Zaten cinsellik tümüyle arzu ve şehveti içinde barındırıyor ama kişiyi sevmek önemli kullanmak için değil o kişiyi beğenmek lazım diye yani en azından kadınlar böyle düşünüyor diye tahmin ediyorum haksız mıyım kadınlar
Cinsellikte duygusallık pek bana göre değil, iki tarafında tüm içinde tuttuğu arzuyu ve istekleri çekinmeden dışa vurması gerekli, olabildiğince edepsiz olunmalı bence, duygusallık olunca bunlar pek olmuyor.
Cinsellik eğer bu şekilde bir anlayışla yapılacaksa muhtemelen gidip kendini tatminnetmekten başka bir şeye yaramaz. Lakin işin içinde sevgi varsa o şehvetin, arzunun boyutu sığ suda ayaklarını ıslatmaya değil koca bir okyanusta yüzmeye benzer.
arzu ve şehvet sevgiye göre daha az sürelik de ondan insan kendini garantiye almayı seven bir mahlukattır.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiç bir zaman seks için sevgi aramadım arzuladığım şehvete baktığım her kadınla beraber oldum. Şehvet duygunu sevgiyle, sevgi eksikliğini de seks yaparak tatmin edemezsin zaten bunlar farklı duygular
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende onu demek istedim. Peki bu sevgilisinden ayrilinca ayılıp bayilanlar ne oluyor. Yani bu kadar anlam yüklemek mantıksız değil mi?
dedigim gibi sevmem lazım güzelse zaten seversin sevmemen için bir neden kalmaz çirkin ama karekteri güzel biriyle de yapamam her ikiside olacak güzel ve arzulu ne istedigini bilecek
En İyi Cevaplar