En gizli, derinde, kendinize bile itiraf etmekten korktuğunuz, aklınıza geldiğinde ne düşünüyorum ben dedirten cinsel istekleriniz, fantezileriniz var mı? Gizli yorum açıktır. Kural ihlali yapanların yorumları derhal kaldırılacaktır.
Kendinize bile itiraf edemediğiniz cinsel istekleriniz var mı?
Kendime itiraf edemediğim birşey değil, çok uçuk kaçıkta değil bence. Net olarak anlatamayabilirim ama deniycem. Birincisi çekici bulduğum bir erkek tarafından (sevgilimde olabilir) çok vahşice ilişkiye girmek. uçuk değil ama uygun olmayan bir zamanda birden sertçe böyle birşeyi yapsa ben istemeden hoşuma giderdi.(tecavüz gibi değil, normalde de isteyeceğim veya yaptığım biriyle istemediğim bir anda) İkincisi aşırı sexy bir kadınla ilişkiye girmek, yüzüne oturmak. Üçüncüsü bu cinsellik değil ama iki erkekle aynı yatakta uyumak, ortalarında yatıp uyumak arada da sarılıp öpüşmek, biryle öpüşürken diğernin de arkadan sarılıp bana dokunması boynumu öpmesi. Dördüncüsüde ben bir iş yaparken tahrik edilmek. Oyun oynarken, saçımı yaparken ya da herhangi birşeyde işte arkamdan yaklaşılıp tahrik edilmek çok çok hoşuma gider.
Valla sey tecavüz fantazisi 😀 tabi ki sevdigim ile yani zorla hosuma gider acikacasi 😊 bana garip geliyor ama bu iste. Not; gercek olan değil sevdigim ile tabi ki.
Haremim olsun, kapısını açınca içerde yastık savaşı yapan kadınlar beni yatağa yatırıp heryerimi emsin kolumu kipirdatacak yer olmasın kadın fazlalığından. Kendime yediremediğim değil ama hayal işte 😄
Burada öyle sorular ve cevaplar gördüm ki 1 ay üye olmama rağmen Ne istek kaldı ne itiraf öğürmekten... Cinsellik bu değil Cinsellik 2 kişi arasında yaşanan tamamen onlara özel bir duygudur Yaşananlar 4 duvar arasında kalan tatlı hatırlar olarak kalmalı 2 kişinin bedeninde ve ruhunda Ama herkesin yediğini içtiğini sosyal medyada yaymasını eleştirirken şimdi herkes o anları ya da aklından geçen her tür cinsel sapkınlık düşüncelerini canlı yayında neredeyse saniye saniye yayınlayacak hale geldi.. Yapanları da görüyoruz burada yok karşı komşumun kocasını nasıl ayırabilirim? Karısını sevseydi bana ilgi duymazdı? Bende boşanacağım zaten. Yok mu sevgilimi yoldan çıkaran kadını baştan çıkaracak bir erkek yardım (bunu da bugün gördüm sabah!) işte ahlaksızlık üzerine ahlaksız tekliflerle doldu taştı dünyamız..
Evlenmemiş pek çok kızlarımız evlilik bu ise evlenmem asla diyordur eminim. ya da tüm erkekleri potansiye sapık olarak görüyorlardır.
Cinsellik kaldımı ki bedenlerimizde saf ve temiz itirafı olsun
Baya var 🤦♀️ Zorla yapilsin ama tabi sevdigim kisi tarafindan tartisirken mesela.. seks oyuncaklari.. Kostümle seks Videoya cekip izleyip sonra silmek Daha var ama neyse bunlsr bazilariydi ve ben gizli yorum yapmam :)
Yani Keşke Erkenden evlenebilseydim diyorum ama bu imkansız evlenseydim duşta mutfakda salonda kısaca evin her köşesinde neler istemezdim neler ama Şimdi istesemm de evlenemem belki anca 35 40 gibi evlenebilirim çünkü yaşam şartları böyle gerektiriyor eee ozamana kadar da harama bulasmam diye umut ediyorum zaten o yasimdan sonra da geçerim bir ayrı eve Alırım hayvan beslerim köpek kedi kuş Beslerim Ve Bekar bekar Hadi mezara Cidden aklımda olan bu
Hem zaten uzmanlar erkekler yaşları ilerledikçe daha az istekli oluyormuş diyorlar kadınlar daha çok istekli oluyorlarmis yaşları ilerledikçe aslında bir nevi erkek oldugum için 40 a gekince bizim horoz otmez artık Doya doya ölene kadar yer içerim
Ben de biraz nudistlik olabilir. İnsanların beni ve partnerimi çıplak görebileceği ve etrafaki insanların da aynı olacağı bir yerde vakit geçirip sevişebilirim sanırkm. Çıplaklar sahili falan. Kendime güvenim var utanmam, aksine gayet rahat olurum. Evde seks yaptıktan sonra falan salon perdesi açıkken umursamıyorum kimse görür mü falan diyr
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hareket halindeki bir arabada klitimle oynanması ve vajinamın parmaklanması bu yüzden her arabaya bindiğimde aşırı heycanlanırım
Var evet söylemekten açılmaktan korkmamızın sebebi toplumsal baskı işte elalem duysa neder korkusu ile bastırılıyor bu tür duygular bazen de biraz sanırım kendimizden utanıyoruz.. Şehveti , tutkuyu en yükseklerde yaşamak.. tabi bunlar sadece fantazilerde kalıyor.. O fantaziler çok kışkırtıcı.. çok yahrik edici..:) ulu orta söylenmez..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilim izlerken yakın arkadaşıyla ilişkiye girmek
Gizli üye sen nasıl bir erkeksin erkeklerin yüz karası eşini nasıl başkasıyla paylaşırsın diyecek bişi bulamıyorum sana insan namusuna yan baktırmaz sen bir erkek daha katılsın aramıza diyorsun cins
@Uçuruma_İtme ben bunu yapicam demedim ki.. insanin aklından hayalinden herşey gecebiliyo dimi? Ama bu yapacağımız anlamına gelmiyo.. yapmamda zaten ama giz bir yönümüzde var.. anlatabildimmi?
Gizli üye bunu yapmana gerek yok niyet ve istek varsa da yeterlidir... Ve kusura bakmayın ben bu ve bu gibi erkekleri adamlığın yüz karası olarak görüyorum
@Uçuruma_İtme ilerleyen yaşlarında konuşalım bence bunu.. filmler, kitaplar ya da bir yerden insanın o hayvan dürtülerine hitap edebiliyo bazı seyler ama bu yapilacak anlamına gelmez asla.. hayal farklıdır yapmak çok farklıdır.. bunları anlaman için bence yaşın biraz küçük. Ilerde daha net anlarsın bence
@Uçuruma_İtme annem istediğin kadar akilli ol yaşam tecrüben yok kendini keşfetmiş değilsin gelmiş buraya konuşuyosun bilmiş bilmiş.. daha yeni ergendin dünyadan haberin yok
@Uçuruma_İtme ve Gizli üye Dışarda kalıp müdahale etmek istemedim ancak söyleyeceklerim var. Seks ve buna bağlı tercihler, fanteziler KİŞİSELDİR. Anlaşıldı umarım. Kişiye özeldir. Kimse, burada kendi fikrini bir başkasına empoze edip, kabul ettirmeye uğraşmıyor. Bunun erkeklik, kadınlık, genişlik, dinarlık vs. gibi şeylerle ilgisi yoktur. Düşünülen, istenen her şeyi hayata geçirmeyiz, geçiremeyiz. İlkel dürtülerimiz bazen baskın olabilir ancak beynimiz bize yardım eder ve yapmamızı engeller. Bizi insan yapan budur. Hayvandan ayıran da. Lütfen daha fazla uzamasın bu konu.
Yok hayatım boyunca içimdeki her zaman dilime yansımıştır bu yüzden de hep aykırı bir insan olarak goruldum otelendim çünkü insanların işine gelmez böyle tipler. Pişman değilim asın ya...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sevgilim ya da eşim olacak kişinin başka biriyle seviştiğini izlemek. Birlikte olduğum kadının bana kendi spermlerimi yalatması.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yaşıtım veya benden biraz büyük gerçekten yüzü olsun fiziği olsun seksilik olsun cilve olsun AZGIN başka bir kadın hayalim var bunu sürekli atmak istiyorum ama hep içimde atmanın yollarını arıyorum imkansız gibi birsey bu 😠
@Benbilemmbenbilmem eşinin teşhir giyinmesine izin veren koca Eşinin kaçamaklarına göz yuman koca eşinin isteği ile başka erkekleri aralarına alan koca İzleyici koca
En İyi Cevaplar