşandı ilişki
- +1 yıl
Normal şartlarda regline kac gün var peki
- +1 yıl
Kanaman oldumu senin peki ilişki anında?
Soran+1 yılAyın 2si gibi olmam lazım
- +1 yıl
Kac günde bir olursun regl, degiskendir kadinlaeda çünkü
Soran+1 yılOlmadı. Erkek arkadaşım onu da biraz taktı kafasına
- +1 yıl
Kanamanin olmamasına takılır illaki, daha önce yirtilmadi degilmi zarın kazara falan
Soran+1 yılÇok düzenli değil benimki de ortalama 30 gün 31 gün falan diye düşünüyorum.
Soran+1 yılYok yırtılmadı. Mastürbasyon vs ile zorlamadım hiç
- +1 yıl
Burdan takip edemiyorum özelden yazabilirmisin , yorumlar fazla oldu,
+1 yılŞu içme ile bile hamile kalırsınız öyle deme 😂😂döllenme olması icin spermin rahimde yumurtalarla buluşması gerekmiyor mu bu ne saçma soru😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNormalde olsa tamam bir şey olmaz derdim gecerdim ama evlenmeden asla yapmam diyen daha önce öpüşme dışında bir şey yasamayan ben dün ilk defa seviştim ve ilişkiye girdim. Tecrübesizim gerçekten
- +1 yıl
Tecrübesiz olmaya hakkın var ama biyoloji dersini görmemeye hakkın yok 😂
Meryem ana mısın sen boşalmadan nasıl hamile kalabilirsin acaba
20 Yorumla
+1 yılÇok film mi izliyonuz boşalmadan nasıl hamile kalcan
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
+1 yılnormalde yok ama yine de riskli. ertesi gün hapı kullan mutlaka
12 Yorumla
Soran+1 yılKullansam mı dedim arkadaşım o hapın çok yan etkisi olduğunu bir sorun olmadığını kullanmamamı söyledi
- +1 yıl
evet var ama binde bir ihtimal de olsa hamile kalıp ağlamaktan iyidir bu seferlik kullan bundan sonra doğum kontrol hapına terfi et
+1 yılKalmaz ama yinede vajina içine sperm gitmemesi gerek üzerinden falan boşalınca olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişiden kişiye değişir bazısından ilişki sırasında sperm sızabiliyor dikkat etmek lazım. Ama genelde sıkıntı olmaz merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçine illaki bir şeyler sızmıştır, zevk suyunun içinde bile sperm taneleri olabilir. Risk var.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu risk beni korkutuyor o da bir şey olmayacağını söylüyor olursa da olur diyor zaten evlenmeyecek miyiz diyor ama o iş öyle değil işte
Kaç yaşına gelmişsin hala sorduğun soruya bak
Nasıl olsun sen söyle02 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum yine de ilk ilişkimdi
+1 yılKalmazsin
21 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum yine de ya ilk ilişkimdi.
+1 yılYok tatlım, göbekten hamile kalınmıyor.
00 Yorumlaboşalmadan nasıl kalmayı düşünüyorsun acaba
00 YorumlaBir ihtimal daha var oda bebek mi dersin?
00 YorumlaBilmiyoruz ki, bizle mi İlişkiye girdi ? : D
00 YorumlaYok yinede kotrol et kazaya kurban gitme
00 Yorumla
+1 yılHayir icine bosalmadiysa kalmassin
00 Yorumla
+1 yılyok.
10 Yorumla
+1 yılicine degil ama nerene bosaldi
08 Yorumla
Soran+1 yılBenim vücuduma boşalmadı. Çıkardı yan döndü ve çarşafa boşaldı. Ben ne yaptığımı biliyordum korkma diyor ama tam hamile kalmaya çok uygun olan dönemde oldum bir de dün kaybettim bekaretimi.
- +1 yıl
onunlami kaybettin bekaretini
Soran+1 yılEvet ilk sevişmemdi.
- +1 yıl
kac yasindasin
Soran+1 yıl25 yaşındayım
- +1 yıl
ön sevisme yaptinizmi acittimi seni
- +1 yıl
Ne yapiyorsun
- +1 yıl
burdamisin
+1 yılKalmazsın
10 Yorumla
+1 yılAğzına boşaldıysa hamile 🤰 kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulaşma vardır muhakkak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz analdan deneyn bidd
00 Yorumla
+1 yılZevk suyu
09 Yorumla
Soran+1 yılZevk suyunda sperm bosalmadan sonra çiş yapmadığı zaman oluyormuş bu doğru mu
- +1 yıl
Evet baya akiyo
Soran+1 yılAma sevgilim boşalmadan önce çiş yaptı bosaldiktan sonra da ilişki olmadı
- +1 yıl
Hımmm
- +1 yıl
Yaşın kaç
Soran+1 yıl26 yaşındayım.
- +1 yıl
Ne iş yapiyon
Soran+1 yılNe önemi var
- +1 yıl
Istek atsan olurmu istersen bişey danissam
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz