Yani şöyle ki, uzun boylu kızlar, bir çok pozisyona rahat giremiyormuş, elleri kocaman olduğu için erkeğin cinsel organını avucunda kaybediyormuş, doggy style pozisyonunda deve misali up uzun kalıp erkeğin zevk almasını zorlaştırıyormuş. Ve uzun boylu kızların vajinası, kısa boylu kızlara nazaran daha genişmiş... Erkekler cinsel ilişkide neden minyon kız severler? Bana göre, at gibi diye tabir edilen kadınları erkekler sadece görsel olarak beğeniyor, yatakta pek de rağbet gördüğünü sanmıyorum.
Kısa boylu kızlar, uzun boylu kızlara göre cinsel ilişkide daha başarılı oluyormuş. Bu iddiaya katılıyor musunuz?
Ne alakasi var yaa senin boyun kisa sanırim kendini boyle avutuyosun 😀😀😀 ben 1.73 boyundayim kilom 59 ve bir senedir de evliyim aksine benim ki çok dar. Ve eşim de 1. 85 boyunda bayiliyor yani. Zevk meselesi kimisi uzun sever kimisi kısa. Simdi sen uzun boylu kadınları niye gömdün anlamadim. Hayir uzun boylulari sevemezsin gider kisalarla takilirsin demi 🤣 kedi ulaşamadığı cigere mindar dermis o misal oldun şimdi 😂😂😂😂
her kadının farklı bir güzelliği ya da çekiciliği vardır ben 185 boyundayım yatakta uzun boylu dolgun kadınla yatakta iki kaplanın kapışması gibi bir seks yapmak farklı bir haz verirken minyon bir hatunu altıma alıp avını parçalayan bir leopar gibi evire çevire eze eze ayakta kucakta becermek farklı bir haz yani kimse illa minyon ya da uzun diye bir kalıba sokmaya çalışmasın kadınları
Bence de doğru. Minyon kizlar daha becerikli ve istekli oluyor uzun boylu kızlar daha tembel oluyor. Uzunlar altta pasif kalmayı tercih ederken minyonlar ustte kalıp ritmi kendileri yakalamayı seviyorlar
Miş miş mişş , abi sanki bilimsel veriye dayanabilecekmişsin gibi kendi bit kadar çevrenden kulağına dolan atıfları gelip buraya yazmanın komikliği. uzun boy da ne uzun boy 2 metre mi neyden bahsediyosun kısa derken neyden bahsediyosun. Ben ortalamanın üzerindeyim, uzunum boyum 172. Ayağım 36 numara, ellerim küçük parmaklarım ince, genel yapım ve kemiklermde ince ve dar görüntüdedir. sadece ben bile bunların yanlış olduğunu oturduğum yerden anlayabiliyorum zaten. mişle mışla isveç bilim adamı olunabileceğini sanan bir ülkede aklınız daha nelere yetecek acaba gülüyorum.
@Erkan_35 bu bir tez bile olamayacak kadar zavallı bir düşünce, çok kısa ve zayıf olcakmış seks için düşünceye bak dilimde varmıyo birşey diycem de neyse demiyorum
@Erkan_35 libidoyla hormonla alakalı şeyi daha ne kadar saç rengine, kaş şekline boya ayak numarasına , baş parmak boyuna falan bağlayabilirsiniz bilmiyorum ama ülke zırıl zırıl cahil kaynıyo üzüldüm
Minyon kızlar çok çabuk kilo alır. Çıtı pıtı diye evlenen amcaların şimdi balon gibi minyon karıları var. Evire çevire şeyi bırak , mahalleliyi komple çağırsa 2 dk kucakla taşımayaz tüm mahalleyle birlikte
Kadını, şekil ve hareketten ibaret pasif bir nesne/eşya olarak tanımlamış yazar. bir de domalmış kadın resmi koymuş falan. Cinsel ilişkiye başladıktan sonra minyonu at gibisi mi kalır?
Ben iri yapılı ayakta sevismekten keyif alan biriyim kısa kadınlar ayakta uygulanacak fantazilere daha uygun o nedenle kısa boylu zayıf kadınlar favorim
@Erkan_35 aynen öyle. benden uzun bır bayan vardı. ayakta bayanın olması zor oluyor oyuzden kendıneden kısa tutman gerekıyor ama hıc sıkıntı cekmıyorsun. bu bıraz ıkı partnerınde bırbırıne uyumundan kaynaklanıyor
En İyi Cevaplar