ya zaten "aşık olduğum kişiye dokunmaya bile kıyamıyorum" tarzı laflar edenleri anlamıyorum. çok sevmek aşk demek değildir aşk kelimesi zaten içinde şehveti, tutkuyu, deliliği, düşünememe kontrol edememe duygusunu barındırır. şehvet her zaman aşk barındırmayabilir, yani aşk şehvetten çok fazlasıdır. aşık olduğun kişiyle çok daha güzel olur diye düşünüyorum tüm bu nedenlerden.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İkisi de önemli, ama duygusal bir şeyler hissetmek daha önemli.
Aşk adı altında cinsel anlamda her b. ku yiyen kızları, hiç bir zaman anlayamıcam... Aşk derinlemesine bir sevgidir... Bedenle değil ruhla ilgilidir. Arzu şehvet vb, bunlar aşk felan değildir... Yapıyorsanız yapın ama aşığım diyerek, aşkı itibarsızlaştırmayın. Aşk sizin günahınızın sebebi olamaz.
Hayır aşk böyle bir şey değildir ve olamaz da, aşk beden ile zerre kadar alakası olmayan bir şeydir... Aşkı bilmeyene, aşk birlikte olmak... Aşkı bilene ise, aşk o olmaktır. Neyse sizle aşkı tartışacak değilim, bilmeyene aşkı anlatamam. Sadece kendinizi kandırmayın, birisi sevip, altına yatıp, ya aşıktım diyip köşelerde ağlamayın diye, bu yorumu atıyorum. Keyfimden değil. Tepki alma meraklısı değilim.
Genç kızların popüler bahanesi : aşıktım. Hikaye... Sadece hikaye... Aşkı cinsel hayatlarına bahane ediyorlar, aşk bir kere insana duyulan bir sevgi değil, ne saçma bişey bu dedikleri böyle... Aşk yaratıcı ile arandaki bağdır. Bunu bile bilmeyip, üstüne günahlarının bahanesi oalrak gösteren, kendisini kandıran sayısız insan var, beni de bu rahatsız ediyor. Allah a olan sevgi, bağlılık... Birisi ile yaşanan cinsel olay, bir düşünsene, ikisi nasıl olur da aynı kelime ile tarif edilir? Edilir tabiki de, söz konusu insan olunca, şeytana melek diyen insan, aşka şehvet demez mi hiç
hahaha zaten cinselliği birinin altına yatmak olarak gören bir cahilden başka türlü bir yorum beklenemezdi. cinsellik iki insanı sadece bedensel değil ruh olarak da yaklaştırabilir, kimse burada önüne gelenle yatmaktan falan bahsetmiyor ki isteyen bunu da savunabilir. sana göre iki seven insanın bir araya gelip iki tarafı da mutlu edecek bir şey yapması günah ama tanımadığın insanları yargılamak ve boş konuşmak günah değil yani. tanrının iki insanın yaşadığı cinsellikten daha farklı uğraşları vardır emin ol. kendi günahlarında boğul.
sen ilahi aşktan söz ediyorsun biz ise dünyevi aşk hakkında konuşuyoruz. ikisini kıyaslayabilmen resmen sapkınlık. kimse cinsel hayatlarına bahane aramıyor, kimse hiçbir şey için hesap vermek zorunda değil ve vermiyor. her yaşanan cinsellik aşktan yaşanıyor da demiyor kimse. keşke okuduğunu anlayabilsen. aşktan yaşanan cinsellik daha güzel olur dedik sadece. şehvet tek başına yeterli bir duygu değil aşk şehvet ve çok daha fazlasıdır dedik. aman ne anlatıyorsam
Cidden saçmalıyorsun... Bana değil kendine anlatıyorsun bunları, sırf vicdanını rahatlamak için, ama boşuna uğraşıyorsun... Kimse başı boş değil ve herşey belli, açık. Ben dicemi dedim, rahatsız olan beğenmedim tuşuna basabilir
Ikisi de olmalı hem aşık olacaksın hem de şehvet sorularda olacak. Aşkının kalp atışını 1 metreden steteskop olmadan , vücut sıcaklığını 2 metreden termometre olmadan ölçeceksin
Aşkk gercekse, onu cok istersin. Onu çok istemenin donucu şevhettir. Bunlar kardeştir. İkisi birlikte olunca offf anlatilamayan ve ancak yaşanarak hissedilen bir lezzeti hazzı iliklerinizde hissedersiniz tadarsınız... 😎💓❤
Aşık oluduğun insana insan arzu şevhet duyar beyin yoksunu tabi doğal olarak siz erkekler sadece cinsellik için baktığınız için herk kızla yatarken şevhet. Duyabilirsiniz
Her kıza şehvet duymuyorum, beyin yoksunu da değilim, cinsel organımın beni yönettiği felan da yok. Aşk, ilahi ruhani bir sevgidir. Cinsellik ile zerre alakası olamaz
Bu senin kendi görüşün en aşık olmadığım insanla yatamam insan aşık olduğu biriyle yaptığı her işten zevk alır şevhet duyar sadece. Cinselşik değil. Asıl aşkın ne olduğunu sen bir. Öğren gel kimsenin yorumunads. öyle atlama şimdi az öteye çekil
Ya benim kendi görüşüm sanane benim tarzım benim şeyim bu seni alakadar etmez olurmu. Cahil sensin sen. zevkler ve rengkler tartışılmaz bunu bir öğren gel
En İyi Cevaplar